Nişanlım telefonumu karıştırınca

Yazışmalarınızda neler vardı bilemiyorum ama henüz evlenmediğim birinin de akrabalarından biriyle benim ailemi çekiştiriyor olması ve bunu görmem insana kendini süper hissettirmez yani.

Ancak onun da yaptığı hata ailesine söylemesi.

En küçük bir şeyde ailesine mi gidecek bu adam böyle?

Nikahtan dönülmesi kesinlikle çok kötü bir durum inşallah o duruma düşmezsin ama her şer görülende bir hayır vardır. Hakkında hayırlısı olsun.

dün gece intihara kadar düşündüm ya ben ne için uğraşıyorum diye, ama rabbime dua ettim başka çıkış yolum yok

bu ne böyle çocuk gibi hemen gidip aileye yetiştirme şikayet etme falan çocuk mu bu adan evlenmeyi düşünüyor ama evliliğin iki kişi arasında olacağının farkında değil galiba bundan sonraki her olayda sizi ailesine şikayet edecekse varsın başlamadan bitsin sizin için daha hayırlı olur bence! üzülmeye değmez!

dün gece intihara kadar düşündüm ya ben ne için uğraşıyorum diye, ama rabbime dua ettim başka çıkış yolum yok
dua etmek ve intihar düşünmek ne kadar tezat şeyler. O zaman duayı haybeye ediyorsun derim ben.
Ayrılırsan zor bir durum kesinlikle ama hayatın sonu değil. Çok daha acı tecrübelerin olabilirdi.

ne ağzı sıkıymış nişanlının pes ya töbe töbe

olayları bu boyuta getirecek kadar ne varmış ki sanki ertelemek için fırsat arıyormuş gibi hem kendisi hem ailesi tuhaf ve yazık

sizin mesajınız da bir şey yok ki ayrıca izahini yapmışınız

bir hafta kala bir mesajdam fırtınalar koparan evliyken kimbilir neler yapar.aranız da bu sorun olmuş hemen aileye yetiştirmek ne demek

sorun varsa ikiniz halletmeniz gerekirdi

evliyken daha farklı sounlar çıkıcak böylemi yapıcak nişanlınız kocaman bir sorun şimdi ya buna boyun egiceksiniz yada bırakıcaksınız.

bu adamla ağzında bakla ıslanmayan yaramaz çocukların aileye herşeyi şikayet ettikleri gibi çocukça ve salakca bir davranış.

en baştan düşünürsek neden öyle yanlış anlaşılabilecek bir mesajlaşma hala kayıtlı duruyordu da silmediniz :KK14: nişanlınız hemen annesine yetiştirmeseydi olayı düzeltilebilir çözülür halledilir derdim ama arkadaşlara katılıyorum şimdiden böyleyse evlenince düşünemiyorum :KK43:

bir de annesinin size olan kini siniri hali tavrı hiç bir zaman geçmez düzelmez bence, çok iyi düşünmeniz gerekiyor karşınızda ana kuzusu bir adam ve sizi kötü gelin bellemiş bir aile var :KK43::KK43:

bu ne ya aylar önceki bi msj yüzünden nikah mı bozulur. nişanlın ailesine yetiştirirse ailesinin sana tavır alması normal, kızsa bile kimseye söylemeyecekti hemen dedikoducu kadınlar gibi yetiştirmiş çok çirkin. kendini ifade et anlamazsa da akışına bırak artık

bu ne ya aylar önceki bi msj yüzünden nikah mı bozulur. nişanlın ailesine yetiştirirse ailesinin sana tavır alması normal, kızsa bile kimseye söylemeyecekti hemen dedikoducu kadınlar gibi yetiştirmiş çok çirkin. kendini ifade et anlamazsa da akışına bırak artık

kendimi ifade ettim mesajı okuduğundan beri inanmak istese inanırdı amacı ne anlayamadım.. ama o nikaha da gitmeyeceğim.

:KK57::KK57: Böyle basit bi şeyden nikah mı ertelenir ?
en ayar olduğum nokta da ailesine yetiştirmesi de nedir ya sorun senleyse seninle halletsin ne ailesine fişfiklemiş hemen :KK57:

Bu olaydaki en büyük sorun,en ufak bir şeyi ailesine anlatması. Evlenirseniz bu sebeple çok kavgalar edersiniz

Bende aynı fikirdeyim evlenince de en ufak şeyi hemen annesine yetiştirecek yandın yani bence nikaha kadar burnunu iyice sürttür ama asla yazma açma telefonlarını

en baştan düşünürsek neden öyle yanlış anlaşılabilecek bir mesajlaşma hala kayıtlı duruyordu da silmediniz :KK14: nişanlınız hemen annesine yetiştirmeseydi olayı düzeltilebilir çözülür halledilir derdim ama arkadaşlara katılıyorum şimdiden böyleyse evlenince düşünemiyorum :KK43:

bir de annesinin size olan kini siniri hali tavrı hiç bir zaman geçmez düzelmez bence, çok iyi düşünmeniz gerekiyor karşınızda ana kuzusu bir adam ve sizi kötü gelin bellemiş bir aile var :KK43::KK43:

sorun oda nikahımıza bir hafta var küçük bir sorunu onlara anlatmış neymiş kanına dokunmuş. Ben o kadar üzgünüm ki anlatamam şuan uykusuzum ve iş yerındeym önümde bir sürü iş var yapmam gereken. nelerle uğraşıyorum çok zor, bide bana dediki, bizimkiler nasıl bozuldu nasıl hayal kırıklığı yaşadı anlayamazsın bence bir özür borcun vr hoş çivi çık izi kalır yazmış. Tam bir öküz bile bile yaptığını biliyor bu bir ayrılık işareti dimi benim bitirmemi istiyor bitirelim diyemiyor

sorun oda nikahımıza bir hafta var küçük bir sorunu onlara anlatmış neymiş kanına dokunmuş. Ben o kadar üzgünüm ki anlatamam şuan uykusuzum ve iş yerındeym önümde bir sürü iş var yapmam gereken. nelerle uğraşıyorum çok zor, bide bana dediki, bizimkiler nasıl bozuldu nasıl hayal kırıklığı yaşadı anlayamazsın bence bir özür borcun vr hoş çivi çık izi kalır yazmış. Tam bir öküz bile bile yaptığını biliyor bu bir ayrılık işareti dimi benim bitirmemi istiyor bitirelim diyemiyor

evet şimdi diyorsun ki hiç tanıyamamışım bu herifi.

:KK57::KK57: Böyle basit bi şeyden nikah mı ertelenir ?
en ayar olduğum nokta da ailesine yetiştirmesi de nedir ya sorun senleyse seninle halletsin ne ailesine fişfiklemiş hemen :KK57:

ailesi hayal kırıklığına uğramış benim özür borcum varmış çivi çıksada izi kalırmış filan dedi.. Ya nedir bu benim çilem anlamıyorum rabbim yardımcım olsun tek duam bu ayrılık olursada artık kimseyi düşünmüyorum .. ama benim bitirelim dememi bekliyor buna da adım gibi eminim bana yıkıcak yükü

ailesi hayal kırıklığına uğramış benim özür borcum varmış çivi çıksada izi kalırmış filan dedi.. Ya nedir bu benim çilem anlamıyorum rabbim yardımcım olsun tek duam bu ayrılık olursada artık kimseyi düşünmüyorum .. ama benim bitirelim dememi bekliyor buna da adım gibi eminim bana yıkıcak yükü

bakın böyle düşünen biriyle uzatmayın bitirin.

X