- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.372
- 158
- Konu Sahibi Sendemibrutusum
Ayrılın evlenince susturamazsa daha büyür laflar sözler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok merak ettim şu lafları 2023 yılında hangi bölgenin insanı söylüyor. nereliler. hangi ilin balta girmemiş ormanında bulunan kabilelerde yetişmişler acaba?Nişanlımla bir buçuk sene sevgili kaldıktan sonra nisanlandik tabi bu süreçte ailesi ile konuşuyordum fakat hiç yüz yüze gelmemistim kendisinde önce yani nişandan önce annesi ablası babası geldi tanışmaya aileler için ablası ve annesi beni gördüğü an çok zayıfsin demeye başladılar bizim evde sonra çok güzel ağırladık tabi onları evlerine döndüler döndükten hemen sonra nişanlım arayıp kilo al dedi baskı kurdu gel zaman git zaman babası beni hiç istemiyordu öbür gelininden dolayı yabancı olmasin deyip durdu sevgilimi çok ikna etmeye çalıştı vazgcirmeye çalıştı ama yapamadi nişandan bir gece önce ailecek toplanip baba ve amcalar yabancı başka şehir vazgeç kimseye güven olmaz olayi namus meselesine kadar getirmislerdi neyse işte vagcemedi çocuk geldiler Nisan yaptık döndüler ablalari beni her aradığında kilo al deyip duruyorlar sanki ben almak istemiyorum ama olmuyor bu durum beni çok rahatsız ediyorum nisanlimda bana bak ben böyle istedim kabul ettim kimseyi dinleme diyor ama çok canımı sıkıyorlar
Onlara neymiş sizin kilonuzdan.Nişanlımla bir buçuk sene sevgili kaldıktan sonra nisanlandik tabi bu süreçte ailesi ile konuşuyordum fakat hiç yüz yüze gelmemistim kendisinde önce yani nişandan önce annesi ablası babası geldi tanışmaya aileler için ablası ve annesi beni gördüğü an çok zayıfsin demeye başladılar bizim evde sonra çok güzel ağırladık tabi onları evlerine döndüler döndükten hemen sonra nişanlım arayıp kilo al dedi baskı kurdu gel zaman git zaman babası beni hiç istemiyordu öbür gelininden dolayı yabancı olmasin deyip durdu sevgilimi çok ikna etmeye çalıştı vazgcirmeye çalıştı ama yapamadi nişandan bir gece önce ailecek toplanip baba ve amcalar yabancı başka şehir vazgeç kimseye güven olmaz olayi namus meselesine kadar getirmislerdi neyse işte vagcemedi çocuk geldiler Nisan yaptık döndüler ablalari beni her aradığında kilo al deyip duruyorlar sanki ben almak istemiyorum ama olmuyor bu durum beni çok rahatsız ediyorum nisanlimda bana bak ben böyle istedim kabul ettim kimseyi dinleme diyor ama çok canımı sıkıyorlar
Ya bunun benzeri başıma geldi biliyor musun kdkdldlldNişanlımla bir buçuk sene sevgili kaldıktan sonra nisanlandik tabi bu süreçte ailesi ile konuşuyordum fakat hiç yüz yüze gelmemistim kendisinde önce yani nişandan önce annesi ablası babası geldi tanışmaya aileler için ablası ve annesi beni gördüğü an çok zayıfsin demeye başladılar bizim evde sonra çok güzel ağırladık tabi onları evlerine döndüler döndükten hemen sonra nişanlım arayıp kilo al dedi baskı kurdu gel zaman git zaman babası beni hiç istemiyordu öbür gelininden dolayı yabancı olmasin deyip durdu sevgilimi çok ikna etmeye çalıştı vazgcirmeye çalıştı ama yapamadi nişandan bir gece önce ailecek toplanip baba ve amcalar yabancı başka şehir vazgeç kimseye güven olmaz olayi namus meselesine kadar getirmislerdi neyse işte vagcemedi çocuk geldiler Nisan yaptık döndüler ablalari beni her aradığında kilo al deyip duruyorlar sanki ben almak istemiyorum ama olmuyor bu durum beni çok rahatsız ediyorum nisanlimda bana bak ben böyle istedim kabul ettim kimseyi dinleme diyor ama çok canımı sıkıyorlar
O kadar iyi davranirsan bu kadar iyi davranirlar işteÇok üzülüyorum ama o kadar iyi davranıyorum ki onlara bazen arıyorum iki hafta cevapta vermiyorlar ama nişanlımın hatri için aramı bozmak istemiyorum
Bu evlilikten hayır gelmez yol yakınken dönNişanlımla bir buçuk sene sevgili kaldıktan sonra nisanlandik tabi bu süreçte ailesi ile konuşuyordum fakat hiç yüz yüze gelmemistim kendisinde önce yani nişandan önce annesi ablası babası geldi tanışmaya aileler için ablası ve annesi beni gördüğü an çok zayıfsin demeye başladılar bizim evde sonra çok güzel ağırladık tabi onları evlerine döndüler döndükten hemen sonra nişanlım arayıp kilo al dedi baskı kurdu gel zaman git zaman babası beni hiç istemiyordu öbür gelininden dolayı yabancı olmasin deyip durdu sevgilimi çok ikna etmeye çalıştı vazgcirmeye çalıştı ama yapamadi nişandan bir gece önce ailecek toplanip baba ve amcalar yabancı başka şehir vazgeç kimseye güven olmaz olayi namus meselesine kadar getirmislerdi neyse işte vagcemedi çocuk geldiler Nisan yaptık döndüler ablalari beni her aradığında kilo al deyip duruyorlar sanki ben almak istemiyorum ama olmuyor bu durum beni çok rahatsız ediyorum nisanlimda bana bak ben böyle istedim kabul ettim kimseyi dinleme diyor ama çok canımı sıkıyorlar
Hersey ortada. Yol yakınken neden vazgeçmiyorsun. İstenmedigin bir aileye girmek hayatının vazgeçilmez hatası olabilirNişanlımla bir buçuk sene sevgili kaldıktan sonra nisanlandik tabi bu süreçte ailesi ile konuşuyordum fakat hiç yüz yüze gelmemistim kendisinde önce yani nişandan önce annesi ablası babası geldi tanışmaya aileler için ablası ve annesi beni gördüğü an çok zayıfsin demeye başladılar bizim evde sonra çok güzel ağırladık tabi onları evlerine döndüler döndükten hemen sonra nişanlım arayıp kilo al dedi baskı kurdu gel zaman git zaman babası beni hiç istemiyordu öbür gelininden dolayı yabancı olmasin deyip durdu sevgilimi çok ikna etmeye çalıştı vazgcirmeye çalıştı ama yapamadi nişandan bir gece önce ailecek toplanip baba ve amcalar yabancı başka şehir vazgeç kimseye güven olmaz olayi namus meselesine kadar getirmislerdi neyse işte vagcemedi çocuk geldiler Nisan yaptık döndüler ablalari beni her aradığında kilo al deyip duruyorlar sanki ben almak istemiyorum ama olmuyor bu durum beni çok rahatsız ediyorum nisanlimda bana bak ben böyle istedim kabul ettim kimseyi dinleme diyor ama çok canımı sıkıyorlar
Iyy pislik insanlar yaaYni sen çalışınca evde tek klaicak ne kadar tanidin evde tek bırakıp calisican demişler
Sen nerdesin yaaIyy pislik insanlar yaa
İnşallah zamanla nişanlının kafasına girmezler işin çok zor bu insanlarla. Çok iyi düşün derim.
Kız iş güç derken uğramıyodum epeydir. Geçen bir gireyim dedim pişman oldum zaten sjdjcj neyse dur şimdi konu dışına çıkıp ban yemeyelim ayağımın tozuynanSen nerdesin yaa
Gördüm şimdi.Kız iş güç derken uğramıyodum epeydir. Geçen bir gireyim dedim pişman oldum zaten sjdjcj neyse dur şimdi konu dışına çıkıp ban yemeyelim ayağımın tozuynan![]()
Nişanlımla bir buçuk sene sevgili kaldıktan sonra nisanlandik tabi bu süreçte ailesi ile konuşuyordum fakat hiç yüz yüze gelmemistim kendisinde önce yani nişandan önce annesi ablası babası geldi tanışmaya aileler için ablası ve annesi beni gördüğü an çok zayıfsin demeye başladılar bizim evde sonra çok güzel ağırladık tabi onları evlerine döndüler döndükten hemen sonra nişanlım arayıp kilo al dedi baskı kurdu gel zaman git zaman babası beni hiç istemiyordu öbür gelininden dolayı yabancı olmasin deyip durdu sevgilimi çok ikna etmeye çalıştı vazgcirmeye çalıştı ama yapamadi nişandan bir gece önce ailecek toplanip baba ve amcalar yabancı başka şehir vazgeç kimseye güven olmaz olayi namus meselesine kadar getirmislerdi neyse işte vagcemedi çocuk geldiler Nisan yaptık döndüler ablalari beni her aradığında kilo al deyip duruyorlar sanki ben almak istemiyorum ama olmuyor bu durum beni çok rahatsız ediyorum nisanlimda bana bak ben böyle istedim kabul ettim kimseyi dinleme diyor ama çok canımı sıkıyorlar
Bu zihniyetten bir cacık olmaz. Yüzüğü çıkarıp arkana bakmadan gitmen gerekiyor. Tek çözüm bu. Çok üzülürsün. Ayrıca senin kilondan kime ne?Nişanlı bile haddini bilsin. Ben yüzüğü çıkarır atardım kafasına. Namustan bile şüphe eden hasta ruhlu insanlar kız filan almasınlar. Yerleri direk tımarhane. Bu kadar şüphe ile nasıl hayatta kalmışlarYni sen çalışınca evde tek klaicak ne kadar tanidin evde tek bırakıp calisican demişler
Nişanlınızla aranız iyi sanıyorsunuz sadece. Zira iyi olsanız ailesi böyle konuşma cüretini gösteremezdi. Geç olmadan ayrılın, sonra çok üzülürsünüz. Nişanlınız sizi koruyamıyor.Nişanlımla bir buçuk sene sevgili kaldıktan sonra nisanlandik tabi bu süreçte ailesi ile konuşuyordum fakat hiç yüz yüze gelmemistim kendisinde önce yani nişandan önce annesi ablası babası geldi tanışmaya aileler için ablası ve annesi beni gördüğü an çok zayıfsin demeye başladılar bizim evde sonra çok güzel ağırladık tabi onları evlerine döndüler döndükten hemen sonra nişanlım arayıp kilo al dedi baskı kurdu gel zaman git zaman babası beni hiç istemiyordu öbür gelininden dolayı yabancı olmasin deyip durdu sevgilimi çok ikna etmeye çalıştı vazgcirmeye çalıştı ama yapamadi nişandan bir gece önce ailecek toplanip baba ve amcalar yabancı başka şehir vazgeç kimseye güven olmaz olayi namus meselesine kadar getirmislerdi neyse işte vagcemedi çocuk geldiler Nisan yaptık döndüler ablalari beni her aradığında kilo al deyip duruyorlar sanki ben almak istemiyorum ama olmuyor bu durum beni çok rahatsız ediyorum nisanlimda bana bak ben böyle istedim kabul ettim kimseyi dinleme diyor ama çok canımı sıkıyorlar