• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım telefonumu karıştırınca

Nisanliniz daha büyümemis galiba. Ya da düşmaniniz... Bos yere gitmiş anlatmis ailesine.

Bana sizi çok onemsiyor gibi gelmedi. Simdi ailesiyle aranizi bozdu ve yapmanız gereken aglayip yalvarmak falan değil.

Bunu yaparsanız daha çok üzülürsunuz. Onun yaptigi cok daha buyuk bir sey hatasini ablasin birakin. Önce bir "ben ne yaptim " desin. Bunun farkina varmadan yalvarirsaniz hic düzelmez.

Daha sonra ailesinden özür dileyebilirsiniz

zaten daha fazla ağlayıp zırlamak bana bir şey kazandırmaz.. Üzüldüm yeterince aylardır her buluşmamızda birşeylerden problem hep problem, bizim şuan sevinmemiz gerekirken düştüğümüz durum bu onun sayesine-de

ben kendi anneme söyledim, onun dediklerini ama biz annemle dost gibiyiz. oda kızım ben bugün ne söylesem bu ömür boyu devam eder, baa ömür boyu zıt gider dedi. benim annem çok olgun ve düşünceli demekki cahil olan onun ailesi ki benim bir saygısızlığım olmadığı halde bir laf yüzüne , bana bunları diyebildiler.. Gerçekten Allahın sevgili kuluymuşum diyorum bazen kendı kendıme ama o kadar doluyum kı nasıl hareket edeceğimi bile bilmiyorum :KK43:

Peki canım nişanlına karşı tepkin ne olmuştu senin ailen hakkında konuştuğunda çünkü sustuysan erkekler böyle şeylerden yüz bulup herşeyi yapabiliyorlar

Galiba biz nikahı erteleyeceğiz ortada büyük bir problem var nasıl çözerim nasıl durumun altından kalkacağım bilemiyorum. Şöyle anlatayım nikahımıza bir hafta var. Biz dün nişanlımla görüştük gezdik eğlendik. dün akşam nişanlım telefonumu karıştırdı watsaptaki yazışmalarımı okumuş, bende önceden teyzeme demiştim kii , çocuk tek başına uğraşıyor ailesi destek olmuyor hiç yazmıştım ki aylar öncesi bunu okumuş bu ne dedi dedim aylar öncesi yazdığım birşeydi diye izah etim. şuanda öyle bir şey düşünmüyorum dedi. kükredi vay efendim sen benim ailemi nede başkalarına kötülüyorsun bilmem ne bana ne desemde inanmadı. Eve gitmiş ailesine durumu anlatmış olayı büyütmüş ailesi de böyle içten pazarlıklı olacaksa olmasın bu iş demiş, bende dedim ki hemen ailene yetiştirdin mi ya dedim, Nikah arifesinde yaptığın beni düşürdüğün duruma bak dedim. Dedi ki benim içim rahat ben bilip bilmediğim şeyleri kimseye anlatmıyorum diye mesaj atmış. bu söylediklerini de mesaj olarak yazdı eve gidince, ben cevap yazmadım... Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.... Dün gece uyuyamadım ve şuan iş yerindeyim... ağlaya ağlaya dua ettim rabbim bilir işini ..

aileye anlatılır mı böyle bişey kafası az çalışıyo galiba

Yaptığının yanlış birşey olduğunu düşünmüyorum. Herkes herkes hakkında konuşabilir gayet normal. Özür dilemeni gerektirecek birşey yok bence. Dik dur ve iş olacağına varsın. Ailesini herşeyden değerli gören bir koca seni onlar yüzünden üzmekten hiçbir zaman kaçınmaz ve üzer de. Bende de aynısı var ordan biliyorum:KK39:

ailesine de demiş acaba.

"hııı sizin hakkınızda konuşmuş. herşeyi ben tek başıma yapıyomuşum siz hiiiiç bişey yapmıyomuşsunuz öyle demiş ben öyle gördüm...."

dedikoducu mahalle kadınları gibi hiç erkek olan erkeğe yakışıyo mu?

ailesine de demiş acaba.

"hııı sizin hakkınızda konuşmuş. herşeyi ben tek başıma yapıyomuşum siz hiiiiç bişey yapmıyomuşsunuz öyle demiş ben öyle gördüm...."

dedikoducu mahalle kadınları gibi hiç erkek olan erkeğe yakışıyo mu?

evet biz onları konuştuk onunla aynılarını anattım dedi... Onlarda beni içten pazarlıklı bulmuşlar

evet biz onları konuştuk onunla aynılarını anattım dedi... Onlarda beni içten pazarlıklı bulmuşlar

hem suclu hem gucluler
yuz yuzede olsa telefondada olsa, yalan konusmadim dediklerim dogruydu, saygisizlik etmemek icin yuzunuze dememistim bu icten pazarliklilik mi oluyormus de

erkek öyle her tartışmayı aileye yansıtmamalı bence,
bayan içinde geçerli ama duruş olarak erkeğe yakışmayan bi tutum.
an itibariyle haksız duruma düşmüşsünüz, nişanlınızın gönlünü alın ailesiyle olan durumu kendisi nasıl bozduysa öyle düzeltsin

erkek öyle her tartışmayı aileye yansıtmamalı bence,
bayan içinde geçerli ama duruş olarak erkeğe yakışmayan bi tutum.
an itibariyle haksız duruma düşmüşsünüz, nişanlınızın gönlünü alın ailesiyle olan durumu kendisi nasıl bozduysa öyle düzeltsin

Bak böyle bir adam daha evlenmeden gidip her haltı anasına babasına yetiştiriyorsa kork bu ilişkiden derim..
Evlendiğinizde özeliniz mözeliniz kalmaz

Aman ha ! Çok tehlikeli böyle gidip ailesine şikayetlenenler..

Uzak dur derim

Son düzenleme:
şimdi açık konuşmak gerekirse kim arkasından böyle söylendiğini duysa bozulur. nişanlının ailesininde bozulup sana laf söylemeleri çok normal.

burda problem nişanlının yemeyip içmeyip bunu ailesine yetiştirmesi. sen asıl onu düşün

Mesajlarımı okurken onu defalarca uyardım, özel mesajlarım var okuma dedim dinlemedi... sen böyle yaptıkça ben daha da mera ediyorum dedi. düşünebiliyor musun. Ailesine gelince hakikaten ilgisizler, lafa gelince ilgililer iki ay kaldı düğüne daha fol yok yumurta yok anlıyacağın. Annemle konuştum anne bitireceğim olmaz böyle dedim. Daha önceleri hep bitsin diyen benden büyük kavga ettiğimizde, şimdi annemde sen bişey deme bitirecekse kendı bitirsin dedi.
canm tlfu karıştırmakta bence haksız değil sonuçta senden gizli yapmamış gözünün önünde yapmış. keşke msjları silseydin ama işte insanın aklına gelmiyo. ailesine olayı anlatması saçmalık sana kızabilir kırılabilir ama daha nikah olmadan niye ailesine karşı seni mahçup ediyo. hangimiz konuşmuyoruz sanki eşimizin ailesi hakkında bunda bu kadar büyütecek kalkıp ailesine anlatacak ne varmış acaba? ama nişanlını sen daha iyi tanıyosun ayrıl demek o kadar kolay değil nişanlınla otur konuş beni ailene karşı çok mahçup ettin falan de. annen hiç kaynanası hakkkında olumsuz konuşmuyo mu sanki falan de.. o dönem bende kimse yardım etmeyince ne yapacağımı düşünüp teyzemle dertleştim ne var bunda falan diye anlat. bence biraz üste çıksan da iyi edersin bundan sonrası için. devam edecekse her şeyi koşup ailesine anlatmaz bi daha.

Kötü bir şekilde bir şey dememişsiniz ki.
Ben kesinlikle ailelerden bir şey beklemeyen kişilerdenim.
Sizin söylediğiniz de yalnızca nişanlınıza üzüldüğünüzü gösteren bir şey.
Saygısızlık yok bir şey yok.

adam haklı mı? pekii adamın benim ailem için konuştuklarını ben neden sineye çektim öyleyse sevgi fedakarlık değl mi sizce?
Onun icin degimis demekkii hemen soyledigine gore evlilik iki kisilik olmali ne bu boyle hem sen ailene soylenilen lafi sineye cekmeklede hata ediyorsun bakbo hemen soylemis annesine ilgincc bu konu ikinizin arasinda kalmaliydi diye dusunuyorum

Galiba biz nikahı erteleyeceğiz ortada büyük bir problem var nasıl çözerim nasıl durumun altından kalkacağım bilemiyorum. Şöyle anlatayım nikahımıza bir hafta var. Biz dün nişanlımla görüştük gezdik eğlendik. dün akşam nişanlım telefonumu karıştırdı watsaptaki yazışmalarımı okumuş, bende önceden teyzeme demiştim kii , çocuk tek başına uğraşıyor ailesi destek olmuyor hiç yazmıştım ki aylar öncesi bunu okumuş bu ne dedi dedim aylar öncesi yazdığım birşeydi diye izah etim. şuanda öyle bir şey düşünmüyorum dedi. kükredi vay efendim sen benim ailemi nede başkalarına kötülüyorsun bilmem ne bana ne desemde inanmadı. Eve gitmiş ailesine durumu anlatmış olayı büyütmüş ailesi de böyle içten pazarlıklı olacaksa olmasın bu iş demiş, bende dedim ki hemen ailene yetiştirdin mi ya dedim, Nikah arifesinde yaptığın beni düşürdüğün duruma bak dedim. Dedi ki benim içim rahat ben bilip bilmediğim şeyleri kimseye anlatmıyorum diye mesaj atmış. bu söylediklerini de mesaj olarak yazdı eve gidince, ben cevap yazmadım... Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.... Dün gece uyuyamadım ve şuan iş yerindeyim... ağlaya ağlaya dua ettim rabbim bilir işini ..
Eger mesajin tam da yazdığın gibiyse ben kötü bişey göremedim. Tamam bozulabilir ama aileye yetiştirmek de ne oluyor !? Zayif karakter bu...
Bilemedim ya.. Allah hayirlisini yasatsin.

canm tlfu karıştırmakta bence haksız değil sonuçta senden gizli yapmamış gözünün önünde yapmış. keşke msjları silseydin ama işte insanın aklına gelmiyo. ailesine olayı anlatması saçmalık sana kızabilir kırılabilir ama daha nikah olmadan niye ailesine karşı seni mahçup ediyo. hangimiz konuşmuyoruz sanki eşimizin ailesi hakkında bunda bu kadar büyütecek kalkıp ailesine anlatacak ne varmış acaba? ama nişanlını sen daha iyi tanıyosun ayrıl demek o kadar kolay değil nişanlınla otur konuş beni ailene karşı çok mahçup ettin falan de. annen hiç kaynanası hakkkında olumsuz konuşmuyo mu sanki falan de.. o dönem bende kimse yardım etmeyince ne yapacağımı düşünüp teyzemle dertleştim ne var bunda falan diye anlat. bence biraz üste çıksan da iyi edersin bundan sonrası için. devam edecekse her şeyi koşup ailesine anlatmaz bi daha.

aynen söylediğin gibi konuştum güzel güzel anlattım ama bana inanamıyormuş, kanına dokunmuş, yokya bence o artık beni sevmiyor :( ama bende ne yapacağımı bilmiyorum nasıl atarım nişanı şimdi ben yapamam kii

Kötü bir şekilde bir şey dememişsiniz ki.
Ben kesinlikle ailelerden bir şey beklemeyen kişilerdenim.
Sizin söylediğiniz de yalnızca nişanlınıza üzüldüğünüzü gösteren bir şey.
Saygısızlık yok bir şey yok.

birgün öncesi telefonu karıştırmak istedi izin vermedim. sonrasında bakınca öfkelendi.. ama öfkeyle kalkan zararla oturur. Kendi yaptı herşeyii ben şunu biliyorum ben artık o insanların yüzüne bakamam o evde yemek yiyemem rahat bir şekilde ve hiçbirşeyi kola unutan biri değilim normaldede zaten yüzsüz biri değilimdir.

Back