Annem nişanlımın ailesini problem ediyor nasıl davranmalıyım?

Siz tam olarak hangi konuda tavsiye istediğimi anlamamışsınız zaten siz benim konuyu boşverin :)

Heycanla acacagin konulari bekliyorum 😅

Cesaretin varsa sey yapsana, desen dominant nisanlina haftada 2 senin annene gidiyorsak 2 de benim annem, gör bak napiyo Sana.

Bayiliyorum böyle kendini ezen erkekler karsisinda sus pus olupda burda yardim edenlere atar gider yapanlara. Komik sey seni

Iste degilsin loli popum seker lokmam,olgun olsan

nisanlim dominant biri
Evi annesin yakin tuttu
Annesi özlememek icin esyalarin tamamini vermicek
Haftada 2 annesine gidicez

Diye siralamazdin.
Özgüveni tecrübesine oranla çok fazla. Çok gördük böyle kızlar, 5-6 ay sonra yandım bittim haklıydınız diye geliyorlar.

Iste degilsin loli popum seker lokmam,olgun olsan

nisanlim dominant biri
Evi annesin yakin tuttu
Annesi özlememek icin esyalarin tamamini vermicek
Haftada 2 annesine gidicez

Diye siralamazdin.
O ev tutulurken ben de vardım, bunu problem etmedim. Önce siz tanımadığınız birine nasıl hitap edeceğinizi bir ögrenin :) Bence bu giriş cümlenize göre siz benden yaşça çook küçüksünüz belli

Heycanla acacagin konulari bekliyorum 😅

Cesaretin varsa sey yapsana, desen dominant nisanlina haftada 2 senin annene gidiyorsak 2 de benim annem, gör bak napiyo Sana.

Bayiliyorum böyle kendini ezen erkekler karsisinda sus pus olupda burda yardim edenlere atar gider yapanlara. Komik sey seni
Buraya tartışmak için yazıyor olmanız yeterince komik, doğru düzgün ve seviyeli yorumlar yapmak herkese göre değil tabi :)

O ev tutulurken ben de vardım, bunu problem etmedim. Önce siz tanımadığınız birine nasıl hitap edeceğinizi bir ögrenin :) Bence bu giriş cümlenize göre siz benden yaşça çook küçüksünüz belli

Evlen evlen, harika günler bekliyor seni.

Sen annene de böylemisin? Seni assaliyan ezen erkek icin seni kim bilir ne zorlukla büyüten annene de böyle tersleniyormusun?

yalnız sizin problem etmeme sebebiniz o kadar yıl görüştük huzurumuz kaçmasın şimdi şeklinde yaklaşımınızdan dolayı :KK66: siz hiçbir problemi bu sebeple problem edemiyorsunuz

Evlen evlen, harika günler bekliyor seni.

Sen annene de böylemisin? Seni asaliyan ezen erkek icin seni kim bilir ne zorlukla büyüten annene de böyle tersleniyormusun?
yok onu yapamıyor işte o yüzden anne damadı arayıp kavgaya tutuşuyor :olamaz: anne kız kendi aralarında bile çözemediklerinden

yalnız sizin problem etmeme sebebiniz o kadar yıl görğştük huzurumuz kaçmasın şimdi şeklinde yaklaşımınızdan dolayı :KK66: siz hiçbir problemi bu sebeple problem edemiyorsunuz
Burada ayrıl gitsin gibi yapılan yorumlara açıklamalı cevap vermiyorum. Tabi millet ayrılsın herkes mutsuz olsun. Yazık bu düşünce şekline.

Buraya tartışmak için yazıyor olmanız yeterince komik, doğru düzgün ve seviyeli yorumlar yapmak herkese göre değil tabi :)
insanlar bu konuda sizinle niye tartışsın ? söylenenlerin bu kadar zorunuza gitme sebebi aslında gerçek oluşu ,biliyorsunuz evlenirseniz mutlu olamayacağınızı ama evlenince değişir düzelir sanıyorsunuz ...

Tabi nişanlıma atar gider yapayım siz rahat edin 😁
yok ben atar gidere karşıyım o yüzden annenizi haksız bulmuştum zaten
yetişkin insanlar konuşarak çözmeli nişanlınızın da telebinde bu var sorunu çözelim yoksa evlenmeyelim diyor ya konuşarak anlaşmak istiyor o tarafda atar gider istemiyor yani... ilk aklınıza atar gider gelmesi de enteresan benim aklıma ilk o gelmezdi

Burada ayrıl gitsin gibi yapılan yorumlara açıklamalı cevap vermiyorum. Tabi millet ayrılsın herkes mutsuz olsun. Yazık bu düşünce şekline.
Tabi. Evlenmeyip mutsuz olmayın. Evlenin mutsuz olun. Hiç yoktan kocanız olur.

insanlar bu konuda sizinle niye tartışsın ? söylenenlerin bu kadar zorunuza gitme sebebi aslında gerçek oluşu ,biliyorsunuz evlenirseniz mutlu olamayacağınızı ama evlenince değişir düzelir sanıyorsunuz ...
Tartışıyorsunuz. Çünkü millet yapıcı davranmasın ayrılsın siz rahat mı edeceksiniz? Insanlar tavsiye almak istiyor ben burda ayrılayım mı diye sormadım bir fikir istedim. Biz evlilik sürecindeyiz kendi mutsuzluğunuz size kalsın.

göz göre göre bile bile lades dediğiniz için arkadaş size sen bizim kadar mutlu olmayı haketmiyorsun evlen evlen dedi

aslında şunu demek istedi kendine o kadar kötülük ediyorsun ki o kadar mutlu olmak istemiyorsun ki kendin yapıyorsun yani anlamında dedi

zaten mutsuz olacağınızı bildiğimizden evlenmeyin diyoruz ya ısrarla kabul edemiyorsunuz onun üstüne söylenmiş ironi o...

Tartışıyorsunuz. Çünkü millet yapıcı davranmasın ayrılsın siz rahat mı edeceksiniz? Insanlar tavsiye almak istiyor ben burda ayrılayım mı diye sormadım bir fikir istedim. Biz evlilik sürecindeyiz kendi mutsuzluğunuz size kalsın.
yapıcı derken ? çıngar çıkaran eli belinde kavga eden annenizin yapıcılığından istiyorsanız o bizde yok...
biz akrabanız arkadaşınız değiliz hiçbir çıkarımız yok, okuduğumuzdan ve anlattıklarınızdan hatta tepkilerinizden yola çıkarak bu işin yaş olduğunu neler yaşayabileceğinizi söylüyoruz çünkü hayatda yaşadığımız bazı şeylerden kaynaklı tecrübe var. sizin ayrılmayacağınız zaten belli açacağınız konularda belli... dinlersiniz dinlemezsiniz o sizin sorununuz bizim değil yani bizi etkileyen birşey yok siz düşünüp yazılanları gözardı etmemelisiniz

yok ben atar gidere karşıyım o yüzden annenizi haksız bulmuştum zaten
yetişkin insanlar konuşarak çözmeli nişanlınızın da telebinde bu var sorunu çözelim yoksa evlenmeyelim diyor ya konuşarak anlaşmak istiyor o tarafda atar gider istemiyor yani... ilk aklınıza atar gider gelmesi de enteresan benim aklıma ilk o gelmezdi
Burada söylenenler nişanlıma hep karşı çıkmam yönünde. Elbetteki konuşularak çözulmeli orta yol bulunmalı eger cidden çözülmezse ayrılmalı insanlar veya erkek tarafı haksızlık yapıyorsa. Ben burda annemi de haksız buldugum icin, bu konuyu açtım. Nisanlımın haksız oldugu yönler var ve arada kaldım nasıl davranmalıyım diye sordum. Tek taraflı bakılmamalı

Canim kadının düşmanı kadın sen boşver bunları onların hepsi mutsuz kadınlar senin ve nisanlinin ayrılmasını istiyorlar. Kayınvalidenle birlikte mutlu olacaksınız

göz göre göre bile bile lades dediğiniz için arkadaş size sen bizim kadar mutlu olmayı haketmiyorsun evlen evlen dedi

aslında şunu demek istedi kendine o kadar kötülük ediyorsun ki o kadar mutlu olmak istemiyorsun ki kendin yapıyorsun yani anlamında dedi

zaten mutsuz olacağınızı bildiğimizden evlenmeyin diyoruz ya ısrarla kabul edemiyorsunuz onun üstüne söylenmiş ironi o...
Benim mutlu olma hakkım size mi kaldı ne komiksiniz :)

X