Nişanlım düğüne iki ay kala bana aşık olmadığını söyledi..

Bi adam istedi diye 15 kilo mu verdin?

Balık baştan kokmuş valla.
çok doğru... kimse kimse için değişmemeli.. seviyorsa o haliyle de sevsin. evlenince bi kazada veyahut hastalıkta ne olacağı malum mu mevcut bedenlere. sürekli orasına burasına takıp laf ediyosa ukaladır, kendini beğenmişin tekidir. erkekler bu kadar şimartılmamalı. kendimizi onların güzellik kalıbına sokmak için söylediklerine kulak astıkça kendi değerimizi düşürmüş oluruz kadınlar olarak. nice karakterli erkekler var sevmeyi değer vermeyi gerçekten bilen. Allah yüzüne gülmüş karakterini göstermiş konu sahibine,uzaklaşsın nişanlısından bitirsin bence.

Bende arada sözlümden soğuyorum. Ona karşı isteksizlik oluyor. Ama bir süre sonra geçiyor. Benim sağlığım kötü. Ağır ameliyat oldum. İster istemez ağrılarım hayata karşı isteksiz yaptı. Nişanlınızda zor bir dönemden(maddi manevi, ailesiyle, işiyle) olabilir mi? Şunu demek isterim. İnsan bazı zamanlar kabuğuna kapanmak istiyor. Hemen nişan atmayı düşünmeyin. Eğer ciddiyse ayrılın ama önce bunu derken zor bir dönem mi yaşıyor, stresli mi, çoğu şeye bakın. Babam doktor. Şuanda hastalıktan ağlıyorum. Ona onu istemediğimi başka doktor istediğimi söyledim. Ama bunu derken ağrıdan ne hissettim bilemiyorum. Sözlüm şuanda yanımda olsa onu onunla evlenmek istemiyorum. Önce sağlık istiyorum. Bir insanın sağlığı olmayınca çok zor. Bence nedenini bir araştırın. Düğün Öncesi kuzenlerim de bunları fazlasıyla yaşadı ama şimdi gülerek anlatıyorlar

Böyle bir adamla bence asla evlenme bu şimdiden böyleyse evlilikte ohoooo

Allah aşkına bırakın böyle adamları yarı yolda da akılları başlarına gelsin. Bu adamla evlenseniz ne olacak sanıyorsunuz size değer vermeyen kırar mıyım üzer miyim diye düşünmeyen bir kocanız olacak. Nişanlısına böyle acımasızca konuşan biri evlenince neye dönüşür bir düşünün.

Hayatını sec ve kaç arkana bile bakmadan yoksa diger konuların mazallah... Evlendim mutsuzum,ah keşke nişanı atsaydim,bu adam hayatımı çaldilarla depresyona davetiye çıkararak iki güne konu açmak olur ki yazık sana kimse böyle bir muameleyi hak etmez. Kendine gordugun deger bu olmamalı canim

Canım ileride evlenip ayrilmak daha zor hersey yerine gelir ama gecen gunlerin birdha yerine gelmicek nisanlandin die ayrilamicaksin die bisey yok simdiki nişanlılık lise aski gibi kafasi uymayan bitiriyo yani ileride keşke deme

Dah evlenmeden ipleri eline almaya çalışıyor evlendikten sonra cok mutlu bir hayat yaşayacağını sanmıyorum insan en azindan dereyi gerne kadar iyi davranir genelde erkekler oyle yapiyor ama bunu anlayamadim

Konu Sahibi baristiniz mi ne oldu valla çok merak ettim gorusecektiniz en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…