Nişanlım telefonumu karıştırınca

Evli degilim ama evli ve mutlu olanlara mutluluğunun sırrını sorarsan,sana verecekleri ilk cevap aramızda olan şeyleri kimseye söylemedik,birbirimizin sırdaşı olduk,aramızdaki sorunları İkimiz halletmeye çalıştık kimseyi araya sokmadık olacaktır.sen daha şimdiden en ufak bişeyi büyütüp ailesine anlatan birinden ileride ne bekliyorsun ki?teyzenle dertleşmen gayet doğal,hem senin dediğinde bişey yok ki,aileye anlatarak sanki onlara hakaret etmişin gibi göstermiş.nikah ertelemek çözüm ama erteleyince nişanlının karakteri değişmeyecek,o Yüzden hakkında Hayırlısı olsun

Canım sana bir şey diyim mi ben böyle bir adamla asla evlenmem. Çok afedersin kaba bir tabir olacak Özür dilerim mahalle kadınları gibi dedikodu yapıp laf yetiştiren insanlardan nefret ederim. Zaten senin teyzenle olan konuşmaları okuması bile saçmalık. Belki aranızda özel bir şey konuştunuz ne ayıp ya... Bu adamın her tartışmada anasına yetiştireceğine eminim. Ve kV ile ilgili her sorunda ondan yana olacağına. Zaten kv de tam kV okur bu saatten sonra elinde koz var. Her zaman kendini haklı çıkartır. Bu ne ya laf yetiştirmek pes valla.

Tartışma sadece aranızda kalsaydı başka ama nişanlın gidip 5 kusurlu hareketten birini yapmış; "Ailesine yetiştirmiş." Bu işi çok daha ciddi ve başka yerlere taşır. Ailesinden içten pazarlıklı damgası yemende olayın noktası bence. Ben ayrılırdım kesin ve net.

Ayrılmak için bahane arıyormuş gibi olmuş. Kızar,sayar,,söver orada kalır ayrılmaya kadar gitmek niye?

Canım ilerki hayatında mutlu olmak istiyorsan ayrıl bizim için söylemesi kolay belki ama doğru olan bu . bugün telefonunu karıştıran yarın çantanı, bilgisayarını vs vs karıştırır seni arkadaşlarına rezil eder. ayrıcada çok anneci biriymiş anneside elindeki kendine göre kozunu kullanmasa bile ilerde seni çok yorar .

bence bunun sonu gelmez canm. bunu aılesıne soyleyen biri yarn en ufak seyı de soler.. bu seklde ne ewlilik yurur,ne ilişki.yanls bse yaptgı
Bize laf söylemesi çok kolay yaşayan sensin ama bende Kayseri gelini ' ne katılıyorum kesinlikle.. Bu ne ergen insanlar gibi hemen en ufak birşeyi aileeye anlatmalar falan hiç hoş değil.

Erkek ya da kadın fark etmez, bir kişinin ister sevgilisi ister kocası karısı olsun izinsiz şekilde telefonunu karıştırmasını çok saygısızca buluyorum. Ciddi bir şüphe olur, bir olay olur sadece emin olmak için bakarsın hadi onu anlarım ya da çok meraklı olursun izin isteyip bakarsın o da garip ama hadi onu da kabullenelim. Ama senin nişanlının yaptığı çok daha fazlası. Hem telefonunu izinsiz alıp karıştırıyor hem de ailesine gidip bu durumu yetiştiriyor. Yahu hiç mi düşünmüyor senin onlarla yüz yüze geleceğini, bu adam ileride seninle yaşadığı her türlü sorunda soluğu ailesinin yanında mı alacak ? Her türlü ilişkide, hele evlilikte sorun olmasından daha normal bir şey yoktur, siz sorunlarınızı kendiniz çözemeyecekseniz her türlü şeyde ailesini olaya dahil edecekse sen evlilik kararını kesinleştirmeden bir daha düşün...

Evet adamın yaptığı hareket çok yanlış öncelikle telefonu kurcalaması daha sonrada gidip ailesine söylemesi ancak konu sahibi arkadaşımızında hatası var böyle şeyler konuşulmaz ha konuşuldu diyelim bu adamın huyunu biliyorsundur bunca zaman o mesajı silmen gerekirdi. Bende nişanlımın telefonunda böyle bir mesaj görsem çok büyük tepki gösteririm tabi gidip aileme yetiştirmem ancak sizinde önceden yaptığınız hata o sizin aileniz hakkında daha önce konuşmuş sineye çekmişsiniz ne münasebet tepkinizi kendi ailenize yansıtmadan net bir şekilde belli etmeniz gerekirdi

Laf yetiştirmek bunun neresi haklı sizin kocanız aranızdaki tartışmaları ailesine anlatirsa hoşunuza mı gider? pes valla. Nikaha 1 hafta kala yüzüstü bırakmak mı hak. Vicdan?

bende anlamadım haklı olan kim sağol canım bunu yazan kişi kesin erkektir. Erkekler hep kendini haklı görürü. saat kaç oldu hala ne mesaj attı ne aradı. annem ben konuşuyum istersen ne yapamaya çalışıyor dedi ama ben annemi engelledim bu sefer bak annesine söylemiş etmiş olmasın.. bekleyeceğim o konuşana kadar gerekirse benim onun ailesinden özür dileyecek bir durumum yok çünkü olan biteni ben anlattım nişanlıma ama o olayı abartıp ailesini sinirlendirdiyse o onun vicdanı

dün bütün gece bu söylediklerinizi düşündüm. Biz daha başlangıçtayız dedim ya kaldıki aynı apartmanda oturma durumu da var .. Ben nasıl o insanların yüzüne bakacağım dedim ya , çünkü çok abartmış nişanlım belli ki onda ok tepki vermişler, böyle içten pazarlıklı olacaksa olacaksada olmasın bu iş demişler ya.... çok çok ama çok üzgünüm benim günahım ve suçum ne acaba ya....... bir adama güvenmekmi

ben kendi anneme söyledim, onun dediklerini ama biz annemle dost gibiyiz. oda kızım ben bugün ne söylesem bu ömür boyu devam eder, baa ömür boyu zıt gider dedi. benim annem çok olgun ve düşünceli demekki cahil olan onun ailesi ki benim bir saygısızlığım olmadığı halde bir laf yüzüne , bana bunları diyebildiler.. Gerçekten Allahın sevgili kuluymuşum diyorum bazen kendı kendıme ama o kadar doluyum kı nasıl hareket edeceğimi bile bilmiyorum

Sizleri tanımıyorum ama tanımadığının ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş. Bana dua edin olur mu

Barışsanız dahi en ufak problemde yüzünüze vurulur. Erkek arkadaşınızı yaptığı büyük ayıp. Ayrıca sorunu varsa sizinle çözsün aileye yetiştirmek nedir? Demek en küçük sorunda ailenin haberi olacak her şeyden.

Nisanliniz daha büyümemis galiba. Ya da düşmaniniz... Bos yere gitmiş anlatmis ailesine.

Bana sizi çok onemsiyor gibi gelmedi. Simdi ailesiyle aranizi bozdu ve yapmanız gereken aglayip yalvarmak falan değil.

Bunu yaparsanız daha çok üzülürsunuz. Onun yaptigi cok daha buyuk bir sey hatasini ablasin birakin. Önce bir "ben ne yaptim " desin. Bunun farkina varmadan yalvarirsaniz hic düzelmez.

Daha sonra ailesinden özür dileyebilirsiniz

Erkek dedigin adam gibi olacak bu ne hemen gidip ailesine yetistirmek cok acaip olmus eger bu isi devam ettireceksen ileride ailesiyle cok sorun yasarsin cunku biz ne dersek o olacak isine gireceklee ve esin de bunu destekleyecek ve mutsuz olacaksin nisan atmak bosanmaktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…