nişanlım, kişiliği ve çalışamamam :(

işte sanırım burasının küçük bir yer ve onunda bütün esnafları tanıyor olmasının etkisi var. çalışacaksan açalım bir yer birlikte çalışalım kendi işini yap diyor bu sefer annemde niye karışıyor diye baskı yapıyor. şaştım iyice.
Bütün esnaflar size sarkıntılık etmek için iş başvurunuzu mu bekliyorlar yani? Bu esnaflarla çalışan hiç kadın yok ya da çalışan kadınların tümü kötü yolda mı?

Üstelik anneniz değil sadece, onun annesi de karışıyormuş ki iş kuramamışsınız.

Bir gun kamyon kapisina degil kafana da yumruk atabilir pekala. Zira nisanlin coooooook problemli ve manyak.

O yumruk kamyona degil kafana indiginde gidecek yerin, guvenecek meslegin olsun evladim.

Annen asiri sinirli olmasi konusunda cok hakli. Annenin kafasi calisiyor ama ne yazik ki seninki icin ayni seyi soyleyemeyecegim, o yuzden anneni dinlemekte fayda olabilir.

Haydi bunlari da gectim, daha 23 yasindasi 60 yil evde otur otur ne yapacaksin???

Ben 28 yasindayim , doktora mezunuyum, ben elin adaminin altinda calisiyorken senin nisanlinin niteligi nedir ki el altinda calismayi begenmiyor??? Bu ne kendini begenmislik?? Bu agresiflikle kimse onu ise almaz zaten, alsa da 1 haftada kovarlar. Bu karakterle coooook is batirir cikarir bu adam ben sana soyleyeyim. Evlenince guzel bir hayat bekleme.
Ben de bunu anlamıyorum abi, "başka adamların altında çalışmak" lafını kendi kuzenlerimden filan da duydum. Ne demek yani, ne oluyorsa.

Bir gun kamyon kapisina degil kafana da yumruk atabilir pekala. Zira nisanlin coooooook problemli ve manyak.

O yumruk kamyona degil kafana indiginde gidecek yerin, guvenecek meslegin olsun evladim.

Annen asiri sinirli olmasi konusunda cok hakli. Annenin kafasi calisiyor ama ne yazik ki seninki icin ayni seyi soyleyemeyecegim, o yuzden anneni dinlemekte fayda olabilir.

Haydi bunlari da gectim, daha 23 yasindasi 60 yil evde otur otur ne yapacaksin???

Ben 28 yasindayim , doktora mezunuyum, ben elin adaminin altinda calisiyorken senin nisanlinin niteligi nedir ki el altinda calismayi begenmiyor??? Bu ne kendini begenmislik?? Bu agresiflikle kimse onu ise almaz zaten, alsa da 1 haftada kovarlar. Bu karakterle coooook is batirir cikarir bu adam ben sana soyleyeyim. Evlenince guzel bir hayat bekleme.
sürekli kendi işini yapıyor zaten eleman bile çalıştıramıyor pek yanında. aslında o konuda onun babası küsmeden önce benim babam abim hepsi aynı fikirdeydi ama şimdi bu konuda direten sadece o var. annemde haklı biliyorum ama ilişkimizde pek sorun yaşamıyoruz. bunun dışında annem bile hayran kalıyor ilgisine.

Bütün esnaflar size sarkıntılık etmek için iş başvurunuzu mu bekliyorlar yani? Bu esnaflarla çalışan hiç kadın yok ya da çalışan kadınların tümü kötü yolda mı?

Üstelik anneniz değil sadece, onun annesi de karışıyormuş ki iş kuramamışsınız.
annesi babasını etkiledi babasıda benimle konuşup başka bir iş bulalım dedi. oda günlerce kavgasını etti. oğlunun benimle çok ilgili olmasını kıskanıyor sanırım o yüzden ortalığı karıştırdı.

Ayy çok romantik. 8 yaşından beri kamyon kapısı da kırıyor mu?

Kendini tanımazken,karşındakini tanımazken bir ilişkiye başlamışsın. Bu bilinçli bir tercih bile değil. Sonra ay biz çocukluk aşkıyız ayrılamayız falan filan derken bu güne gelmişsiniz. Bi gün dış dünyayla tanışmamanızı istemekle haklı. İlişki kavramınız hastalıklı.

evet ilkokulda kafama silgi attığı günlerden beri seviyoruz birbirimizi aynı mahallede oturuyoruz zaten.
annemde aşırı sinirli olmasından dolayı beni uyarıyor ama ikimizde ayrılmak gibi bir şey düşünmüyoruz.
konuyu nasıl atlatabiliriz onu bilmiyorum zaten evlendikten sonra çalışmama izin vermeyecek benim şu an evi geçindirecek paraya ihtiyacım var
Nasıl yani kafanıza silgi attığı gün mü aşık oldunuz? Eros'un oku değilmiş kafanıza atılan silgiymiş farkındamısınız? Sonradan kapı ve telefon kırmasıda tuhaf gelmemiş olabilir size ama belliki öfkesini kontrol etmekle ilgili ciddi sorunları var.
Konunuzla ilgili şunu söyleyebilirim,paraya ihtiyacınız var ise çalışmak durumundasınız,evli bile değilken bu kadar müdahale fazla değilmi sizcede? Ailenize hak vermedim desem yalan olur.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

sürekli kendi işini yapıyor zaten eleman bile çalıştıramıyor pek yanında. aslında o konuda onun babası küsmeden önce benim babam abim hepsi aynı fikirdeydi ama şimdi bu konuda direten sadece o var. annemde haklı biliyorum ama ilişkimizde pek sorun yaşamıyoruz. bunun dışında annem bile hayran kalıyor ilgisine.

Iyi de evladim, bu kadar sinirli biriyle calisabilecek misin??

Benim sefim de cok sinirli , agresif bir herif. Yaptigim isi sevdigim icin katlaniyorum. Bagirir, cagirir, aniden patlar, hiiiiiiiic cekinmez sacma sapan konusur.......yani boyle insanlarla calismak cidden zor.

Üzerinize düştüğü için mi kararlarınıza SAYGI duymuyor? Ne güzel üzerine titremek. Özendim. Üstüne düşmek sadece kıskançlık değildir hanımefendi. Çalışmaya izin vermemek nedir yıl oldu 2015? 8 yaşında bu kararı almanız tamam Barbie'nin yanındaki Ken'i öpüyordum ben o yaşta. Kocaman kız olmuşsunuz hala beni seviyor ninnisi ile bitiyorsunuz. Namusunuzla çalıştıktan sonra kim nasıl karışır? Babanız da destek olmuyormuş nasıl geçinmeyi planlıyorsunuz?

Hiç kusura bakmayın sizi sevgi gösterileriyle oyalasa da tam bir hanzo ile berabersiniz.

Ben de bunu anlamıyorum abi, "başka adamların altında çalışmak" lafını kendi kuzenlerimden filan da duydum. Ne demek yani, ne oluyorsa.
bana yaptığı açıklamayı söyleyeyim ben anlamıyorum belki sen anlarsın
müşteri çekmek için kız eleman çalıştırıyorlar mış
erkek muhabbetlerinde arkasından konuşuluyormuş
burda işe girebileceğim birkaç yer deki adamları da saydı
Ayy çok romantik. 8 yaşından beri kamyon kapısı da kırıyor mu?

Kendini tanımazken,karşındakini tanımazken bir ilişkiye başlamışsın. Bu bilinçli bir tercih bile değil. Sonra ay biz çocukluk aşkıyız ayrılamayız falan filan derken bu güne gelmişsiniz. Bi gün dış dünyayla tanışmamanızı istemekle haklı. İlişki kavramınız hastalıklı.
o açıdan bakmamak lazım ben üniversiteye gittiğim dönem bi süre ayrıldık daha önce kısa süreli ayrılmalarımız oldu ama yapamadık tekrar birleştik. sevginin ne olduğunu bilmiyorduk başta doğru ama uzun süre uygulamalı olarak öğrenmiş olduk. en azından biz böyle düşünüyoruz

burda işe girebileceğim birkaç yer deki adamları da saydı

o açıdan bakmamak lazım ben üniversiteye gittiğim dönem bi süre ayrıldık daha önce kısa süreli ayrılmalarımız oldu ama yapamadık tekrar birleştik. sevginin ne olduğunu bilmiyorduk başta doğru ama uzun süre uygulamalı olarak öğrenmiş olduk. en azından biz böyle düşünüyoruz

Başka muhitte çalışın o zaman. Size iş bulsun? Müşteri çekmek için kız eleman çalıştırmak?? Tam olarak ne iş yapıyor o başvuracağınız yer?

burda işe girebileceğim birkaç yer deki adamları da saydız

Ne kadar iğrenç düşünceler bunlar...böyle bi adamla mi yaşamak yaslanmak istiyorsun...
Eşim esnaf ve isi gereği(erkek çoğunluklu bir is) muhasebeye özellikle bayan çalışan alıyor...bayanın olduğu yerde saygı oluyor küfür argo konusulmuyor böyle daha iyi diye...hepsini tanırım görüşürüz...Kimisi evli kimisi bekar hanım hanimcik kızlar...ve evde onlardan bahsederken kızım kardeşim diye bahsediyor...

Ne kadar iğrenç düşünceler bunlar...böyle bi adamla mi yaşamak yaslanmak istiyorsun...
Eşim esnaf ve isi gereği(erkek çoğunluklu bir is) muhasebeye özellikle bayan çalışan alıyor...bayanın olduğu yerde saygı oluyor küfür argo konusulmuyor böyle daha iyi diye...hepsini tanırım görüşürüz...Kimisi evli kimisi bekar hanım hanimcik kızlar...ve evde onlardan bahsederken kızım kardeşim diye bahsediyor...
ne mutlu eşinizin yanında iş bulabilmiş kızlara. ama herkes gerçekten bir olmuyor. benim babam abim de böyle düşünüyorlardı sanırım benim yaşadığım yerde bir gariplik var.

X