nişanlım, kişiliği ve çalışamamam :(

the end of the time

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
36
2
merhaba hanımlar kafam karışık arada kaldım ve sizden akıl istiyorum. lütfen yardım edin.
23 yaşındayım ve 8 yaşından beri süregelen bir ilişkim var. 15 senenin sonunda ailelere tabiri caizse savaş açtık ve nişanlandık bir aydır nişanlıyız. babam, annem ve benimle küstü maddi manevi hiç bir şey ile ilgilenmiyor bir aylık geçinebilecek paramız var ve ben ondan sonra çalışmak zorundayım. işler de tam olarak burda karışıyor. atama az olduğu için kpss den 84 puanla açıkta kaldım. nişanlım başka adamların emri altında çalışmamı istemiyor buradaki esnafları biliyorum ben çalıştırmam diyor. birlikte iş kuralım diye uğraşıyor. tam bir yeri devralacaktık annesinin müdahalesi ile onu da yapamadık günlerce ailesiyle kavga etti. annem diğer yandan hayatıma bu kadar karıştığı için bana baskı yapıyor. nişanlım en son tartışmamızda sinirden telefonunu da kamyonunun kapısını da kırdı. benim bir yerde çalışmamın fikri bile deli ediyor onu. iş kuramazsak o zamana kadar ben senin paranı veririm sana bakarım dedi buda annemi daha çok çileden çıkardı. sonunda ikisi de bana ne halin varsa gör diyerek sustular. arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum biri bana akıl versin nolur.

evet ilkokulda kafama silgi attığı günlerden beri seviyoruz birbirimizi aynı mahallede oturuyoruz zaten.
annemde aşırı sinirli olmasından dolayı beni uyarıyor ama ikimizde ayrılmak gibi bir şey düşünmüyoruz.
konuyu nasıl atlatabiliriz onu bilmiyorum zaten evlendikten sonra çalışmama izin vermeyecek benim şu an evi geçindirecek paraya ihtiyacım var

İnsan 8 yaşında bir ilişkiye girmeye karar veremez. O yüzden senin 15 yıl hesabı yanlış. Sinirden telefon ve kamyon kapısı kıran nişanlı kocan olunca kafanı kırmaz umarım. Bu ilişki ve nişanlın hakkında burada duyacağın akılları sen beğenmezsin.

benim ilişkimde bir sorunum yok çok şükür benim üzerime ne kadar düştüğünü ne kadar sevdiğini her gören şaşırıyor. büyüdükçe sevgimizde büyüdü ciddi anlamda ama kıskançlığı ve siniri anneminde tepkisini çekiyor ben arada kalıyorum.

Yine bir troll yine bir troll.
Hayır sayıyla mı veriyorlar diyeceğim. Birinin gidiyor öbürünüz geliyor.
8 yaşında kafama silgi attığı günden beri birbirinizi seviyorsunuz demek.
Eminim ki seviyorsunuzdur.
Kamyon kapısını kırmak her babayiğidin harcı değildir.
Telefonu bir bayan da kırar ama kamyon kapısı kırmak ??
Biraz mantıklı atın ki biz de size inanıp tutarlı cevaplar verebilelim.
Kpss de 84 puanla açıkta kalabilecek çok fazla bölümde yoktur.
Çok şey yazacaktım da neyse diyorum. Dua edin siz sorunlarınız çözülür eminim.

bizde öyle öyle geldik bu günlere sünnet düğününde yastığını yapmaya gittik annemle o derece yani :) bu yüzden de ayrılık bir seçenek değil.
Doğrudur ne diyeyim :) ama bence iş konusunda ikna etmeye çalışın. Bizler de başkalarının iş yerinde çalışıyoruz senelerdir, hiç bir şey olmuyor :) ve anladığım kadarı ile çalışmaya ihtiyacınız var

Bana gore bir kadin her zaman calismakta hur olabilmeli, olabilmeli ki tamamen kocasina bagli olmasin, gerektiginde kendi ayaklarinin uzerinde durabilsin.

istersen bakabilirsin adalet önlisans mezunuyum ve 87 88 alan kişiler bile atamayacakları için ağlıyorlar.
ayrıca sevgi karşılılı mantıklı bir ilişki olabilir mi düşüncesi değildir. senelerdir düşüncelerimiz değişti aşkın ilişkinin ne olduğunu öğrendik ama bunu hep birbirimizle öğrendik. bu kadar imkansız değil bence.

Kafana silgi atti 8 yasinda ve o günden bu güne sevgilisiniz
Kusura bakma ama güldürdün

Yani ne desem bos aslinda.. hersey olacagina variyor
hayirlisi ne ise o olsun diyelim

işte sanırım burasının küçük bir yer ve onunda bütün esnafları tanıyor olmasının etkisi var. çalışacaksan açalım bir yer birlikte çalışalım kendi işini yap diyor bu sefer annemde niye karışıyor diye baskı yapıyor. şaştım iyice.

Kpss de 84 le açıkta kalmak bi garip geldi ama neyse.İlişkiniz güzelse her şey iyiyse,ayrılmak da bir seçenek değilse sizin bir probleminiz yok zaten.Ne denilirse denilsin siz nişanlınızı dinleyip dizinin dibinde oturacaksınız.

Bir gun kamyon kapisina degil kafana da yumruk atabilir pekala. Zira nisanlin coooooook problemli ve manyak.

O yumruk kamyona degil kafana indiginde gidecek yerin, guvenecek meslegin olsun evladim.

Annen asiri sinirli olmasi konusunda cok hakli. Annenin kafasi calisiyor ama ne yazik ki seninki icin ayni seyi soyleyemeyecegim, o yuzden anneni dinlemekte fayda olabilir.

Haydi bunlari da gectim, daha 23 yasindasi 60 yil evde otur otur ne yapacaksin???

Ben 28 yasindayim , doktora mezunuyum, ben elin adaminin altinda calisiyorken senin nisanlinin niteligi nedir ki el altinda calismayi begenmiyor??? Bu ne kendini begenmislik?? Bu agresiflikle kimse onu ise almaz zaten, alsa da 1 haftada kovarlar. Bu karakterle coooook is batirir cikarir bu adam ben sana soyleyeyim.

Bu kadar agresif bir insanla vakit gecirmekten zevk aliyor musun cidden?

Bu kadar baskici bir heriften eninde sonunda bunalacaksin. Bu herifin baskiciligi, ksikancligi, is problemleriyle ugrasmek derken evlenince guzel bir hayat bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…