Merhaba kizlar ,
Başlıkta belirttigim gibi ailem nisanlimin kusurunu ariyorlar sürekli.
3 ay önce sözümüz oldu. Gecen haftada Nişanimiz. . Sözüm büyüktü aslinda nişan a gerek yoktu özendi ailesi yapmaya karar verdik. Abim evleneli 10 ay oldu ilk basta sorun yaptı o evlenir evlenmez 1 sene gecemeden sozlendim diye neyseki gectik o konulari fakat.hergun yeni bir sey duyuyorum..
Abimde kendi sözlü 6ay durup evlenmis olamsina rağmen, sözlü nişanlı degiliz diye ilk ins resimlerime sonra hafta sonları gezdikten sonra beni eve birakurken kapidan biraksin istemiyorum içeri girsin ailemi saysin diye girerken evde erkek yokken gekmesin denmeye basladi hatta babama gerekli açıklamayı yaptiktan sonra haklisin her geldiginde soylemeyin olur biter dedi . Ben bunu nisanlima soylemedim tabiki . Birbirikizi.ozluyoru ayrılmak istemiyoruz babam gec geliyo 11 gibi eve gelip yemek yedikten sonra saat 10 11 oluyo babamı göreyim diyo ayip olur diyo gelincede görüp kacayim olmuyo 1 saat oturaa saat 12 oluyo bu seferde arkasından nufusumuza alalim bizden cikmiyo yatacak oluyor.
Annem mutfaktaydi bi video izliyorduk 1 keZ elini omzuma atmisti geldiginde çekmemiş saygisizmis.
Bi konu hakkinda sinirlenmisti konusuluyordu dingil adam dedi kufur ediyo agzi bozuk muş.
Birbirimize isimle hitap edeniyoruz munkun oldugunca seslenmemeye calisiyoruz dun elbise aldik denerken hayatim soyle felan dedi bana cok rahatlamış hic kasilmiyormus.
Ablamla tel konusuyorlar diyorki X'de insallah seninki gibi olur
( ablam farkli bir sehirde yasiyor enistem 2 yilda bir anca gelir yilda 1 ay kalmaya gideriz annemle ablam nisanliykende 4 5 kez gelmis yanina enistemi cok sever kendi seviyeli cok konusmaz annem hala cok çekinir konusurken felan ablam kendi ne dusunse iste ali dusundu alalim dedi annem sever babam.sever dedi. Cok güzel yemek yapar .gelince size sunu yapcakmis size sunu yollayacak onlar doguda biz batid ituruyoruz oradakilerin doğal olduğu için. )
ablam diyo one oyle her hafta birbirlerini izlesinler birbirlerinin ivilini civilini biliyorlardir biz oyle miydik...
kapatinca sordum neyi var öyle diyorsun çok rahatmis istemeye geldgi gunden beri rahatsiz ediyormuş onu hiç utanmiyormus.. one oyle herhafta gezilirmiymis... daha sozluymusuz nisan olunca eve gelirmiş abim oyle diyor
Gecen nisan çarşısında sigara icerken annem gelmis sigarasını atmamış. Belki farketmedi aklina gelmedi çünkü 1kez yanında içmiş degil daha
vb hir çok sey
Annem abimle ablanla babamla surekli nisanlimla ilgili konuşuyor birbirlerini gaz veriyorlar konu açıldıkça birşey söylüyor lar.
Laubali biri degil aksine çok konusmaz beni ve ailemi cok düşünür. Gel demesem gelmez ona göre gelmemk ilgilenmemek ayıp ailesine göre de öyle. Yapisal olarakta heycanli telasli biri degil hersey olacagina varir der sakın bi yapısı var
ne deyim ?
ailemin yaninda kasıl mi ?
Utan mi ?
Her hafta gelme ?
Erkek yokken girme ?
Kapidan yolla eve girmemi ?
Bilmiyorum neyin dogru neyin yanlış olduğunu artik takıntı haline geldi
ablamla abimle bizim hakkinda ne konuştular acaba gene neye takıldılar diken ustundeyim soyleme anne ablama felan diyorum oda kendi eşi iyi olsun diye elinden geleni yapiyo hayir saygısızlığı olsa hak verecegim adama sunu yapma, şöyle konusma demeketen robota dondu ...
Lütfen bana yardımcı olun bunun onune nasıl gecebilirim yanlismi yapıyorum gelmesinmi her hafta gorusmeyim mi ? Nisanlimla konuşmalı mıyım bu konuyu ??