- 29 Ağustos 2014
- 4.838
- 16.913
- 33
- Konu Sahibi KumkatNedir
nişanlında hiçbir sorun yok. ailene acayip gıcık oldum özellikle abine. tepkini onlara göster bulmuş da bunuyolar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı aileler herseye takıyorlar olur olmadik. Bence nişanlınizi çok kasmayin şöyle yap böyle yap diye bı süreden sonra onun huyuna da öyle alışacaklar.
Aileniz enistenizin huyuna alıştığı için onun gibi olmasını bekliyor olabilirler ama bir süre sonra nisanliniza da alışırlar.
Birde her ilişkinin dinamikleri farklıdır sizin birbirinizi daha çok görmeniz veya görmek istemeniz de bir problem yok. Bence çok takilmayin ailenizin söylediklerine siz bugünlerin tadını çıkarın.
nişanlında hiçbir sorun yok. ailene acayip gıcık oldum özellikle abine. tepkini onlara göster bulmuş da bunuyolar.
Begenmediler ve ayrılın diye gözünüzün içine bakıyorlar. .o saydığın nedenler de bile bile sana duyuruluyor, sen de sözlüne söylersin ,tartışma çıkar ,buyur kavga olur .sonuç :Ailen istediğini elde eder ve siz ayrılırsınız. ..Maddi durumlari bizden cok iyi iside enistem gibi dukkani var isinde gucunde hi adam cokta sevdiklerini söylüyorlar isine bağlı ickisi kumari yok kusur ariyorlar ciddi anlamda
Konusmayin. O sizin aileniz. Ilerde siz iyi olursunuz nisanliniz kotu bilir ailenizi. Evdekilere kulaginizi tikayin bence. Cok seviyorsaniz 3 maymunu oynayin.Merhaba kizlar ,
Başlıkta belirttigim gibi ailem nisanlimin kusurunu ariyorlar sürekli.
3 ay önce sözümüz oldu. Gecen haftada Nişanimiz. . Sözüm büyüktü aslinda nişan a gerek yoktu özendi ailesi yapmaya karar verdik.
Abimde kendi sözlü olarak 6ay durup evlenmis olamsina rağmen, sözlüsun nişanlı degil, diye ilk ;
ins resimlerime,
sonra hafta sonları gezdikten sonra beni eve birakirken kapidan biraksin istemiyorum içeri girerken evde erkek yokken gekmesin denmeye basladii
hatta babama gerekli açıklamayı yaptiktan sonra haklisin her geldiginde soylemeyin abine dedi . Ben bunu nisanlima soylemedim tabiki . babam gec geliyo 11 gibi .
eve gelip yemek yedikten sonra saat 10 11 oluyo babamı göreyim diyo ayip olur diyo gelincede görüp kacayim olmuyo 1 saat oturuyor saat 12 oluyo
bu seferde arkasından nufusumuza alalim bizden cikmiyo yatacak oluyor.
Annem mutfaktaydi bi video izliyorduk 1 keZ elini omzuma atmisti geldiginde çekmemiş saygisizmis.
Bi konu hakkinda sinirlenmisti konusuluyordu dingil adam dedi kufur ediyo agzi bozuk muş.
Birbirimize isimle hitap edemiyoruz munkun oldugunca seslenmemeye calisiyoruz dun annemin yanında hayatim şöyle felan dedi bana
cok rahatlamış hic kasilmiyormus.
Ablamla tel konusuyorlar diyorki X'de insallah seninki gibi olur
( ablam farkli bir sehirde yasiyor enistem 2 yilda bir anca gelir yilda 1 ay kalmaya gideriz annemle ablam nisanliykende 4 5 kez gelmis yanina enistemi cok sever kendi seviyeli cok konusmaz annem hala cok çekinir konusurken felan ablam kendi ne dusunse iste ali dusundu alalim dedi annem sever babam.sever dedi. Cok güzel yemek yapar .gelince size sunu yapcakmis size sunu yollayacak onlar doguda oturuyorlar oradakilerin doğal olduğu için. )
ablam diyo o ne oyle her hafta , her hafta birbirlerini ozlesinler birbirlerinin ivilini civilini biliyorlardir biz oyle miydik... ??
Tel kapatinca annem sordum
neyi var öyle diyorsun??
çok rahatmis istemeye geldgi gunden beri rahatsiz ediyormuş onu.
hiç utanmiyormus.. one oyle herhafta gezelilir miymis..
daha sozluymusuz nisan olunca eve gelirmiş abim oyle diyor
Gecen nisan çarşısında sigara icerken annem gelmis sigarasını atmamış. Belki farketmedi aklina gelmedi çünkü 1kez yanında içmiş degil daha
vb hir çok sey
Annem abimle ablanla babamla surekli nisanlimla ilgili konuşuyor birbirlerini gaz veriyorlar konu açıldıkça birşey söylüyor lar.
Laubali biri degil aksine çok konusmaz beni ve ailemi cok düşünür. Gel demesem gelmez ona göre gelmemk ilgilenmemek ayıp ailesine göre de öyle. Yapisal olarakta heycanli telasli biri degil hersey olacagina varir der sakın bi yapısı var
ne deyim ?
ailemin yaninda kasıl mi ?
Utan mi ?
Her hafta gelme ?
Erkek yokken girme ?
Kapidan yolla eve girmemi ?
Bilmiyorum neyin dogru neyin yanlış olduğunu artik takıntı haline geldi
ablamla abimle bizim hakkinda ne konuştular acaba gene neye takıldılar diken ustundeyim soyleme anne ablama felan diyorum oda kendi eşi iyi olsun diye elinden geleni yapiyo hayir saygısızlığı olsa hak verecegim adama sunu yapma, şöyle konusma demeketen robota dondu ...
Lütfen bana yardımcı olun bunun onune nasıl gecebilirim yanlismi yapıyorum gelmesinmi her hafta gorusmeyim mi ? Nisanlimla konuşmalı mıyım bu konuyu ??
Simdi konusu gecti gene cok rahat diyo annr napayim ayriliyimmi sana bi kusurmu isledi saygisizmi diyorum utanmiyormus rahatmis . Iyki nisanlindin diyo bi nisanlin.icin.bana.laf soyluyorsun diyoben anlamıyorum bir derdim var bölümünde konu sahibine karşı böyle kırıcı konuşan üyeleri..
yahu zaten konu sahibinin derdi var, bide siz niye can sıkıyorsunuz?
bence sen nişanlını fazla eve getirme dışarda görüşün, düğünü de uzatmayın
bence anneni abin dolduruşa getiriyorr!
Canm benim bence nisanlin kötü tü kaka değil aksine fazla iyi :)) bence fazla iyi olduğu içinde kusur bulmaya çalışıyorlar.hani nisanlin onlara ilgi filan gosteriyorya şişiyorlar biraz.nisanlina bunları sen yansitmadan sen organize etmeye çalış.bikere abin kıskanıyor ona inan birşey demiyorum hani abiye kıskançlık dürtüsü kardeşim evlenecek gidecek diye kimselere layık görmeme olayı olabilir.onu inan takmadım ama anneciginden olgunluk bekliyorum açıkçası.cunku kızlar annelerinden çok etkilenirler amaçları seni soğutmak degilsede sen kötü etkileniyorsun bunu annene söyle.tavsiyem nisanlinla çok sık ailenin yaninda görüşme.biraz ozletsin.veya size geldiğinde gerçekten çok rahat takılmasının lüzumu yok çok uzun oturup kalkmasinin da lüzumu yok.anliyorum en gzuel zamanlariniz ama bence ailen suan çok sıkı fıkı duruma hazır değil.ablanida hiç takma konuşuyor iste:)
Desinler boşver olur böyle şeyler olmamalı aslında ama oluyor..Bence onlarada zaman ver alışmaya çalışıyorlar.bide ailenin en kucugusunya daha çabuk eleştiren oluyorlar öyle hissettim.Niye gelmiyor desinler bı beklesinler bı dene bak daha dikkat ederler belki.Yaşınız kaçtı bu arada? Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.Hayırlısıyla düğünün oluverirde bu günleri unutursun.Simdi
Simdi konusu gecti gene cok rahat diyo annr napayim ayriliyimmi sana bi kusurmu isledi saygisizmi diyorum utanmiyormus rahatmis . Iyki nisanlindin diyo bi kadın nisanlin.icin.bana.laf soyluyorsun diyo
Gelmese bu seferde gelmiyor olur birde ne dedimki ben diyo al nisanlini basina cal diyo
bidaha bu eve getirmeyeceğim, sizde birdaha konusunu açmayacaksınız de ağırlığını koy.Simdi
Simdi konusu gecti gene cok rahat diyo annr napayim ayriliyimmi sana bi kusurmu isledi saygisizmi diyorum utanmiyormus rahatmis . Iyki nisanlindin diyo bi nisanlin.icin.bana.laf soyluyorsun diyo
Gelmese bu seferde gelmiyor olur birde ne dedimki ben diyo al nisanlini basina cal diyo
Ben 22 nisanlim 29 yasinda amin insallah guzel dilekleriniz için cok tesekkur ederim evet ailenin en küçüğü benim :)Desinler boşver olur böyle şeyler olmamalı aslında ama oluyor..Bence onlarada zaman ver alışmaya çalışıyorlar.bide ailenin en kucugusunya daha çabuk eleştiren oluyorlar öyle hissettim.Niye gelmiyor desinler bı beklesinler bı dene bak daha dikkat ederler belki.Yaşınız kaçtı bu arada? Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.Hayırlısıyla düğünün oluverirde bu günleri unutursun.
Merhaba kizlar ,
Başlıkta belirttigim gibi ailem nisanlimin kusurunu ariyorlar sürekli.
3 ay önce sözümüz oldu. Gecen haftada Nişanimiz. . Sözüm büyüktü aslinda nişan a gerek yoktu özendi ailesi yapmaya karar verdik.
Abimde kendi sözlü olarak 6ay durup evlenmis olamsina rağmen, sözlüsun nişanlı degil, diye ilk ;
ins resimlerime,
sonra hafta sonları gezdikten sonra beni eve birakirken kapidan biraksin istemiyorum içeri girerken evde erkek yokken gekmesin denmeye basladii
hatta babama gerekli açıklamayı yaptiktan sonra haklisin her geldiginde soylemeyin abine dedi . Ben bunu nisanlima soylemedim tabiki . babam gec geliyo 11 gibi .
eve gelip yemek yedikten sonra saat 10 11 oluyo babamı göreyim diyo ayip olur diyo gelincede görüp kacayim olmuyo 1 saat oturuyor saat 12 oluyo
bu seferde arkasından nufusumuza alalim bizden cikmiyo yatacak oluyor.
Annem mutfaktaydi bi video izliyorduk 1 keZ elini omzuma atmisti geldiginde çekmemiş saygisizmis.
Bi konu hakkinda sinirlenmisti konusuluyordu dingil adam dedi kufur ediyo agzi bozuk muş.
Birbirimize isimle hitap edemiyoruz munkun oldugunca seslenmemeye calisiyoruz dun annemin yanında hayatim şöyle felan dedi bana
cok rahatlamış hic kasilmiyormus.
Ablamla tel konusuyorlar diyorki X'de insallah seninki gibi olur
( ablam farkli bir sehirde yasiyor enistem 2 yilda bir anca gelir yilda 1 ay kalmaya gideriz annemle ablam nisanliykende 4 5 kez gelmis yanina enistemi cok sever kendi seviyeli cok konusmaz annem hala cok çekinir konusurken felan ablam kendi ne dusunse iste ali dusundu alalim dedi annem sever babam.sever dedi. Cok güzel yemek yapar .gelince size sunu yapcakmis size sunu yollayacak onlar doguda oturuyorlar oradakilerin doğal olduğu için. )
ablam diyo o ne oyle her hafta , her hafta birbirlerini ozlesinler birbirlerinin ivilini civilini biliyorlardir biz oyle miydik... ??
Tel kapatinca annem sordum
neyi var öyle diyorsun??
çok rahatmis istemeye geldgi gunden beri rahatsiz ediyormuş onu.
hiç utanmiyormus.. one oyle herhafta gezelilir miymis..
daha sozluymusuz nisan olunca eve gelirmiş abim oyle diyor
Gecen nisan çarşısında sigara icerken annem gelmis sigarasını atmamış. Belki farketmedi aklina gelmedi çünkü 1kez yanında içmiş degil daha
vb hir çok sey
Annem abimle ablanla babamla surekli nisanlimla ilgili konuşuyor birbirlerini gaz veriyorlar konu açıldıkça birşey söylüyor lar.
Laubali biri degil aksine çok konusmaz beni ve ailemi cok düşünür. Gel demesem gelmez ona göre gelmemk ilgilenmemek ayıp ailesine göre de öyle. Yapisal olarakta heycanli telasli biri degil hersey olacagina varir der sakın bi yapısı var
ne deyim ?
ailemin yaninda kasıl mi ?
Utan mi ?
Her hafta gelme ?
Erkek yokken girme ?
Kapidan yolla eve girmemi ?
Bilmiyorum neyin dogru neyin yanlış olduğunu artik takıntı haline geldi
ablamla abimle bizim hakkinda ne konuştular acaba gene neye takıldılar diken ustundeyim soyleme anne ablama felan diyorum oda kendi eşi iyi olsun diye elinden geleni yapiyo hayir saygısızlığı olsa hak verecegim adama sunu yapma, şöyle konusma demeketen robota dondu ...
Lütfen bana yardımcı olun bunun onune nasıl gecebilirim yanlismi yapıyorum gelmesinmi her hafta gorusmeyim mi ? Nisanlimla konuşmalı mıyım bu konuyu ??