Nişanlım telefonumu karıştırınca

Aldatmadan daha kötü ne olabilir diye sorulsa bu cevabı verirdim. Ailesini araya sokup, çocuk gibi beni şikayet etmesi, insanların bana cephe almasına neden olması daha vahim benim için. Boşanma nedeninin nedeni

Kesinlikle zaten bana yazan hanım efendi de baktı ki olmayacak bir daha cevap yazmadı.
Burada konu sahibini daha evlenmeden direk damgalanmış. Evlenince düşünsenize en ufak bir şeyde annesine koşa koşa giden bir adamı..
Ben çekemezdim ama tabii herkesin yapısı farklı...
bu tür adamlar bence tam hazır olmadan evlenmemeli..

Siz unutursunuz ailesi unutmaz. İşin zor o aileyle.
Nişanlın da hiç akıl yok mu her şey aileye anlatılmaz.

Evleneceğin adam olgun değil birde epey anakuzusu artık sorunlarla boğuşursun , anamda anam diyecek tip yandın kızım sen

mesela telefonu karıştırmasında veya tepki vermesinde değil de ailesine biraz aşırı düşkün sanırım. buralarda takılıyorsan başlıkları görüyorsundur. "eşim kv ile sürekli ilgileniyor" "kayın aile sorunum" "aramızı bozdular" vs. gibi. bütün bunlar ailesine aşırı bağlı,kopamayan onları karısının üzerinde tutan ve de laf anlamayan tartışıp konuşulamayan adamlar yüzünden oluyor. bu sorun çözülmeyecek bir sorun değil. sizi kırsdıysam üzgünüm dersin konu kapanır belki de ama karakteri böyleyse seni çok zorlu bir evlilik bekliyor bence...

adam haklı konuşmamalıydınız ama gösterdiği tepki çok çok büyük abartmış, aranızda çözülecek bir şey bu.

Ayyy cok kotu bir durumm.nisanliniz cok cokkkk ayip etmis.evlenince hazir olun evdeki her sey k.v.anlatilacaktir.eminimmmmmm.

Sizin yerinizde olsam aramazdim.msj dahi yazmazdim.

Her zaman derim,aileyle eşi arasında o ince çizgiyi koruyacak olan erkektir.
Maalesef sizin nişanlınız bu kraterde değilmiş, yazık...

Nisanlin cocuk gibi davraniyor! O ne öyle herseyi yetistirmis!! Kac yasinda bu adam?

Adama bak yaa yalan mı yani söylediğin?

Kimseyle dedikodu da mı yapamıycaz. Her yapılana eyvallah deyip sineye cekmeye alıştırdık bunları.

Ooo böyle bir şeyi ailesine yetiştirmek çok ciddi bir sorun..bir kere evliliğin temelinde yatan en önemli şeydir bu..ne yaşarsanız yaşayın ailenize söylemeyin..çünkü siz affeder iki gün sonra unutursunuz ama o aile hayatta unutmaz..daha şimdiden böyleyse evlenince neler yaşanacak o zamanları hiç düşünemiyorum bile..kısaca kötü gelin olup çıkarsınız..bence de erteleyin..

Bilmiyorum çok çirkin bir durum olmuş yüz yüze bakmak sıkıntı

Keşke soylemeseydiniz
O sizin aileniz hakkında akrabalarina bir şey dese hoşunuza gider miydi

kendimi zipzip gibi hissedeceğim ama nişanlınız kaç yaşında?
erken evlendiğinizi varsaymak istiyorum çünkü. koskoca adam sizinle olan tartışmasını nasıl ailesine anlatır. hele de onlarla ilgili bir tartışmayı. yarın öbür gün siz barışırsınız ama ailesi bu olanları asla unutmaz, bu kadarını akıl edemiyor mu?
üstelik telefon karıştırmak ne demektir? bu cüreti, cesareti nereden alıyor, üstelik bir mesajınızda yazmışsınız karıştırma dediğiniz halde. o sizin özel alanınız bu kadarına bile saygı duymayan bir insan. lütfen özel alanınıza müdahale etmesine izin vermeyin. olabilir belki teyzenize attığınız mesaja kırılmış olabilir ama siz aklınızdaki sorunu teyzenizle paylaşmışsınız, o öğrenmemesi gereken bir şeyi öğrenmemesi gereken bir yolla öğrenmiş.
eğer barışmak istiyorsanız ki istediğiniz belli, endişelenmeyin bence barışırsınız ama müstakbel kocanızla yaşacağınız her sorunu ailesiyle de yaşama ihtimalini gözardı etmeyin bana kalırsa.

Bir sıkıntını teyzenle konuşmandan daha doğal hiçbirşey olamaz.Ne sanıyorsun onlar hiç mi konuşmuyor.Bir kere sana ait mesajları okuması TERBİYESİZLİK,SAYGISIZLIK
Çocuk gibi bir olay varmış gibi bunu büyütüp ailesine taşıması EDEPSİZLİK
Sen sanki namussuzluk yapmışsın gibi tavır takınılması da bahane.Hiiiiiç üstüne düşme.Suçlu değilsin.O özür dilemeli.Yol yakınkende iyi düşün.

Oturup konuscaksin sen her seferinde bunlari yapicaksan biz neden evleniyoruz diceksin ozaman
Telefonunu karistirmak smslerini okumak falan coooook yanlis.
Sen ayni seyi ona yapsan nolurdu?

Sanki kötü bir şey demişsin destek olmuyorlar demişsin.
Bu mesajı bekliyormuş gibi koşarak ne ailesine yetiştiriyor!!!
Annen haklı sen bitirme o bitirsin. Sonra çok pişman olsun yüzü olmasın dönmeye.

Ooo burda esinin ailesiyle alakali hatunlar neler konusuyor hic haberi var mi
Amma da buyutmus yanii...

Benim bir arkadaşım vardı . sevgilisi her buluşma da çantasını karıştırıdı o da bildiğinden tüm özel eşyalarını benim çantama saklardı. Sonunda ondan ayrıldı da hem o hem ben rahat ettik.
Ortalığı bu kadar karıştıran nişanlından beklemen gerekir ilk hareketi diye düşünüyorum . çok ayıp yaptıkları tamam kendin gördün mesajı ailene ne söylüyorsun . sonra da iz kalır edebiyatı yapıyorsun .

Aynen ya Allahtan buyuk bir isaret. Zorlama bence bu heriften adam olmaz. Hemen gitmis ailesine yetistirmis. Ana kuzusu mudur nedir ya. Evlenseniz de aile sırları aranizda kalmayacak herhalde. Evlenip ayrilmaktansa simdi hemen bitir gitsin onune bak, senin o nisanlin gibileri cok

Hatanın neresinden dönersen kâr. Sevindim adına yanlış anlama ama gerçek yüzünü görmüşsün böylelikle. Evlendikten sonra her sorununuzu ailesine yetiştiren bir koca istiyorsan eğer evlen..

Demiş olabilirsiniz de o sanki çok mu doğru yaptığını sanıyor hemen ailesine yapıştırmış , sizde hiç sallamayın dediğinizin arkasında durun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…