• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım telefonumu karıştırınca

erkek öyle her tartışmayı aileye yansıtmamalı bence,
bayan içinde geçerli ama duruş olarak erkeğe yakışmayan bi tutum.
an itibariyle haksız duruma düşmüşsünüz, nişanlınızın gönlünü alın ailesiyle olan durumu kendisi nasıl bozduysa öyle düzeltsin

ben o ailesiyle konuşmadan önce onun gönlünü aldım sanıyordum. ama yanılmışım ... bana inanmamış :(

aynen söylediğin gibi konuştum güzel güzel anlattım ama bana inanamıyormuş, kanına dokunmuş, yokya bence o artık beni sevmiyor :KK43: ama bende ne yapacağımı bilmiyorum nasıl atarım nişanı şimdi ben yapamam kii
Ayrilmasaniz bile düğünü ya da nisanı erteleyin gerçekten üzülürsünüz böyle evlenirseniz cunku..

Suan tuhaf bir adam var karsinda acele etme önünde uzun seneler var emin olmadan heba etme. Zaman taniyin ve iyi gozlemleyin

birgün öncesi telefonu karıştırmak istedi izin vermedim. sonrasında bakınca öfkelendi.. ama öfkeyle kalkan zararla oturur. Kendi yaptı herşeyii ben şunu biliyorum ben artık o insanların yüzüne bakamam o evde yemek yiyemem rahat bir şekilde ve hiçbirşeyi kola unutan biri değilim normaldede zaten yüzsüz biri değilimdir.

Eğer nişanlınız, ailesi ile sizin arasının iyi olmasını istiyorsa, laf taşımayacaktı.
Bilmiyorum yakın mı oturacaksınız ama bence bundan sonrası için kendisi ile konuşun.(En azından ben öyle yapardım.)
Ya her zaman için bu nedenle ailenle aramda mesafe olduğunu bilir ve o şekilde hareket edersin ya da beraber olmayız deyin.
Yaptığınızda hiç bir hata görmüyorum.
Lütfen siz de kendinizi suçlu gibi görüp, özür dilemeyin bu konu ile ilgili.

Ayrilmasaniz bile düğünü ya da nisanı erteleyin gerçekten üzülürsünüz böyle evlenirseniz cunku..

nikahı erteleyeceğim. baktım düzelmiyor aileside düzelmiyor atarım ne yapayım hergün ölmekten iyidir ... Nikah günün akşamı konsere gidecektik ilk kez bütün hayalleri mahvetti..

Eğer nişanlınız, ailesi ile sizin arasının iyi olmasını istiyorsa, laf taşımayacaktı.
Bilmiyorum yakın mı oturacaksınız ama bence bundan sonrası için kendisi ile konuşun.(En azından ben öyle yapardım.)
Ya her zaman için bu nedenle ailenle aramda mesafe olduğunu bilir ve o şekilde hareket edersin ya da beraber olmayız deyin.
Yaptığınızda hiç bir hata görmüyorum.
Lütfen siz de kendinizi suçlu gibi görüp, özür dilemeyin bu konu ile ilgili.

Bu konu ile ilgili asla özür dilemeyeceğim çünkü abartılacak bir durum yoktuı. Nişanlım gurur meselesi yaptı , bide gidip anlattı onların kızacağını bildiği halde Allaha havale ediyorum. ev bakıyordu ev alamassa aynı binada oturacaktık. ama kalsın onların evi de lazım değil bana bu saatten sonra resmen içten pazarlıkçı bir gelın oldum ya

ailemin üzülmeyeceğini bilsem ve günah olmadığını bilsem çoktan intihara kalkışmıştım onu cezalandırmak için, O zaman anlardı yaptığı şeyin nelere kadir olduğunu ama.. Allahın verdiği canı yalnız o alır. Haşa böyle bir şey yapmam güçlü olmalıyım

Galiba biz nikahı erteleyeceğiz ortada büyük bir problem var nasıl çözerim nasıl durumun altından kalkacağım bilemiyorum. Şöyle anlatayım nikahımıza bir hafta var. Biz dün nişanlımla görüştük gezdik eğlendik. dün akşam nişanlım telefonumu karıştırdı watsaptaki yazışmalarımı okumuş, bende önceden teyzeme demiştim kii , çocuk tek başına uğraşıyor ailesi destek olmuyor hiç yazmıştım ki aylar öncesi bunu okumuş bu ne dedi dedim aylar öncesi yazdığım birşeydi diye izah etim. şuanda öyle bir şey düşünmüyorum dedi. kükredi vay efendim sen benim ailemi nede başkalarına kötülüyorsun bilmem ne bana ne desemde inanmadı. Eve gitmiş ailesine durumu anlatmış olayı büyütmüş ailesi de böyle içten pazarlıklı olacaksa olmasın bu iş demiş, bende dedim ki hemen ailene yetiştirdin mi ya dedim, Nikah arifesinde yaptığın beni düşürdüğün duruma bak dedim. Dedi ki benim içim rahat ben bilip bilmediğim şeyleri kimseye anlatmıyorum diye mesaj atmış. bu söylediklerini de mesaj olarak yazdı eve gidince, ben cevap yazmadım... Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.... Dün gece uyuyamadım ve şuan iş yerindeyim... ağlaya ağlaya dua ettim rabbim bilir işini ..
Boyle yasadigi her sorunu ailesinin eteklerinde aglayarak anlatacak adamla yuva kurarsan belayi satin alirsin

ailemin üzülmeyeceğini bilsem ve günah olmadığını bilsem çoktan intihara kalkışmıştım onu cezalandırmak için, O zaman anlardı yaptığı şeyin nelere kadir olduğunu ama.. Allahın verdiği canı yalnız o alır. Haşa böyle bir şey yapmam güçlü olmalıyım
Haha adami pisman etmik icin intihar edecen oyle mi? Ayril kardes? Senin psikolojin bitik

yapmayın okibur ne kadar dramatize ettiniz olayı
bu kadar gururunuza dokunduysa yaptığı şey, aramayın, sormayın terkedin adamı bitsin gitsin. o da anlasın yaptığı hatayı.
kaç yıl aşk acısı çekeceksiniz ki?
böyle öldürücem kendimi, intihar edeceğim falan.
yapmayın önce can sonra canan demişler.
keyfinize bakın siz.

Hayır cnm sende adama kızdın diye intiharmı edicen daha nişanlısın ayrılırsın bir süre üzülürsün olur biter. Evlenip içten pazarlıklı gelin gelin olaraka ailede kıymet görmiyeceksin. Eşinde zaten her fırsatta seni ailesine karşı ezecek söz hakkın olmayacak. Yazık etme kendine cnm hakkında hayırlısı.

Nisanlinin kizdigi sey aslinda cok da buyuk bir mesele degil, ama insan bazen durumun farkinda olsa bile sevdigi insanlar ozellikle de ailesi hakkinda olumsuz seyler soylendiginde ciddi tepkiler verebiliyorlar. Ancak gidip de bunu aileye anlatmak isi resmen cigrindan cikarmaktir. Ben nisanlimla aram bozuk oldugunda, o benim kalbimi ciddi ciddi kirdiginda bile kimseye hicbir sey belli etmiyorum, kaldi ki gidip aileye onun soylediklerini yetistirecegim. Kendi uzerimden ornek veriyorum ama herkes icin gecerli. Nisanlinin yaptigina akil sir erdiremiyorum. Birkac arkadas soylemis, ben de onlara katilmadan edemeyecegim, sanki bu durumu bahane etmis gibi geliyor nisanlin. Akli basinda hicbir insan gidip de ailesine boyle bir sey soylemez, bu resmen ipleri koparmak olur.

Intihari dusunmek yerine nisanlini affedebilecek misin, boyle bir hata yapan adamla evlenebilecek misin onu dusunmelisin bence.

Ohannesburg, bu nedir abi ? Bunun için aileye söyleyip ortalık karıştırılır mı ? Onlar da içten pazarlıklı bu iş olmasın der mi ?

Birazcık olsun aklın varsa bu adamla evlenmezsin. Sonrasında başını hangi duvara vuracağını bilemezsin valla

Hayır cnm sende adama kızdın diye intiharmı edicen daha nişanlısın ayrılırsın bir süre üzülürsün olur biter. Evlenip içten pazarlıklı gelin gelin olaraka ailede kıymet görmiyeceksin. Eşinde zaten her fırsatta seni ailesine karşı ezecek söz hakkın olmayacak. Yazık etme kendine cnm hakkında hayırlısı.

ayn şeyleri düşünüyorum sizinle ilerdeki durumu kım olsa ezik hisseder kendını bende öyle hissediyorum kı gerçekten kötü niyetim olmadığı halde.. anneme anlattım durumu nikahı erteleyeceğim dedim . kızım sen erteleme ailecek gelsinler bize konuşalım ne yapmak istediğini diyor. delii olacağım yemin ederim

Back