Nişanlım düğüne iki ay kala bana aşık olmadığını söyledi..

Yüz yüze de konuş. Bu aşık olma meselesinde ciddiyse ki bence gayet ciddi bir an önce yollarımızı ayırın derim. Ailene mahcup hissedebilirsin kendini ama emin ol yapılan masrafların bir önemi yok. Böyle bir adamla evlensen de ne kadar gider zaten o evlilik bilemiyorum

Bizim de 5 sene sevgililikten sonra nişanlanıp 1,5 ayda bitti 1,5 sene oldu adam çoktan nişanlanmış ne ara buldun sevdin de evlenmeye karar verdin.Bu erkeklere güven olmaz ayrılmadan buluyorlar kendilerini garantiye alıp sonra da ayrılıyorlar

Insan o zaman anliyoda konduramiyo başkasi anlatsa sunlari direk seni sevmiyo bu adam derdim ama insan diyoki o bana yapmaz o beni seviyo kendimi kandirmisim . Valla midesiz bunlar ben hala atlatamadim 1 senedir unutmadim . Aşktan evlilikten soğutuyolar insanlari bide bitmesi degilde hemen bi baskasini koyuyolar ya yerimize canimi yakan

o

Aynen canım insan üzülüyor.Bir de o çok düşkündü bana seven taraf oydu nasıl vazgeçebildi herkes şaşırdı.Haizranda 2 yıl olacak.Çivi çivi söker ben de düşünüyorum hatta ondan önce evleneyim üzülmediğimi görsün

intikam duygusu ile hareket etmek gibi bir şey değil mi bu?

Benimde oyle nisanlanmayi deli gibi isteyen de oydu . Hala umudun yokmu icinde sevgin kalmadimi . Inat icin evlenme derim ben . Ya insan sunu da anlamiyo nasil unuttu nasil biranda baskasiyla evlenebiliyo dusun dusun aklim almiyo boyle seyleri . Ben kendime ne kadar kizsam da umudum var nisanlanirsa fln anca vazgecerim galiba

Öncelikle masraf kısmını geç, gerekirse alınanları annen kullanır. Çöpe gidecek ziyan olacak bir şey yok.

Ayrıca neyin tacı neyin mutluluğu? Bu mu yani??

Eğer bu dengesizle evlenirsen senin hayatın ziyan olacak onu düşün sen bence.

K.çına güvenmiyorsa er meydanına çıkmayacaktı ki evlilik bu oyun değil. Böyle bir adam hiç bir şeyin sorumluluğunu alamaz ömür boyu mutsuz olmak keşke demek istiyorsan evlen.

Bu kesinlikle ayrılman ve kurtulman gereken bir insan.

başkası var ve seni şutlamak için bahame arıyor acı ama gercek canim düğün günune kadar masraf o bu diyip vazgecmezsen kına gecende başkasıyla kacarsa daha cok rezil olacaksin hangi devirde yasiyoruz diyeceksiniz biliyorum ama tam olarak bu devirde yasıyoruz o bitirmeden sen bitir pesinden sana bakmayacak bile bak gör canina minnet cunku ayrica 5 yil iliski nedir yahu sıkılmış senden uzatmayacaksın iliski boyutunu en fazla 1 sene flört olur yoksa durdukça kokusu cikiyorr

Boyle asamla ben olsam isim olmaz yolum yakinken yollarimkzi ayirirdim acaba baska birimi var diyede dusunmeden edemezdim ama oda beni ilgilendirmez.bu saaatten sonra derdim

Zor sancılı bir nişanlılık dönemim geçti. Ama düğüne yakın eşim duruldu köpek gibi ne dersem yaptı ben huysuzlanmaya devam ettim. Sonra orta yolu bulduk. Şimdi yine ara sıra sancılı zor dönemler geliyor maddi açıdan ve diyorum ki keşke ayrılsaydım. Keşke dememek için ayrış bu adamdan düğün stresinden bile olsa böyle saçmalanmaz.

Konuyu hic okumadim bile gerek yok
Sadece yanilip kader diye bolozlama evlilige karar vermeyin bu hayat cekilmez
Kim ister kendini sevmeyen biriyle evlenmeyi

Kendinizi goz göre gore atesin ortasina atacaksınız

Sizinle hayati paylasacagi gunu ip ile crkecegi yerde askerim safak saymasi gibi safak sayacagi halde
Yik senden sogudum
Asik degilm
Ukala kendini begenmis sey
Siz daha nisanliyken size alttan almayi ogreten adamla evleninde hergun ölün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…