Öncelikle merhaba yardımınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var kafam çok karışık. Biz nişanlım ile arkadaştık sonrasında çok ani bir şekilde sevgili olduk 4 ay sonra da nişanlandık . Başta herşey çok güzel di çok mutluydum şuan nişanlanalı 10 ay oluyor ama kendimi mutsuz hissediyorum içime sinmeyen birşeyler var , bir araya bile gelmek istemiyorum içimden gelmiyor . 3 ay sonra düğünümüz var ne yapacağımı şaşırdım nikah tarihi bile alındı . Bazı bir kaç problemimiz var di bu durum ondan mı kaynaklandı bilmiyorum benimle konuşurken sürekli argo kelime kullanıyor sürekli el hareketi yapıyor başta bunlar samimiyet olarak geliyordu ama şuan çok itici gelmeye başladı defalarca kez uyandım ama hiçbir faydası olmadı kendini duzeltmiyor. İyice soğudum ama düğüne de bu kadar az zaman kalmışken ayrılmam doğru mu bilmiyorum aileme ne söyleyeceğimi bilmiyorum sadece benim ailem de değil sonuçta onunda ailesi var ve annesini de çok seviyorum ama yapamıyorum lütfen bana bir fikir verin. Şimdiden teşekkürler.