- 22 Kasım 2023
- 100
- -18
- 11
- 25
- Konu Sahibi Sendemibrutusum
-
Bunlardan olmaz. Namusa kadar getirdiler derken?
Çok üzülüyorum ama o kadar iyi davranıyorum ki onlara bazen arıyorum iki hafta cevapta vermiyorlar ama nişanlımın hatri için aramı bozmak istemiyorumMerhaba konuyu okudum ve şaşırdım.
Bazende tam tersi zayıf kız olsun derler . ☺
Çok kilolu olmasın diye bazi aileler.
Boşverin ya kilo alinip verilir .
Gayet normal .
Hic kafaniza takmayin bence.
Yani amcalara ne oluyor onu anlamıyorum kendileri çok namuslu daBen böyle kabul ettim diyen nişanlınız da arayıp kilo al diye baskı yapmış önce ama. Nasıl kabul etmekse bu. Almak istemeyebilirsiniz de ayrıca kime ne yahu kendi yataklarına nüfuslarına almayacaklar neticede. Her zaman muhatap olmanız gereken kişi eş, o arkanızda olursa diğerlerinin ağzının payını verir düşüncesini savunmuşumdur ama namusa kadar konuyu getiren bir ailede gelin olmak bilemiyorum fazla sıkıntılı
Konuşmuyorum sadece annesi ve ablalari ile konuşuyorum devamı ile sohbetim yokOturduğum yerden sinir küpü oldum. Bir daha arayıp söylerlerse rezil et yerin dibine sok. Hadlerini bilsinler.
Üzülmeyin ya .Çok üzülüyorum ama o kadar iyi davranıyorum ki onlara bazen arıyorum iki hafta cevapta vermiyorlar ama nişanlımın hatri için aramı bozmak istemiyorum
Bu ne kadar terbiyesiz bir yakıştırma. Bir daha düşün sen bu işi.Yni sen çalışınca evde tek klaicak ne kadar tanidin evde tek bırakıp calisican demişler
Yaa sen calisicanto evde tek kalıcak guvenicekmisin demisBaşka şehirde yaşayan kız namussuz mu oluyormuş? Ben mi yanlış anladım ayyy sinir oldum gerçekten şuan.
Benim kilom sizi ilgilendirmez de.Konuşmuyorum sadece annesi ve ablalari ile konuşuyorum devamı ile sohbetim yok
Çok şükür aramız iyiÜzülmeyin ya .
Mühim olan nişanlınızla aranızda ki ilişki.
Bunu demeleri tabi iyi olmamış.Yni sen çalışınca evde tek klaicak ne kadar tanidin evde tek bırakıp calisican demişler
Nişanlınız ne demiş?Yni sen çalışınca evde tek klaicak ne kadar tanidin evde tek bırakıp calisican demişler
Bu yenilir yutulur şey değil farkında mısınız? Size zayıf demeleri çok masum kalmış bunun yanındaYaa sen calisicanto evde tek kalıcak guvenicekmisin demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?