- 22 Kasım 2023
- 100
- -18
- 11
- 25
- Konu Sahibi Sendemibrutusum
Nişanlımla bir buçuk sene sevgili kaldıktan sonra nisanlandik tabi bu süreçte ailesi ile konuşuyordum fakat hiç yüz yüze gelmemistim kendisinde önce yani nişandan önce annesi ablası babası geldi tanışmaya aileler için ablası ve annesi beni gördüğü an çok zayıfsin demeye başladılar bizim evde sonra çok güzel ağırladık tabi onları evlerine döndüler döndükten hemen sonra nişanlım arayıp kilo al dedi baskı kurdu gel zaman git zaman babası beni hiç istemiyordu öbür gelininden dolayı yabancı olmasin deyip durdu sevgilimi çok ikna etmeye çalıştı vazgcirmeye çalıştı ama yapamadi nişandan bir gece önce ailecek toplanip baba ve amcalar yabancı başka şehir vazgeç kimseye güven olmaz olayi namus meselesine kadar getirmislerdi neyse işte vagcemedi çocuk geldiler Nisan yaptık döndüler ablalari beni her aradığında kilo al deyip duruyorlar sanki ben almak istemiyorum ama olmuyor bu durum beni çok rahatsız ediyorum nisanlimda bana bak ben böyle istedim kabul ettim kimseyi dinleme diyor ama çok canımı sıkıyorlar