nişanlım, kişiliği ve çalışamamam :(

dürüstlüğünüzden şüphem yok gerçekten teşekkür ederim hepinize ama dediğim gibi ondan ayrılmanın fikri bile çok kötü. dediğiniz gibi belki önlem almam gerekebilir ben bu kadar büyütmemiştim hiç. babamın ablam ve eniştemi öldürmek için sokak sokak aradığını abimin nişanlanmak istediğim için beni kardeşlikten red ettiğini nişanlım gelecek diye elinde bıçakla babama saldırdığını vs düşünürsek onu melek gibi görüyor olabilirim.
:KK57: Inanmıyorum ya acaba sizin oraların havasındanmı suyundanmı herkes agresif :KK17: ben şahsen cok korkarım öyle agresif insanlardan, yüksek sese bile tahammül edemem, hakkınızda Hayırlısı olsun insallah ileride bu sorunu aşmış olursun. Senin yapabileceğin şey onu terapiye ikna etmek olur, hatta bunu evlilik Şartı olarak koy. Kendin abin ve babandan şikayet ediyorsun, cocuklarının öyle bir ortamda büyümesini istemiyorsundur heralde.

Hepsini okuyamadım ama

Bir de madem komşu, yıllardır tanıyorsunuz vs nişana baban ve abin neden karşı çıktı; baban neden sizi reddetti; bunları da yazsan

Son düzenleme:
Hepsini okuyamadım ama

Bir de madem komşu, yıllardır tanıyorsunuz vs nişana baban ve abin eden karşı çıktı; baban neden sizi reddetti; bunları da yazsan
ablam evlendiği ve biz desteklediğimiz için babam bütün aile ile ilişkiyi kesti. abim 26 yaşına kadar evliliğin kelimesi bile geçmeyecek dedi kabul etmediğim için beni red etti. şu an babam nişanlımla konuşuyor ama benimle konuşmuyor ilgilenmiyor.

8 yasindan beri suregelen iliski
Ailelere savas acmak
Senin elin adamlarinin emri altinda calistirilmaman
Nisanlinin telefon ve kamyon kapisi kirmasi

Annen hakli sanirim

:KK57: Inanmıyorum ya acaba sizin oraların havasındanmı suyundanmı herkes agresif :KK17: ben şahsen cok korkarım öyle agresif insanlardan, yüksek sese bile tahammül edemem, hakkınızda Hayırlısı olsun insallah ileride bu sorunu aşmış olursun. Senin yapabileceğin şey onu terapiye ikna etmek olur, hatta bunu evlilik Şartı olarak koy. Kendin abin ve babandan şikayet ediyorsun, cocuklarının öyle bir ortamda büyümesini istemiyorsundur heralde.
sanırım beni hep böyle kişiler bulmuş. şahsen kendimdede var sinir onlar kadar olmasada. :KK43:

sanırım beni hep böyle kişiler bulmuş. şahsen kendimdede var sinir onlar kadar olmasada. :KK43:
Sürekli bagırılan bir ortamda yetişen çocuklarda hep bağırarak konuşur. Ailesinde Şiddeti normal Görenler ileride Şiddete hem eğilimli olurlar hemde normal karşılarlar. Sen ileride şiddet görmek istemiyorsan bu Şartı koşmanı tavsiye ederim. Bu durumu aşanlar var, kendi ailemdende var eskiden şiddet gösteriyordu ama artık göstermiyor. Ben bu riski alamazdım, Allah korusun eşim nişanlım vs elini kaldırdığı anda benim gönlümden düşer. Ama sen ayrılamam diyorsun o halde önlemini almalısın

merhaba hanımlar kafam karışık arada kaldım ve sizden akıl istiyorum. lütfen yardım edin. :KK43:
23 yaşındayım ve 8 yaşından beri süregelen bir ilişkim var. 15 senenin sonunda ailelere tabiri caizse savaş açtık ve nişanlandık bir aydır nişanlıyız. babam, annem ve benimle küstü maddi manevi hiç bir şey ile ilgilenmiyor bir aylık geçinebilecek paramız var ve ben ondan sonra çalışmak zorundayım. işler de tam olarak burda karışıyor. atama az olduğu için kpss den 84 puanla açıkta kaldım. nişanlım başka adamların emri altında çalışmamı istemiyor buradaki esnafları biliyorum ben çalıştırmam diyor. birlikte iş kuralım diye uğraşıyor. tam bir yeri devralacaktık annesinin müdahalesi ile onu da yapamadık günlerce ailesiyle kavga etti. annem diğer yandan hayatıma bu kadar karıştığı için bana baskı yapıyor. nişanlım en son tartışmamızda sinirden telefonunu da kamyonunun kapısını da kırdı. benim bir yerde çalışmamın fikri bile deli ediyor onu. iş kuramazsak o zamana kadar ben senin paranı veririm sana bakarım dedi buda annemi daha çok çileden çıkardı. sonunda ikisi de bana ne halin varsa gör diyerek sustular. arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum biri bana akıl versin nolur.
Kafan hiç karışmasın canım bence hayatın basındasın şimdiden sana sinirlenip telefon kıran adamdan koca olmaz annen ve baban haklı iki gonul bir olunca samanlık seyran olmuyor hem sırf kişiler değil maalesef ailelerde evleniyor

dürüstlüğünüzden şüphem yok gerçekten teşekkür ederim hepinize ama dediğim gibi ondan ayrılmanın fikri bile çok kötü. dediğiniz gibi belki önlem almam gerekebilir ben bu kadar büyütmemiştim hiç. babamın ablam ve eniştemi öldürmek için sokak sokak aradığını abimin nişanlanmak istediğim için beni kardeşlikten red ettiğini nişanlım gelecek diye elinde bıçakla babama saldırdığını vs düşünürsek onu melek gibi görüyor olabilirim.
Aaa sizin aile komple canavar

ailece 3.sayfa haberi olmaya adaysınız, aynı mahallede iç içe büyüdünüz aileler birbirini tanıyo biliyo ona rağmen hala istemiyolarsa bi Hayır vardır diyorum ben

Niye sasiriyorsunuz bukadar :p
8 yasinda ben de birinden hoslaniyordum, o da baska bi kizdan ama onlara hic firsat vermiyordum hahahaha :KK70:
Hatirladikca guluyorumm ahh cocuklukk ahh:KK53::KK53:
Ahahahahaahaaahhaa :KK70: :KK70: tovbe yaaaa..

Kafan hiç karışmasın canım bence hayatın basındasın şimdiden sana sinirlenip telefon kıran adamdan koca olmaz annen ve baban haklı iki gonul bir olunca samanlık seyran olmuyor hem sırf kişiler değil maalesef ailelerde evleniyor
karşı çıkan tek kişi abim oda evlenmeme genel olarak karşı kişisel olarak tanımıyor babamın onlarla arası iyi ama bizimle muhatap olmuyor. annem şu an bu kadar karışmasına çalışmamı istememesine tepkili daha çok yoksa abim dışında ailemdeki arkabalarımdaki herkes seviyor nişanlımı.

Sürekli bagırılan bir ortamda yetişen çocuklarda hep bağırarak konuşur. Ailesinde Şiddeti normal Görenler ileride Şiddete hem eğilimli olurlar hemde normal karşılarlar. Sen ileride şiddet görmek istemiyorsan bu Şartı koşmanı tavsiye ederim. Bu durumu aşanlar var, kendi ailemdende var eskiden şiddet gösteriyordu ama artık göstermiyor. Ben bu riski alamazdım, Allah korusun eşim nişanlım vs elini kaldırdığı anda benim gönlümden düşer. Ama sen ayrılamam diyorsun o halde önlemini almalısın
evet belki genel olarak hakkımda olumsuz düşünebilirsiniz mantıklı hareket etmiyor olabilirim ama ayrılmayı bi seçenek olarak görmüyorum. başkasıyla mutlu olamayacağımı da biliyorum. bu konuda daha öncede hiç bu kadar takılmamıştım ama bundan sonra dikkat edeceğim. önlem almam gerekliyse mutlaka birşeyler yapacağım.

evet belki genel olarak hakkımda olumsuz düşünebilirsiniz mantıklı hareket etmiyor olabilirim ama ayrılmayı bi seçenek olarak görmüyorum. başkasıyla mutlu olamayacağımı da biliyorum. bu konuda daha öncede hiç bu kadar takılmamıştım ama bundan sonra dikkat edeceğim. önlem almam gerekliyse mutlaka birşeyler yapacağım.

Olumsuz düşünmek diye bisey yok tatlım hayat senin tercih senin, biz sana sadece dışardan nasıl göründüğünü söyleriz. Ayrılmanın kolay olmadığı aşikâr, bizde bile bile lades deme önlemini al diyoruz yani. Mutluluklar

X