Annem nişanlımın ailesini problem ediyor nasıl davranmalıyım?

daha bugün bir konuya daha yazdım kadın aileme düşkünüm önceliğim o diyor ve bencil biri sonuç çocuklu ve boşanma kararı almışlar

o konuda bencil insanlar evlenmemeli dedim eşini öncelik yapmayan herkes sorun yaşar ve yaşatır siz annenizin lafıyla nişanlınız annesinin lafıyla hareket ediyor

sizde birlik bağ olsa zaten bunlar yaşanmazdı

Canim kadının düşmanı kadın sen boşver bunları onların hepsi mutsuz kadınlar senin ve nisanlinin ayrılmasını istiyorlar. Kayınvalidenle birlikte mutlu olacaksınız
Ne yazık ki mutsuzsunuz. İnsallah ömrünüzü insanlara bu tür yorumlar yaparak çürütmezsiniz diyeceğim de sizdeki durum onu gösteriyor :)

Burada söylenenler nişanlıma hep karşı çıkmam yönünde. Elbetteki konuşularak çözulmeli orta yol bulunmalı eger cidden çözülmezse ayrılmalı insanlar veya erkek tarafı haksızlık yapıyorsa. Ben burda annemi de haksız buldugum icin, bu konuyu açtım. Nisanlımın haksız oldugu yönler var ve arada kaldım nasıl davranmalıyım diye sordum. Tek taraflı bakılmamalı

Karsi cik demedim ki Ben, dedim ki tepkisini görmek icin de ki, haklisin haftada 2 senin annen gideriz, 2de benim anneme. Bakalim ne dicek, eminim ki en hafifi Ben her hafta gelmem, sende haftada bir gidersin olacak.

Gercekden biraz cesaretin varsa desene.

Burada söylenenler nişanlıma hep karşı çıkmam yönünde. Elbetteki konuşularak çözulmeli orta yol bulunmalı eger cidden çözülmezse ayrılmalı insanlar veya erkek tarafı haksızlık yapıyorsa. Ben burda annemi de haksız buldugum icin, bu konuyu açtım. Nisanlımın haksız oldugu yönler var ve arada kaldım nasıl davranmalıyım diye sordum. Tek taraflı bakılmamalı
tek taraflı bakan siz olduğunuz için yorum yapanlarla çatışıyorsunuz burada herkes objektif yazmış
Benim mutlu olma hakkım size mi kaldı ne komiksiniz :)
yazdıllarımdan anladıklarınız buysa allah size kolaylık versin :olamaz: oldu o zamaaan iyi akşamlar

Ne yazık ki mutsuzsunuz. İnsallah ömrünüzü insanlara bu tür yorumlar yaparak çürütmezsiniz diyeceğim de sizdeki durum onu gösteriyor :)
herkese de mutsuz diyorsunuz... mutluluğum size mi kaldı diyordunuz siz? hayırdır şimdi ?

çünkü hayatınızdaki sorun bu mutsuzsunuz...

Sadece annesini kötüleyelim diye acmis konuyu malesef. Günah kecisi ariyor mutsuzluguna.

Annesinin yaptigi kesinlikle normal degil, ama artik kadin ne kadar caresiz hissetti ki bu duruma geldi aceba diye düsünmeye basladim.
artık bende öyle düşünüyorum ...

Size bişey soracağım. Nişanlınız ile 10 yıldır mı sevgilisiniz yoksa 10 yıldır mı tanışıklığınız var?

Sizce gerçek sorun annenizle nişanlınız arasındaki problemler mi? Mesajlarınıza göre nişanlınız sorunun ta kendisi. Ben annenin şahit olduklarını düşünüyorum da bence haklı geleceği seziyor ve o kötü şeyler gelmesin diye elinden geleni yapıyor.
Aileye düşkün nişanlı, eş sandığınız gibi aile kıymeti bilen erkek değil, eşi ve ailesi arasında dengeyi kuramayan beceriksizin tekidir. Henüz bunun aksine denk gelmedim.
Ev tutulurken sizde ordaymışsınız onay vermişsiniz hani çok olgun olmanıza dayanarak soruyorum daha annenizle geçinmede sorun yaşayan biri olarak kayın ailenin dibinde onlarla sorun olunca ne yapacaksınız?

Bence konuyu okuyan cogu kisi kayinvalidesinin yakinina tasinmaya karar verdi cunku seni kiskandilar. Mutlulugun boyle bir sey oldugunu nerden bilecekler dimi ama. Sen bakma bunlara. Annen de buradakiler de seni kiskaniyor cunku mutsuzlar.

Bence konuyu okuyan cogu kisi kayinvalidesinin yakinina tasinmaya karar verdi cunku seni kiskandilar. Mutlulugun boyle bir sey oldugunu nerden bilecekler dimi ama. Sen bakma bunlara. Annen de buradakiler de seni kiskaniyor cunku mutsuzlar.

Ya sen niye acik veriyosun kiiiiii, cok kiskandimmmmm, bilmesinnnnn

Biz evi ailecek baktık, biraz fiyatı düşündüler ve nişanlım hem uygun hem güzel olsun istedi öylesini de buldu ancak evi gordugumde çok yakınmış dedim şaşırdım. Isi geregi o semtte oturmamiz gerekiyordu o konuda hak verdim karsi cikmadım ama annem böyle olmadigini dusunuyor. Hatta bu evin boşaltılmasını beklemisler bu yüzden nişanlım baska evler icin istekli olmadı begenmedi. Annem kayınvalidene yakın olsun diye tutuldu diyor dk başı size gelicek yandın diyor. Annem de görümce temizlige dahil olmadı ama perde islerine karisiyor dedi ve kızdı. Biraz burnu havada buluyoruz yalan değil ve bu arada kendisi de evlenip ayrılmış.
O halde size şöyle anlatalım: KK kulübünün kadınları sizin ayrılmanızı, evlenmeden boşanmanızı isteyecek kadar kıskanç, kötü varsayalım. Sizi burada yazdığınız kadar tanıyoruz, buna da tamam.

Peki anneniz kıskanç, kötü ve sizi tanımayan bir kadın mı? Annenizin yarı yaşında olduğunuzu varsayarsak anneniz bu konularda sizden daha tecrübeli. İnsanların niyetlerini sizden daha önce sezer. Niye annenizi atıp elin adamını tutuyorsunuz? Niye annenizin dediklerini dikkate almıyorsunuz da elin adamını dikkate alıyorsunuz?

Siz ağaç kovuğundan mı çıktınız? Nişanlınız olacak adam ben haftada iki gün ailemi görürüm benim aileme laf ettirmem, diyor ama siz aynı karşılığı veremiyorsunuz. Sizi korkutan ne? Annenizden mi utanıyorsunuz yoksa koca için annenizden vazgeçecek bir insan mısınız?

abla ve annesiyle ilgili bir şey söyledigimde suratı asıliyor bana karşı soğukluk hissediyor.
Şu cümle çok tehlikeli. Şimdiden böyleyse evlendiğiniz takdirde bu aranızda hep bir sorun olacak bir şey olduğunda sana inanmayıp onları haklı bulacak. Kendini değersiz hissettirecek. Bu görmezden gelinemeyecek çok önemli bir sorun. Evlenmemeniz sizin için daha hayırlı olur. Anneniz görmüş zaten ondan çıldırıyor muhtemelen. Bir arkadaş da demiş yukarı da annen haklı ama çok müdahil oluyor bu da haksız duruma düşürüyor onu. Sakin kal kimseyle tartışma anneni de tut biraz. Ve en önemlisi sakın evlenme bu adamla.

Tek hayalim kaynananın dibinde yaşamak, 7 yıldır o anı bekliyorum 🤣

X