• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve ben :S

nişanlımın gece hayatı kafe ve okey salonlarından ibaret. kesinlikle disko, bar gibi yerlere gitmez. arkadaşlarının çoğuda öyle..
arkadaşlarının nesini beğenmediğime gelince dediğim gibi çok laubaliler! benimle ilk kez karşılaşmaları birazda olsa onlardan ciddiyet beklerdim. sanki ben onların sohbetlerinde her daim varmışım gibi ciddiyetsiz konuşmalar...
arkadaşları hep bekar, onların bir aradayken kızlardan bahsetmeleride büyük ihtimal.. bu düşünceler deli ediyoo beniii
Ne kadar ciddiyetsiz bilemiyorum ama, her daim onlarlaymış durumu nişanlınızla aralarındaki samimiyetten kaynaklanıyor.
Tarzlarından hoşlanmadıysanız bilemem ama o adamlarla kanka olmuş bir nişanlıya sahipsiniz.
Usluplarından hoşlanmıyorsanız, nişanlınıza söyleyin bir şekilde uyarsın..

Ben de Eylül ayında evleniyorum ve çok net bir biçimde kendime zaman ayırmak istiyorum. Arkadaşlarıyla çıkmasına şimdiye kadar tek kelime etmedim , rahatsız olmadım çünkü. Ayrıca o her dışarı çıktığında onunla çıkmayacağımı da belirttim. 10 yıldır yalnızım ve her gün her akşam beraber olmak bana göre değil. Bağımsızlığım büyük bir bölümü elimden alınacak diye de çok korkuyorum. Akşamları koltukta uzanıp kitap okumak , mesela bones diye bir dizi var hastasıyım onu rahatlıkla izlemek istiyorum. Zaten iki tane evliliği hiç düşünmeyen insanın evlenmeye karar vermesinin nedeni de sanırım birbirimizi sıkmıyor oluşumuzdur. ben her arkadaşlarımla çıktığımda onun da gelmesini istemem, sıkılır çünkü. ben de sıkılırım üstelik her şeyi beraber yapma psikolojisini hiç sevmiyorum. bendedir belki gariplik bilemiyorum.
Bu duygularınız karşılıklı ise ya da müstakbel eşin düşüncelerine saygılı ise
hiç endişelenme evliliğin bağımsızlığını engelleyeceğinden.
Ben de senin gibi düşünüyorum.
Kendi kendime kalmaya, eşim olmadan arkadaşlarımla vakit geçirmeye ihtiyaç duyarım.
O ise sürekli birlikte dip dibe olmaktan rahatsız olmaz,
fakat aynı zamanda arkadaşları ile çıkarken ben gelmeyeceğim dediğimde veyahut ben çıkarken "bu bir nevi pijama günü" dediğimde farklı anlamlar yüklemez.
Biz de hiiiç evlenmeyi düşünmeyen iki kişiydik ama böyleleri de varmış diye kaçırmadık fırsatı :)
Tabi konu sahibi nişanlısının arkadaşlarından da hoşlanmamış bu da var,
belki siz arkadaşlarından/arkadaşlarının eşlerinden hoşlanırsınız,
keyifle çıkarsınız, birlikte mutlu bir şekilde vakit geçirirsiniz.
Biz sıkılmıyoruz birbirimizin arkadaşlarından ve bu şartlar altında korkulacak bir durum yok :)

bende nişanlıyım sornumuz arkadaşları belki de alıngınlaştım bilemiyorum.. karma arkadaş ortamına bensiz gitmesi üzüyor beni :(

siz de kendi arkadaslarinizla cikin, gece partilere falan gidin arada. nisanliniza bagli yasamayin. o da sizi kiskanacaktir.. kovalayan degil kovalanan olun..

canım benim de nişanlanmayı düşündüğüm(harekete geçmek için teklif bekliyorum) bir sevgilim var. ve kıskanclıgından dolayı bana yazları saat 8den, kısları da saat 6dan sonra dısarı cıkma arkadaslarınla dedi.nedeni de havanın kararması ve çekici biri olmammıs. bende ona eğer ben cıkmayacaksam sen de cıkmayacaksın, eğer benden böyle bir fedakarlık bekliyorsan sen de o saatte evde olacaksın fedakar olacaksın dedim. ve biz 2 senedir hiç o saatler dısında dısarıya cıkmadık.ayrıca ikimiz de evlendikten sonra birbirimizi rahatsız eden arkadaslarımızla mesafeli olmaya karar verdik. benim sevgilim ikizler burcu o kadar inatcıdır ve dediğim dediktir ki anlatamam.ama tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır.bence siz de oturup daha evlenmeden böyle kararlar almalısınız.hem insanın içi rahatlıyor hem de karsılıklı olarak mutlu oluyorsunuz.onunla güzel bir şekilde ( arkadaslarından rahatsız oluyorum dememeliydin öyle birden. daha bir tatlı dille lafı dolandırarak ve üzüldüğünü belirterek anlatmalıydın) konusmayı denedin mi?

Back