Nişanlım telefonumu karıştırınca

dün gece intihara kadar düşündüm ya ben ne için uğraşıyorum diye, ama rabbime dua ettim başka çıkış yolum yok
Saçmalamayın sakın canınız bu kadar kıymetsiz mi...kendinizi başkaları için ne için değersiz kılmayın..rabbim her yarattığına ayrı bir anlam önem vermişken...siz değerlisiniz kendiniz için aileniz için..intihar etseniz anne babanız kardeşleriniz üzülür...o şahıs yine yoluna bakar evlenir çoluk çocuğa karışır...hem ahiretinizide yakmayın...bende 20 li yaşların başındaydım sözlenmiştim ikimizde üniversite okuyoduk o acele etti...nişan arefesinde ailesine yani annesine benimle konuştuklarını yetiştirmişti kadın aileme bana laf söylemiş buda gelip bana yetiştirmişti..anlayacağın iki arada bir derede laf gezdirdi adam değilmiş..bende ayrıldım hemen bıraktım onu...şimdi hiç pişman değilim...ama kaderin önüne geçilmezmiş başkasıyla büyük bir aşkla evlendim ama kaynana denen illet kaderinde varsa seni bulurmuş...

Bu ilişki kaza geçirmiş.
Belki ikiniz halleder, devam edersiniz.
Ancak, onun ailesi ile olan iliskiniz koturum kalır.
Belki Türk filmlerindeki gibi bir şok yürütür koturumu belki hayat boyu surunur. "Ben yarım bir insanım artık Necla, git kendine yeni bir aşk (kosabilen, dans edebilen) bul. Mutlu olmak senin de hakkın "diyor ilişkin, bence.
Ama Türk filmlerinin sonu, bir sürü yanlış anlamalara rağmen, mutlu biter.

böyle herşeyi gidip ailesine yetiştircekse, bu adamdan koca olmaz
ertelemek yerine bitirmek en doğrusu

• Beğen
Reactions: anu
Bu adam en ufak sorunu ailesine yansıtmış
sanırım siz hikayenin sonunu göremiyorsunuz?
Zaten erkekler yeterince çocuk ama kusura bakmayın 3 yaşındaki çocuklar gibi hemen annesine babasına şikayet eden adamlada evlilik olmaz:KK66:
siz evli değilsiniz sanırım, evli olsanız bu yorumu asla yapmazdınız, benim için mesele çok ciddi..
Aldatmadan daha kötü ne olabilir diye sorulsa bu cevabı verirdim. Ailesini araya sokup, çocuk gibi beni şikayet etmesi, insanların bana cephe almasına neden olması daha vahim benim için. Boşanma nedeninin nedeni :KK51:

Canım ne yazık ki bu adamdan sana hayır gelmez ben yıllardır bu siteye üyeyim hiç kimseye bu cümleyi kurmamıştım kusura bakma neolur ama gerçek bu şimdi 3,5 ay üzülürsün evlensen annesi hep tepende yıllarca üzülürsün.

Mesajlarımı okurken onu defalarca uyardım, özel mesajlarım var okuma dedim dinlemedi... sen böyle yaptıkça ben daha da mera ediyorum dedi. düşünebiliyor musun. Ailesine gelince hakikaten ilgisizler, lafa gelince ilgililer iki ay kaldı düğüne daha fol yok yumurta yok anlıyacağın. Annemle konuştum anne bitireceğim olmaz böyle dedim. Daha önceleri hep bitsin diyen benden büyük kavga ettiğimizde, şimdi annemde sen bişey deme bitirecekse kendı bitirsin dedi.
Kesinlikle bitirmelisin yol yakinken. Demekki annesiyle aranizda en ufak bir tartisma olsa sizi ezecek...sizde bir anne baba cocugusunuz yanliz sanmasin.

kendimi ifade ettim mesajı okuduğundan beri inanmak istese inanırdı amacı ne anlayamadım.. ama o nikaha da gitmeyeceğim.
Bak bence o nikaha git canım sen git ki onu orda terket sorulan soruya hayır de kalk git...anasına laf taşıyan pireyi deve yapan biriyle ömür geçmez de hayırı bas git gurunla...

Saçmalamayın sakın canınız bu kadar kıymetsiz mi...kendinizi başkaları için ne için değersiz kılmayın..rabbim her yarattığına ayrı bir anlam önem vermişken...siz değerlisiniz kendiniz için aileniz için..intihar etseniz anne babanız kardeşleriniz üzülür...o şahıs yine yoluna bakar evlenir çoluk çocuğa karışır...hem ahiretinizide yakmayın...bende 20 li yaşların başındaydım sözlenmiştim ikimizde üniversite okuyoduk o acele etti...nişan arefesinde ailesine yani annesine benimle konuştuklarını yetiştirmişti kadın aileme bana laf söylemiş buda gelip bana yetiştirmişti..anlayacağın iki arada bir derede laf gezdirdi adam değilmiş..bende ayrıldım hemen bıraktım onu...şimdi hiç pişman değilim...ama kaderin önüne geçilmezmiş başkasıyla büyük bir aşkla evlendim ama kaynana denen illet kaderinde varsa seni bulurmuş...

Biliyor musunuz sizin adınıza çok sevindim ama ben artık mutlu olabileceğime bile inanmıyorum. Hiç inancım kalmadı aşka sevgiye , Tabiki sonra saçmaladğımı farkettım bir kere ailem çok şükür yanımda çalışıyorum geçerli mesleğim var kendi ayaklarım üzeri,nde durdum 7 yıldır ve 26 yaşındayım . ama bu iş olmassa bir daha asla kimseye güvenemeyecekmişim gibi geliyor ..

adam haklı mı? pekii adamın benim ailem için konuştuklarını ben neden sineye çektim öyleyse sevgi fedakarlık değl mi sizce?
kımse kımsenın aılesı hakkında konusamaz canım
sende sıneye cekmıssen o senın sorunun
ben boyle dusunuyorum

Bak bence o nikaha git canım sen git ki onu orda terket sorulan soruya hayır de kalk git...anasına laf taşıyan pireyi deve yapan biriyle ömür geçmez de hayırı bas git gurunla...

aynısını bu sabah düşündüm, ama kendi aileme üzülüyorum çünkü nikaha erkek tarafı kımeyı çağırmayacak ben çağıracağım benim akrabalarım benım ailem olacak, bana öyle yaparsam demediklerini bırakmazlar :KK43:

Biliyor musunuz sizin adınıza çok sevindim ama ben artık mutlu olabileceğime bile inanmıyorum. Hiç inancım kalmadı aşka sevgiye , Tabiki sonra saçmaladğımı farkettım bir kere ailem çok şükür yanımda çalışıyorum geçerli mesleğim var kendi ayaklarım üzeri,nde durdum 7 yıldır ve 26 yaşındayım . ama bu iş olmassa bir daha asla kimseye güvenemeyecekmişim gibi geliyor ..
Bende 20 yaşında söz attım o şahıstan ayrıldım... eşimle 25 inde evlendim 1 sene sevgili 4 ay nişanlı kaldım..yani o ara dönemde bende kimseye güvenmedim...ama allah doģru insanı gösteriyo..

aynısını bu sabah düşündüm, ama kendi aileme üzülüyorum çünkü nikaha erkek tarafı kımeyı çağırmayacak ben çağıracağım benim akrabalarım benım ailem olacak, bana öyle yaparsam demediklerini bırakmazlar :KK43:
Anası babasıda gelmeyecek mi..leylekler mi getirdi bu adamı...sonuçta nikah masasiñda ekme fikride olabilir...

bakın bu kadar lafı hiç bir aile büyütmez.gidip yalan yanlış abartıp show yapmış olabilir ki bu da bu kişiyle yola çıkılmayacagını gösteririr.kanıma dokundu felan bahane.siz öyle düşünüyorsanız kendi durumun farkında değilmiydi

sizi eleştirdiği bir hususun aynısını kendisi yapmış .

ailesine koşup dedikoducu kadınlar gibi laf yetiştiren bir erkek
sonunu bucağını hiç düşünmeden
hakkında hayırlısı olsun canım

Evlenme bence boyle bir insaNla. Aranizdaki her problemi ailesine gidip kimin anlattigi belli olmus...

Ailesini sana düşman ettirecek bu erkekler hep böyle sonra kaynana gelin kavga edince biz suçlu oluyoruz...Şimdi evlensenizde onun ailesi size düşman gibi olcak çok çocukça yaptığı...Bence ailesine gidip konuşun ben üzüldüğüm için böyle dedim falan filan kendinizi açıklayın ailesinden özür dileyin... Sevgilinizede kapak olur

Şimdiden böyle kendi aranızda çözebilecğeiniz şeyleri ailesine yetiştiriyorsa evlendikten sonrayı düşünemiyorum çünkü elaleme rezil olacak duruma gelirsiniz.
herşeyde bir hayır vardır. Belki size bir işarettir.
Hayırlı kararı vermenizi dilerim.

Kim gidip de ailesine nişanlım sizin hakkınızda başkalarına kendi akrabalarına yazmış der ki sonuçta ailesinin kızacağını bilmiyor mu yani ne alaka gidip söylemesi ve size de ben aileme söyledim mi dedi açık açık. Sizin de kendi ailenizden birine onun ailesini kötülemeniz bir şey yapmıyorlar demeniz hoş olmamış yani hem de aylar öncesinden o sizin aileniz hakkında kendi akrabalarına kötü şeyler dese ve siz okusanız kızmaz mısınız ama elbette gerçekten aileye söylediyse ayıp etmiş yine de söylemesi mantıklı gelmedi bana.

X