Helal olsun size..çok iyi bir örneksiniz.5 sene sonra dugune 2 ay kala yasadiginiz sey cok uzucu anlayabiliyorum. Bende evlenmeden once baska biriyle dugune az kala nisan atmistim. Cok sevip sevildigimi dusunerek yola cikmistim. Ama yolun ortasinda ailesinin beni esya gibi kullanmaya calismalari onun da buna dur diyemeyecek kadar karaktersiz oldugunu anlamamla kendi kararimla bitirdim. Benimde babacim emekli maasiyla onca masraf edip birsuru ceyizimi almisti. Gozum gormedi hicbirini. Ailem kararima adeta sukretti. Annecim tum ceyizimi bir odaya yigdi bunlar gene senin dogru adami bulunca yuvani kurunca kullanirsin. Ozamana kadsr burda dursunlar hic uzulme dedi. Uzulmedim de. Kurtuldum diye sukrettim hep. Simdi yeni evli sayilirim. Dogru adami buldum cok sukur. Ceyizlerimide bir guzel huzurlu yuvamda hakeden bir adamla gule oynaya kullaniyorum.demem o ki ceyizlerin gene senin. Biryere koyun dursun. Babanin parasida emegide bosa gitmez merak etme. Boyle bir adam o esyalarin ucundan tutmaya bile layik degil emin ol. Hicbir seye yazik olmazda sen bununla evlenirsen sana yazik olur. Iste ozaman babanin emekleri bosuna gitmis olur. Uzuleceksin kolay degil ama 3 gun ama 5 gun. Bir omre yazik etme. Ailene gayette anlatabilirsin yaptigi terbiyesizligi. O utansin siz degil
Merhaba canim dugun stresiyle gerginlik yasamak gayet normaldir ama nisanlinin akli ve duygulari karismis senin yapacagin en guzel sey dugunu ertelemeyi kabul et 1 hafta bekle hala kararliysa soylediklerindr ailene de her seyi anlat. Unutmaki hic kimse senden daha degerli degil evlendikten sonra soylemesindense simdi bunlari duyman senin icin daha hayirli olabilir çünkü evlilik daha zor ve mesakatli bi surec evlenince duzelir diye dusunuyorsan duzelmez daha da kotuye gider. Su an nisanlin evlilikten korkuyor ve seni kabul etmeyecegini bildigi seyler ile yildirmaya calisiyor. Tutku ile evlilik yurumez sevgi saygi olmadikca tutku bi yere kadar sizi beraber tutabilir. Bence adamakilli konusun ve sen mutlulugu sec mutsuzlugu degilMerhaba arkadaşlar 26 yasındayım iki ay sonra düğünüm var 5 yıllık büyük aşkı nişanla taçlandırdık. Aileler çok iyi anlasıyor biz nisanlılıgın keyfini sürüyoruz derken biraz tartısma oldu aramızda nişanlımın soğuk tavırlarının hesabını sordum ondan büyük bir kavgaya tutulduk yüzümüze kapadık teli. 24 saat boyunca ulasamadım nisanlıma dün gece 1de msj attı kafa dinlemek düşünmek istedim diye alttan aldım sinirli tavırlarıma son vereceğimi düğün stresinden agresif oldugumu söyleyip özür diledim. Ama bana mıısn demedi, sana aşık değilim ben aşka inanan bir adam değilim zaten dedi, aşk yoksa tutku vardır dedim sen o tutkuyu öldürdün sadece sevgi aşk var dedi. Nasıl geçinicez ben simdi kendime zor yetiyorumla devam etti ki bugüne kadar bunu düşünen hep bendim ama o idare ederiz merak etme derdi. Sonra düğünü ertelesek mi gibi bir soru sordu. Düğünü erkene almak için babamı karsıma aldırtmıstı zamanında bu adam. Sonra dedi ki kapanmanı istiyorum. Bu konuda 5 sene öncesinde böyle bir düşüncem olmadıgını bastan söyleyerek yola çıkmıştık, birkaç ay öncede eşi istediği için kapanan bir yakınımız hakkında konusurkende ben senden böyle bişey istemem içinden gelirse kapanırsın özgür iraden demişti. Şimdi kapanmazsan olmaz diyor. Fiziksek özelliklerin bana uygun değil dedi ki 170 boyunda 68 kg bir kızım herkes tarafından beğenilen biriyim o benim gibi güzelini bulamayacağını söylerdi hep şimdi kilo diyor 15 kg verdim dahada veriyorum ama yeterli değilmiş! O kadar şoktayım ki.. Beni cezalandırmak ders vermek için mi yapıyor aklında ne var, 2 gün önce aşık olan adam şimdi ne olduda bunları bana söyleyebildi.. Birazdan yüzyüze konusucaz ne yapacağımı bilmiyorum ailem nişanlımı yere göğe sığdıramıyor onlara nasıl derim bunları, o kadar eşya masraf yaptı babam tarlasını sattı düğün yapacak diye.. Bana akıl verin lütfen ..
Merhaba canim dugun stresiyle gerginlik yasamak gayet normaldir ama nisanlinin akli ve duygulari karismis senin yapacagin en guzel sey dugunu ertelemeyi kabul et 1 hafta bekle hala kararliysa soylediklerinde ailene de her seyi anlat. Unutmaki hic kimse senden daha degerli degil evlendikten sonra soylemesindense simdi bunlari duyman senin icin daha hayirli olabilir çünkü evlilik daha zor ve mesakatli bi surec evlenince duzelir diye dusunuyorsan duzelmez daha da kotuye gider. Su an nisanlin evlilikten korkuyor ve seni kabul etmeyecegini bildigi seyler ile yildirmaya calisiyor. Tutku ile evlilik yurumez sevgi saygi olmadikca tutku bi yere kadar sizi beraber tutabilir. Bence adamakilli konusun ve sen mutlulugu sec mutsuzlugu degilMerhaba arkadaşlar 26 yasındayım iki ay sonra düğünüm var 5 yıllık büyük aşkı nişanla taçlandırdık. Aileler çok iyi anlasıyor biz nisanlılıgın keyfini sürüyoruz derken biraz tartısma oldu aramızda nişanlımın soğuk tavırlarının hesabını sordum ondan büyük bir kavgaya tutulduk yüzümüze kapadık teli. 24 saat boyunca ulasamadım nisanlıma dün gece 1de msj attı kafa dinlemek düşünmek istedim diye alttan aldım sinirli tavırlarıma son vereceğimi düğün stresinden agresif oldugumu söyleyip özür diledim. Ama bana mıısn demedi, sana aşık değilim ben aşka inanan bir adam değilim zaten dedi, aşk yoksa tutku vardır dedim sen o tutkuyu öldürdün sadece sevgi aşk var dedi. Nasıl geçinicez ben simdi kendime zor yetiyorumla devam etti ki bugüne kadar bunu düşünen hep bendim ama o idare ederiz merak etme derdi. Sonra düğünü ertelesek mi gibi bir soru sordu. Düğünü erkene almak için babamı karsıma aldırtmıstı zamanında bu adam. Sonra dedi ki kapanmanı istiyorum. Bu konuda 5 sene öncesinde böyle bir düşüncem olmadıgını bastan söyleyerek yola çıkmıştık, birkaç ay öncede eşi istediği için kapanan bir yakınımız hakkında konusurkende ben senden böyle bişey istemem içinden gelirse kapanırsın özgür iraden demişti. Şimdi kapanmazsan olmaz diyor. Fiziksek özelliklerin bana uygun değil dedi ki 170 boyunda 68 kg bir kızım herkes tarafından beğenilen biriyim o benim gibi güzelini bulamayacağını söylerdi hep şimdi kilo diyor 15 kg verdim dahada veriyorum ama yeterli değilmiş! O kadar şoktayım ki.. Beni cezalandırmak ders vermek için mi yapıyor aklında ne var, 2 gün önce aşık olan adam şimdi ne olduda bunları bana söyleyebildi.. Birazdan yüzyüze konusucaz ne yapacağımı bilmiyorum ailem nişanlımı yere göğe sığdıramıyor onlara nasıl derim bunları, o kadar eşya masraf yaptı babam tarlasını sattı düğün yapacak diye.. Bana akıl verin lütfen ..
Cok tesekkur ederim. Dilerim herkes cok mutlu olsun :)Helal olsun size..çok iyi bir örneksiniz.
Mutluluğunuz daim olsun.
Üzgünüm ama seni sevmiyor sanki, söyledikleri hep bahane onun istediğini yapsan yine bir şey bulacakMerhaba arkadaşlar 26 yasındayım iki ay sonra düğünüm var 5 yıllık büyük aşkı nişanla taçlandırdık. Aileler çok iyi anlasıyor biz nisanlılıgın keyfini sürüyoruz derken biraz tartısma oldu aramızda nişanlımın soğuk tavırlarının hesabını sordum ondan büyük bir kavgaya tutulduk yüzümüze kapadık teli. 24 saat boyunca ulasamadım nisanlıma dün gece 1de msj attı kafa dinlemek düşünmek istedim diye alttan aldım sinirli tavırlarıma son vereceğimi düğün stresinden agresif oldugumu söyleyip özür diledim. Ama bana mıısn demedi, sana aşık değilim ben aşka inanan bir adam değilim zaten dedi, aşk yoksa tutku vardır dedim sen o tutkuyu öldürdün sadece sevgi aşk var dedi. Nasıl geçinicez ben simdi kendime zor yetiyorumla devam etti ki bugüne kadar bunu düşünen hep bendim ama o idare ederiz merak etme derdi. Sonra düğünü ertelesek mi gibi bir soru sordu. Düğünü erkene almak için babamı karsıma aldırtmıstı zamanında bu adam. Sonra dedi ki kapanmanı istiyorum. Bu konuda 5 sene öncesinde böyle bir düşüncem olmadıgını bastan söyleyerek yola çıkmıştık, birkaç ay öncede eşi istediği için kapanan bir yakınımız hakkında konusurkende ben senden böyle bişey istemem içinden gelirse kapanırsın özgür iraden demişti. Şimdi kapanmazsan olmaz diyor. Fiziksek özelliklerin bana uygun değil dedi ki 170 boyunda 68 kg bir kızım herkes tarafından beğenilen biriyim o benim gibi güzelini bulamayacağını söylerdi hep şimdi kilo diyor 15 kg verdim dahada veriyorum ama yeterli değilmiş! O kadar şoktayım ki.. Beni cezalandırmak ders vermek için mi yapıyor aklında ne var, 2 gün önce aşık olan adam şimdi ne olduda bunları bana söyleyebildi.. Birazdan yüzyüze konusucaz ne yapacağımı bilmiyorum ailem nişanlımı yere göğe sığdıramıyor onlara nasıl derim bunları, o kadar eşya masraf yaptı babam tarlasını sattı düğün yapacak diye.. Bana akıl verin lütfen ..
Haklısınız böyle düşünmedim yazarken hiç maksat mutlulukPardon da dugun stresi denilen seyi cogumuz yasadik. Nedir en fazla kavga edersin senin annen sunu dedi benim ki bunu dedi kavgasi edersin. Iki gun kuser ucuncu gun bisey yok gibi evlilik hayalleri kurarsin. Adam sana asik degilim seni begenmiyorum kapanmazsan olmaz demis. Dugune 2 ay kala hemde. Bu dugun stresi mi sizce ? Evlenince duzelir yani oyle mi ? Enistenizin zorla guluyorum sakasiyla bu bir degil. Bizim nikahimiz kiyilirken de nikah sahidi arkadasi esime eminmisin bak demisti gulmuslerdi. Erkeklerin evlilik uzerine saka anlayisi boyle oluyor genelde. Ama bu beyfendinin derdi bambaska bence. Yuva yapmak zordur evet yurutmek daha da zordur. Oyuzden yuvani kimle kurdugun hayatinin en onemli kararidir. Yoksa o yuva sandigin sey basina yikiliverir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?