nişanlım, kişiliği ve çalışamamam :(

Ah canim sana ne desek bos ask gözünü kör etmis diyecegim de bence ask da degil sadece bagimli bir aliskanlik sizinki. Ha bir abla tavsiyesi istersen, arkana bakmadan kac. Senin simdi hoşuna gittigini sandigin o sahiplenme, o kiskanclik krizleri evlendikten sonra gardiyanin olur. Hayatini zehir etmeye neden bu kadar heveslisin? Birak esnafin yaninda calismayi, akademik kariyer yapmis ve yapıyor olan biriyim, valla prof da olsan, hatta rektor bile olsan oyle bir guzel emir almak zorundasin ki bir halt bilmeyen heriflerden. Sen gozlerini kapatmissin ataninca boyle olmaz diye.. oyle bir yaniliyorsun ki ne diyeyim.. ailene üzüldüm, seni hıc tanimamama ragmen ben bile ekranin icine elimi sokup seni titretip kendine getirmek isterken onlar kimbilir ne büyük aci cekiyordur. Ve unutma bunlar henuz fragman.. film daha baslamadi bile

Daha 1 aylık nişanlısınız ve bunca olay olmuş, ilerleyen zamanlarda muhtemelen daha çetrefilli mevzular sizi bekleyecek ve büyük olasılıkla tartışmalarınız artacak o ilgi sevgi durumu koca bir kaosa dönüşecek çünkü bir tarafta siz ve aileniz diğer tarafta kendi ailesi ve o, böyle böyle yıpranan ve şiddetin ağır bastığı bir ilişki. Yani sizin aslında şiddet gibi bir sorununuz var ama siz görmek istemiyorsunuz. Günde 5 kadının öldürüldüğü, sayısız kadının şiddete uğradığı, ölüm tehdidi aldığı bir toplumda yaşıyoruz buna rağmen vallahi helal olsun hiç gözünüz korkmuyor .Emin olun bu bahsi geçen erkeklerin bir çoğuna sorsanız "sevgilimi, karımı seviyorum" cevabı alırsınız, sevmek bu değil. Ben, sevgilim giysime bir kaç kez kusur bulduğu için "bana şiddet uygulamana izin vermemler" ile rest çekmiş, şimdi bunu yapan ilerde ne yapar diye düşünen bir kadınım kaldı ki telefon kırıp, kamyon kapısı kıracak, çalışmama karışacak falan orda aşk biter arkama bakmadan çekip giderdim. Bana saygı duymayan bir insan beni sevemez. Biraz akıllı mantıklı olmak lazım ileriyi görmek lazım, hiç bir kadının canı ucuz değil zira.

Takıldığım bir nokta daha var "8 yaşından beri " o yaşta ancak oyun oynanır çünkü o yaşta aşk meşk düşünülmezdi benim zamanımda 8yaşından beri duygusal bir bağınız varmış, onca yıl tercihleriniz hiç mi değişmedi, hiç fikirlerinizin üstüne birimkiler, deneyimler, gözlemler,bilgiler eklemediniz? Ben 23 yaşında aşık olduğum adam ile evlensem çok sürmezdi, yaşadıkça tecrübeler artar, fikirler ve tercihler değişir. Akılla kesişmeyen duygu zararlı ve yanlıştır bence hele ki ilişki için...

Daha 1 aylık nişanlısınız ve bunca olay olmuş, ilerleyen zamanlarda muhtemelen daha çetrefilli mevzular sizi bekleyecek ve büyük olasılıkla tartışmalarınız artacak o ilgi sevgi durumu koca bir kaosa dönüşecek çünkü bir tarafta siz ve aileniz diğer tarafta kendi ailesi ve o, böyle böyle yıpranan ve şiddetin ağır bastığı bir ilişki. Yani sizin aslında şiddet gibi bir sorununuz var ama siz görmek istemiyorsunuz. Günde 5 kadının öldürüldüğü, sayısız kadının şiddete uğradığı, ölüm tehdidi aldığı bir toplumda yaşıyoruz buna rağmen vallahi helal olsun hiç gözünüz korkmuyor .Emin olun bu bahsi geçen erkeklerin bir çoğuna sorsanız "sevgilimi, karımı seviyorum" cevabı alırsınız, sevmek bu değil. Ben, sevgilim giysime bir kaç kez kusur bulduğu için "bana şiddet uygulamana izin vermemler" ile rest çekmiş, şimdi bunu yapan ilerde ne yapar diye düşünen bir kadınım kaldı ki telefon kırıp, kamyon kapısı kıracak, çalışmama karışacak falan orda aşk biter arkama bakmadan çekip giderdim. Bana saygı duymayan bir insan beni sevemez. Biraz akıllı mantıklı olmak lazım ileriyi görmek lazım, hiç bir kadının canı ucuz değil zira.

Takıldığım bir nokta daha var "8 yaşından beri " o yaşta ancak oyun oynanır çünkü o yaşta aşk meşk düşünülmezdi benim zamanımda 8yaşından beri duygusal bir bağınız varmış, onca yıl tercihleriniz hiç mi değişmedi, hiç fikirlerinizin üstüne birimkiler, deneyimler, gözlemler,bilgiler eklemediniz? Ben 23 yaşında aşık olduğum adam ile evlensem çok sürmezdi, yaşadıkça tecrübeler artar, fikirler ve tercihler değişir. Akılla kesişmeyen duygu zararlı ve yanlıştır bence hele ki ilişki için...

uzun süre birlikte olanlar kendilerine bir şey eklememis mi oluyor, o zaman evliliklerde her 10 senede bitmeli, eşimle 12 senedir beraberiz 17 yaşından beri, elbette o da ben de değiştik ama radikal değişiklikler olmadı, birbirimize paralel değişmiş olacağız ki kafamıza yatmayan bir şey olmadı yıllar içinde

uzun süre birlikte olanlar kendilerine bir şey eklememis mi oluyor, o zaman evliliklerde her 10 senede bitmeli, eşimle 12 senedir beraberiz 17 yaşından beri, elbette o da ben de değiştik ama radikal değişiklikler olmadı, birbirimize paralel değişmiş olacağız ki kafamıza yatmayan bir şey olmadı yıllar içinde

Mesele uzun süre birliktelik değil ki öyle de yazmadım ,mesele farkındalık. 8 yaşında düşünüp hissettiklerimizi bugün düşünüp hissediyor muyuz ? Çocukken yapılan bir tercih ergenlik döneminde devamlılığını sürdürmüş, genç bir kadınken hala devamlılığını sürdürüyor ve şiddet konusunda gözü kapalı bir seçim yapılıyorsa,bu konuda hala toz pembe düşünülüyor ise değişim olmadığını görüyoruz sanıyorum.

Mesele uzun süre birliktelik değil ki öyle de yazmadım ,mesele farkındalık. 8 yaşında düşünüp hissettiklerimizi bugün düşünüp hissediyor muyuz ? Çocukken yapılan bir tercih ergenlik döneminde devamlılığını sürdürmüş, genç bir kadınken hala devamlılığını sürdürüyor ve şiddet konusunda gözü kapalı bir seçim yapılıyorsa,bu konuda hala toz pembe düşünülüyor ise değişim olmadığını görüyoruz sanıyorum.

konu sahibinin 8 yaş ilişkisinden ziyade 23 yaşında aşık olup evlensem uzun sürmezdi cümlesine istinaden yazdım

Adam açılışı zaten 8 yaşında kızın kafasına silgi atarak yapmış:KK48::KK48::KK48: bugün telefon kamyon kapısını kırıyor yarında muhtemelen senin bi taraflarını kıracak

ben de bir kamu kurumunda memurum ama yerı gelıyor mesai saatınden sonra da çalışıyorum emir de alıyorum.ya kendi işinin patronu olcaksın ya da çalışmayacaksın.kendı işinin patronu olsan da nışanlın sana müdahale de edecek.işler yolunda gitmedıgınde sinirlenecek vs..bence işe girmeye onu bi şekilde ikna et.

konu sahibinin 8 yaş ilişkisinden ziyade 23 yaşında aşık olup evlensem uzun sürmezdi cümlesine istinaden yazdım
o benim değişimimle ilgili bir nokta. 23 yaşında aşık olduğum adamı düşündüm şu anda bırakın aşık olmayı o kişiye bu ne kadar eril der uzaklaşırdım. O benim şahsi bir ddeneyimim, Örneklemem.

Kusura bakma belki de ilk defa bir şeyi yorumlarken bu kadar sert yorumluyorum AMA ailen seni boşuna okutmuyor. Ay benim kızım okusun da ilerde nişanlısı çalıştırmaz zaten diye okutmuyor. Ne emeklerle okuyorsun ve okutuluyorsun.
Nişanlının düşüncesi İĞRENÇ ÖTESİ. Yok kızları dikkat çekmek için kullanıyorlar vs vs...
İnsan kendisi nasılsa karşısındakini de öyle görürmüş. Demek ki nişanlın kadınları dikkat çekme amaçlı kullanılan birer obje olarak görüyor.

Diğer husus nişanlının bir şeyleri sürekli kırıp dökmesi. Bariz bi öfke kontrolu var ve zamanı geldiğinde sana da vurabilir. Olasılık %85 ve üstü.

Nişanlına toz kondurmuyorsun ama kusura bakma seninki sevgiden çok alışkanlık olmuş.

Aşık olunca mantığın devreden çıktığı olabilir hatta benim de başıma gelmiştir ama , benim etrafımda bu kadar nasihat veren büyüklerim veya yaşıtlarım olmadı. Senin için , gözünün açılması için objektif yorumlar yapıyoruz. Kendini şanslı hissetmelisin.

Hakkında hayırlısı olsun.

X