Annem nişanlımın ailesini problem ediyor nasıl davranmalıyım?

Nişanlım dominant biri malesef evet, ben huzursuzluk çıkmasın bunca yıl tanışıyoruz diye ve yine evi begendiğimiz için karşı çıkmadım. Bunun bana evlilikte dönüşü ne olur bilemiyorum.

Ben çirkef demedim annem boyle dusunuyor. Dusunceleri sabit ve her seyi problem ediyor. Bi yüzden sıkıntı yaşıyorum

Elin erkeği koca olacak diye, ailemi ezdirmem diyen adam "dominant" oluyor.

Sizi bu yaşa getirip büyüten, sadece sizin iyiliğinizi düşünen anne "sabit fikirli" oluyor.

Erkek aileci olunca normal ama siz annenizin arkasında duramayacak kadar gözünüzü kör etmişsiniz.

Nişanlım dominant biri malesef evet, ben huzursuzluk çıkmasın bunca yıl tanışıyoruz diye ve yine evi begendiğimiz için karşı çıkmadım. Bunun bana evlilikte dönüşü ne olur bilemiyorum.

Ama sen neden uyelik iptali yaptin ya evlenince duzelecekti o. Hic huzursuzluk cikarma ne dersen tamam de o zaman sorun yasamazsiniz. Zaten evlenince degisir o icinden melek cikar takilma yaneee.

Ama sen neden uyelik iptali yaptin ya evlenince duzelecekti o. Hic huzursuzluk cikarma ne dersen tamam de o zaman sorun yasamazsiniz. Zaten evlenince degisir o icinden melek cikar takilma yaneee.
Eski konulara baktım da evlere şenlik eski sevgili hikayeleri var. Şimdiki nişanlısı ile de 10 yıldır tanışıyor. Bilemiyorum artıkın.

Eğer evlenirsen haftanın 5 günü onun ailesinde geçireceksiniz, ailesi çat kapı gelip oğlumuzun evi değil mi geliriz diyecek, annenize de kirlendiği için sizin ailenizle görüşmek istemeyecek hatta sizin bile görüşmenize karışacak.Annenizi dinleyin.Mutsuzluk geliyorum diyor.Bence de bu sorunlar çözülmeden evlenemeyiz annem haklı, ben de aileme bağlıyım ama evlenince ne senin ailenle ne kendi ailemle böyle iç içe yaşayamam deyin.Evlenmeyin, Anneniz çok haklı.

Bu ne koca aşkıdır yahu
Anasını bile silecek kadar koca da kocağğ diye yırtınıyorsunuz resmen
Evlenin de gelin yeni üyelikle konu açarsınız burdaki dedektif arkadaşlar her türlü tanır sizi
Siz o zaman korkun 😬

X