- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi monalisaaaa06
Onun yanlışı yokmuş ki rüya gibi adammış
Aklı varsa dönmez
Aklı varsa dönmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun yanlışı yokmuş ki rüya gibi adammış
Aklı varsa dönmez
Eski nişanlım sürekli benden ayrılmak istedi hep ben vazgeçirdim en sonuna kadar ayrılmak istmedim eşyalarını aldığı gün annem konuştu sana para verelim bi sonra bize geri ödersin dedi bende kredi çekeyim sana vereyim dedim ayrı bi odaya geçtik sarıldım öptüm ama hiç sarılmadı bana öpmedi bile sarıl bana diye yalvardım sarılırsam kopamam dedi sarılmadı hiç bir şeyi izah bile etmedi Mayıs'ın 20 sinde aradı ben senden hiçbirşey esirgemedim neden ben seninle evleneyim başka bişey istemiyorum demedin neden kocan olacak adama güvenmedin ben zaten istediklerini yapacaktım benim ne senin vereceğin paraya nede ailenin parasına ihtiyacım Yok dedi en son babasıyla evine gidip konuştuğumuzda annen yuva olmamış senide etmeyecek kızım dedi bana kızarak bende babası öyle deyince evden çıktım direk kovulur gibi nişanlım evde bağardı babasına niye böyle konuşuyorsun diye arkamdan çıktı geldi bende ağlıyordum oda ağlıyordu benim bi birikimim var etme gel borçsuz harçsız sıkıntı olmadan halledelim bu işi dedi ben orda gene sana 5 milyar kredi çekip vereyim dedim benim boynumu artık bükme ben erkek adamım ihtiyacım Yok muhtaçmışım gibi bana davranmaktan vazgeç dedi zaten o babasıyla yaşadığımız olaydan sonra kısa bir süre içerisindede bitirdi
Adama mı?Geçmiş olsun
Kız adam kurtulmus senden neden üzülsün kutlama yapıyodur su anBen heryerden engelledim bide facede aşkımlı filan bazı fotoların altına yorum yazdım numaramı değiştirdim zaten onunda aradığı Yok ne ima eden bir paylaşım yapmış nede çok üzgün olduğu görülen bişey yazmış sadece Allah herşeyin hayırlısı versin yazmış bu kadar
karı koca arkadaşlarım var onunla tanıştırmıştım dün öğlene doğru bi arattırdım adımı bile anmamış mevzumu bile hiç açmamış