nişanlım nişanı attı 2 ayı geçti

Gerçekten barışmak istiyor musunuz ve gerçekten barışırsanız böyle aç gözlülüklerinizden vazgeçecek misiniz önce buna karar verin. Bu oyuncak değil. Eğer değişirim asla böyle olmam derseniz alın karşınıza konuşun anlatın bize anlattıklarınızı hata ettim diye. Hiçbir yol dönülmez değildir.

inşallah düzelmez, böyle adam gibi adamlar sizlerin elinde harcanıyor. o kadar üzüldüm ki adama. herşeyi yaptın, şımarmak insana özgü, zaman zaman hepimiz yapıyoruz. biriyle görüşmeye başlayıp onun gözüne sokmayı kendine nasıl yedirdin? çok samimi soruyorum.

Ay ilahi :KK70: Ben eski nişanlıma 'Gelinliği kiralık giymek istemiyorum, satın alsak olur mu?' diye sormuştum, 'Zamanı gelince babama söylersin alırsa alır, almazsa almaz, beni bağlamaz' demişti :KK70: :KK70: :KK70:
Bana aldığı tektaş 79 TL'ydi, bunu tesadüfen öğrendim, buna rağmen bi kere bile bunu yüzüne vurmadım, gururla taktım o yüzüğü.
Hiç unutmam ilk sevgililer günümüzde mutfak önlüğü almıştı, unutulacak gibi mi nasıl unutayım.
Yılbaşında plastik gece lambası göndermişti.
4000 tl maaşı ve maddi durumu çok iyi bi ailesi olduğu halde ben takı seti isteyince 'Aşkım babamla bu mevzuyu konuştum hiç umut yok unut gitsin' demişti.
Annemden de 'anan' diye bahsederdi.

Şimdi anladın mı sen nasıl bi adam kaçırdın?

eski değil mi :dua:

Ya cidden Boyle seyleri duyunca deliricek gibi oluyorum. Ben oturucak oldugumuz evi sordugumda degil ev alicaz demeyi, kayinpederim olucak olan 70 yasindaki adam ne dedi biliymsn, rutubetten curumus kullanilmayan bodrum
Katimiz var orasi Senin olur dedi. Git iyice incele bak dedi. Kayinvalidem olucak gorgusuz acgozlu kadinda dediki, annesinin satilik evi varmis Ben onu alicakmisim kendisine, oda bana oturdugu evde oturtucakmis. Ve tapusuda bunlarin uzerine olucak tabikide. Daha nisanliyken gelini bile olmamisim, kendi sifir dairemi satip ona ev alicakmisim. Bu kadar gorgusuz Ve yuzsuzlukte sinir tanimayan bir aileye gelin gidicektim. Aileme Ve arkadaslarim sagolsun hepside gozumu acti. Ben daha yuvam olsun diye salak gibi ablasindan ozur dileyecektim. Kesinlikle dileme derya dediler. Keisnlikle nisanlinin etrafinda Bu sekilde akli basinda insanlar vardir Ve asla donmez bekleme.
Cunku ben su an ne nisanlimjn nede ailesinin adini bile duymak istiyorum
Zaten Beni daha fazla yolamayaxaklarini anladiktan Sonra araya girdiler Ve ya o kizi tercih edersin yada aileni dediler. Ayirmak icn ellerinden geleni yaptilar.
Bende simdi oturup hepsinden allah razi olsun diyorum. Herseyini kaybetmis Bir insan olarak onun ailesine hizmetci olcusktim, Senin misnalininda ayni duygular icinde oldugunu dusunuyorum
Fakat en Buyuk darbesi ise , kimseye guvenin kalmiyor, karsima cikan herkese acaba bunun ailesi ne yapicak? Bu neyin pesinde diye bakiyorum

nasıl olur ya? çok afedersiniz hiç mi haysiyetleri yoktu? nişanlınız bir şey demedi mi ailesine?

Adam her seyi aldikca sizde yüz buldukca daha cok gozunuz acilmis ve haddinizi cok asmissiniz nasil bu kadar simarik bir sey begenmez ukala hâle geldiniz ki?
Adamın 1 gram aklı varsa sizle bir araya gelmez kusura bakmayın.

Malesef ne haysiyet ne utanma nede gurur. senden oncede ailem vardi, her zaman ailem olucak dedi . Ailesi ile Benim aramda secim yapmak zorunda kalmis Ve ailesini tercih etmis beyfendi.
Ben dunden raziyim , Allah razi olsun iyikide ailesini tercih etti yoksa Beni yillarca somururdu.
Ablasina uydu Ve dediki, Senin ruhun varosh dedi, tek bildigin ev almak mal mulk sahibi olmak. basimizi sokucak bir ev dusunmek mal mulk duskunluguymus.
Bana dugun yapmayi birak, dugunden bana takilan takilari hesaplamaya basladi. Yok efendim dugunde takilanlarin hepsi damadin olurmus. Buda takilari alip avrupaya balayina gidicekmisiz. Bende yeter artik dedim haddinizi bilin.
Cok Cok sukur allahima kurtuldum. Simdi Boyle seyleri duydukca, allahim iyilerin kaderi neden Boyle oluyor diyorum. Neden dogruduzgun insanlara hep Boyle yapiliyor
AMA Ben ablalarini Ve annesini aradim, butun hakkimi haram ettiigimi Ve omur boyu bana yaptiklarinizi cekin dedim. Allah herseyi gonlumuze gore versin dedim. Beni herkese saygisiz, terbiyesiz, cimri Ve sonradan gorme olarak anlattilar.sebebide dugunu Ben yapiyrm, evi Ben aliyorum, esyalara ortak giriyrm siz hicbirsey yapmiyosunuz birde sizin oglunuzu avrupa seyahatlerine goturemem deyisim.
Aman kizlar tabzonlumu resmen cingene cingene

QUOTE="lorienna, post: 52171662, member: 90303"]nasıl olur ya? çok afedersiniz hiç mi haysiyetleri yoktu? nişanlınız bir şey demedi mi ailesine?[/QUOTE]

Malesef ne haysiyet ne utanma nede gurur. senden oncede ailem vardi, her zaman ailem olucak dedi . Ailesi ile Benim aramda secim yapmak zorunda kalmis Ve ailesini tercih etmis beyfendi.
Ben dunden raziyim , Allah razi olsun iyikide ailesini tercih etti yoksa Beni yillarca somururdu.
Ablasina uydu Ve dediki, Senin ruhun varosh dedi, tek bildigin ev almak mal mulk sahibi olmak. basimizi sokucak bir ev dusunmek mal mulk duskunluguymus.
Bana dugun yapmayi birak, dugunden bana takilan takilari hesaplamaya basladi. Yok efendim dugunde takilanlarin hepsi damadin olurmus. Buda takilari alip avrupaya balayina gidicekmisiz. Bende yeter artik dedim haddinizi bilin.
Cok Cok sukur allahima kurtuldum. Simdi Boyle seyleri duydukca, allahim iyilerin kaderi neden Boyle oluyor diyorum. Neden dogruduzgun insanlara hep Boyle yapiliyor
AMA Ben ablalarini Ve annesini aradim, butun hakkimi haram ettiigimi Ve omur boyu bana yaptiklarinizi cekin dedim. Allah herseyi gonlumuze gore versin dedim. Beni herkese saygisiz, terbiyesiz, cimri Ve sonradan gorme olarak anlattilar.sebebide dugunu Ben yapiyrm, evi Ben aliyorum, esyalara ortak giriyrm siz hicbirsey yapmiyosunuz birde sizin oglunuzu avrupa seyahatlerine goturemem deyisim.

QUOTE="lorienna, post: 52171662, member: 90303"]nasıl olur ya? çok afedersiniz hiç mi haysiyetleri yoktu? nişanlınız bir şey demedi mi ailesine?
[/QUOTE]
aman allahım, iyiki de kurtulmuşsunuz. herkes başını sokacak bir ev ister, onlar da istemiş. sanırım biraz maddi durumunuz iyi, onlar sağacak süt aramışlar. iyiki de nişanlınız ailesini seçmiş ya.

QUOTE="lorienna, post: 52171662, member: 90303"]nasıl olur ya? çok afedersiniz hiç mi haysiyetleri yoktu? nişanlınız bir şey demedi mi ailesine?
[/QUOTE]
Basina gelenler gercekten cok uzucu ama bence memlekete mal etme cunki benim tanidigim trabzonlu aileler var mukemmel karakterde insanlar gelinlerini el ustunde tutuyorlar.bu ailesel yapi meselesi onlarin kisilikleri bozuk gozleri ac doyumsuz insanlar .evlerden irak olsunlar hepimizin karsisina iyi insanlar cikarsin Allahim

Ben onu heryerden engelledim telden faceden instagramdan bide geçmişimle alakalı bazı sıkıntılarım vardı söylemediğim onlarıda başka ortak arkadaşlardan öğrenmiş zaten pekte umrunda değil gibiyim hala bende engelli baktırıyorum bazen ne paylaşmış etmiş diye ama öyle üzülür tarzında bir paylaşımıda yok

Allah eski nisanlina tez vakitte dogru duzgun birini nasip etsin, sizi de islah etsin.
Hadi simarmanizi anlamaya calisayim, icinizde sakladiginiz kezbani ortaya salmissiniz da facebooktan baska biriyle ayrilir ayrilmaz nasil iliskiye basladin gercekten pes hatta icimden oha demek geliyor kusura bakma

X