Nişanlım telefonumu karıştırınca

Canım bence artık olayı daha fazla büyütmeyin, nişan,nikah,düğün zamanları inan en stresli zamanlar oluyor sonuçta sende onun ailesi ile ilgili olan düşüncelerini onunla konuşmak yerine başkasıyla paylaşmışsın ve onun hissettiklerinin anlaman için oda empati yapman açısından sana böyle bir oyun oynamış, bundan sonrası için birbirinizi kırmak yerine zamanınızı daha güzel geçirmeye çalışın derim...

çok sağol canım, bende senin gibi düşünüyorum artık :)

Abartmayin Allah askina
Bu kolay bisey degil sonucta ortada aldatma gibi buyuk bisey yok
Cozulebilir sorunlar.
Eger cozulemezse o yol dusunulur.

yorum yapan arkadas abartmamis cünkü illa aldatcak diye birsey yok seni ailesine sikayet etmis hemde seni hic düsünmeden!! bunu simdi böyle kücük bir olayda ailesine yetistiren herseyi yetistirir ve aileside sana karsi soguk davranacak seni istemicek sana karsi ön yargili davranacak hatta dislayabilecekler seni.. Nisanlin cok büyük bir hata yaparak seni karalamis ve ortayi ververeye vermis sacmaladi baya

adam haklı mı? pekii adamın benim ailem için konuştuklarını ben neden sineye çektim öyleyse sevgi fedakarlık değl mi sizce?
adam haksizzzzz hakli yazarken neye dayanarak yazdiniz merak ettim kesinlikle adam hakli degillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Bozulmasına hak verdim hiç kimse ailesi için olumsuz yorum yapılmasını istemez.
Ama hemen gidip ailesine yetiştirmesi çok çocukca ve hiç olgun bir davranış değil.
Sizi de çok önemsemediği düşüncesi oluştu.İnsan yarın öbürgün yüzyüze bakacaklar eşim olacak insanı
ailemin gözünde kötü düşürmiyim ama çok saçma bir davranışa girmiş.

X