Nişanlım nişanı attı

Evet ben kendimde de hata buluyorum. Çok yüz verdim. Babam iş konusunu sormuştu nişanlıma ama o kadar uygun bir dille sordu ki bunu. İnanın ne ev ne maaş dile getirmedi sadece kızımın geçimini sağlayabilecek misin dedi. Buna bile alınmıştı nişanlım. Ben de o kadar kör kütük aşıktım ki ona. Nişanlımın yanında oldum babama karşı geldim... Ah babam nişan atildiktan sonra bana o kadar destek oldu ki...

Bende bilezik istemedim ama bu zorlabıklara da maruz kalmadım ama yine takılmıştı bana inanın altın vs hep geçici seyler size ve ailenize nasıl davrandı davranıldı ona bakın

Bu şekilde babası yanında olan çok az insan var onun değerini bil. Ve hiçbir erkeğe ezdirme babanı. Aileni ne kadar küçük düşürürsen o kadar değer vermez sana erkek kişisi ve ailesi.

Erkekler kız olmuş, bu nedir ya jsjdjdj

Bence aile 'bulduk gül gibi memur kızı işsiz oğlumuzu hemen evlendirelim' diye düşündü o yüzden teklif edilen düğün ertelemeye yanaşmadılar ki bence düğün salonu falan da tutmamışlardı. Baktılar ki siz 'ama kız tarafı şöyle böyle yapmaz' demeye başladınız haaaa dediler tamam gözünü açtı ufaktan uzayalım dediler.

ben hayatta hemen boşan hemen ayrıl demem , ama lütfen geri adım atma dönerlerse dönme..
daha taze nişanlısınız, başında baban var ve buna rağamen seni ezmeye cesaret eden aile
evlendikten sonra seni daha kötü ezerlerdi.

Ne işin var bu işsiz güçsüz adamla , bu evlilik sağlıksız olurdu zaten , umarım barışmazsın...

Herseyi kabul etmek büyük hata, evlensen bunlar seni çiğ çiğ yer...

İnanamıyorum sana pes gerçekten, senin nişanı atman lazımdı, kendine gel ya huuu...

Sakın gerı gelirse kabul etme o kaynanayla da kocayla da ömür geçmez nıkahtan sonra maaşında direk koca ibanına geçer . Hayatın adamı beslemek olur

Düğün salonunu seçerken tutarken size sormamis soylemeye de gerek duymamislar. Siz de yüzüğü atın kenara bişey demeden sorarlarsa gerek duymadım dersiniz

Gözün Aydın canım. Sadaka ver, rabbim seni vakitlice kurtarmış. İnan sana şuan çok kötü geliyor, canın yanıyor olabilir. Tüm ömür boyu üzüleceğine şimdiden bittiğine sevineceksin. İşine başla yeni yer, yeni iş, yeni arkadaşlar keyfine bak. Seni bir mesajla silen adam , yarın seni yoklar geri dönmek için sakın cevap verme gereği bile duyma, her yerden engelle . Selam dahi verme. Erkekler gittikten sonra ara ara yoklayıp , elde misin diye bakmayı sever. Seni sevdiği için falan değil. Egolarını tatmin etmek için. Ben çok yakışıklıyım kapı önüne koymama rağmen nasıl peşimde diye alay etmek için ararlar

İyi ki bitmiş deli misin ?kalk fakir doyur yetim giydir namaz kıl oruç tut sadaka ver...

Yüzüğü de bozdur. Kendine nefis bir pasta ısmarla. Ağzının tadı yerine gelsin. Utanmazlar yarın yüzüğü isterlerse ben onu attım. Size sorma gereği duymadım dersiniz

Yüzüğü de bozdur. Kendine nefis bir pasta ısmarla. Ağzının tadı yerine gelsin. Utanmazlar yarın yüzüğü isterlerse ben onu attım. Size sorma gereği duymadım dersiniz
ohoo onu çoktan istediler. nişanı attıktan sonraki gün her şeyi almaya geldiler.

inanır mısın ise başlamaya takatim bile yok. sürekli erteliyorum ama bir yerden başlamak gerek.

Sevinmelisin kurtulduguna cidden bak asla saglıklı evlılık olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…