Nişanlım ve ben nasıl çıkmaza düştük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Armut pis,agzima düs kafasi
ya bir maalesef ki
bu toplumda maaş-ev de olmasa 2 çocuklu kadınla kim evlenir de çocuklara da bir de babalık yapar?
hem de bilmem kaç sene önce

hoş değil bunu yazmak ama öyle yani...

bir de kadın evden çıkalım siz oturun evi de sonra satın paylaşın demiş, e demek o adam da buna razı gelmiş...e daha ne yapsın ?
boşu boşuna kavga gürültü çıkarmışlar.

sen üniversiteyi bitir 4 sene, hiç bir işe girme, hiç kenarda paran olmasın, "ben de şunu aldım" diyeme, ama insanlara 30 sene önce ölmüş babasından kalan ev-maaş üzerinden kıyamet kopart....sonra da daha kendini haklı gör. vay anasını ya.

Kadın, evi kiraya verip, yetim maaşını da bankaya atacaktı. Hepsini sizin için biirikirecek iki çocukla taş yiyecekti evet.

Allah akıl fikir versin cidden.

Daha çok ağlarsınız bu kafayla.
yok üvey babaya yüklenildiğine göre herhalde şöyle olacaktı:

kadın eşinin cenazesini kaldırınca
yakışıklı abimiz porcehe'sini kapının önüne çekip, prensesim, seni ve çocukları alıp yalımıza götüreceğim, eski hayatından olan hiçbir şeyi de istemiyorum, çocukların çocuklarımdır onlar asla kendi babalarının yokluğunu hissetmeyecek, diyecekti.

ama yaz dizilerinin zamanı geçti.

Çoook hatalisınız. Birincisi nisanlinizin miras olayindan size ne. Her laf acildıgında bana düsmez bunları konusmak diyecektiniz buna nisanliniz da dahil.esyayi da alin demissiniz almak istememişler ee ısrarla aldırmaya calismak neden madem durumunuz yok geç evlenin ya da ikinci el alin. Siz nişanlinizı sikboğaz etmissiniz. ailesi ile arası bozulmus..zaten ilgili aile degil ama evi bosaltacak olmaları cidden buyük bir jest. Daha baska şeyler istemeniz yanlış olmuş.

O kadar büyük büyük konuşuyor ki Allah hiç ummadığı anda karşısına çıkarır

Hak hukuk ta bilmiyor kardeş ve nişanlısının hakkı hala anneden az. Tapuda kadın söz sahibi
Madem vefat eden babanın ailesi baksaymis kadın eşi ile kendine bir hayat kursaymis bakalım ev yetim maaşı yetiyor mu gorselermis

Siz neden nişanlınızın aile meselelerine karişiyorsunuz? Ekmek elden su gölden evlenmek istiyorsunuz. Bi koltuk takımını da alın bizahmet.
Resmen nişanlınızı doldurup salmişsiniz aile kavgası çıkmış iyi mi oldu şimdi? Yarın bir gün sizin başiniza kakarsa senin yüzünden ailemle kötü oldum diye ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Benim bildiğim kadarı ile anne 1/4 alıyor. Çocuklar daha fazla alıyor 3/4 çocuklara kalıyor. Ama anne vefat etmeden çocukların evi satması yaş,mahkemeye başvurmaları lazım
Doğru olabilir hatalı ise düzelteyim.
O kadar sinirlendim ki arka arkaya yazdım ben de. Gözümün önünde canlandı bu yaşanan süreç. Anne babanın (ki o adam baba yani) hele ki gelin adayı tarafından yok sayılmasına çok üzüldüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…