Nişanlım düğüne iki ay kala bana aşık olmadığını söyledi..

Sen de seviyorum demiyorsun eşyalar v.s diyorsun dikkatimi çekti hadi sen aşkından ölsen kimsenin diyecek sözü olamaz da sende de aşk yok gibi duruyor beş on bin tl için seni istemeyen biri ile asla evlenme bu kişi toplum baskısından geri vites yapsa dahi sakın

Ayrılmaya karar vermiş ama ailelere etrafa karşı kötü olmamak için kendisi yapamıyor. Size atıyor topu. Siz alttan aldıkça artacak. Evlensen de bitmeyecek. Sonra da der mirmoon istemedi o bozdu nişanı diye. İkiyüzlü insandan her şey beklenir. Yol yakınken dönün derim. Eşyalar geri verilir, satılır halledilir. Siz kendi hayatınızı kurtarın yeter.

Helal olsun size..çok iyi bir örneksiniz.
Mutluluğunuz daim olsun.

Merhaba canim dugun stresiyle gerginlik yasamak gayet normaldir ama nisanlinin akli ve duygulari karismis senin yapacagin en guzel sey dugunu ertelemeyi kabul et 1 hafta bekle hala kararliysa soylediklerindr ailene de her seyi anlat. Unutmaki hic kimse senden daha degerli degil evlendikten sonra soylemesindense simdi bunlari duyman senin icin daha hayirli olabilir çünkü evlilik daha zor ve mesakatli bi surec evlenince duzelir diye dusunuyorsan duzelmez daha da kotuye gider. Su an nisanlin evlilikten korkuyor ve seni kabul etmeyecegini bildigi seyler ile yildirmaya calisiyor. Tutku ile evlilik yurumez sevgi saygi olmadikca tutku bi yere kadar sizi beraber tutabilir. Bence adamakilli konusun ve sen mutlulugu sec mutsuzlugu degil

Merhaba canim dugun stresiyle gerginlik yasamak gayet normaldir ama nisanlinin akli ve duygulari karismis senin yapacagin en guzel sey dugunu ertelemeyi kabul et 1 hafta bekle hala kararliysa soylediklerinde ailene de her seyi anlat. Unutmaki hic kimse senden daha degerli degil evlendikten sonra soylemesindense simdi bunlari duyman senin icin daha hayirli olabilir çünkü evlilik daha zor ve mesakatli bi surec evlenince duzelir diye dusunuyorsan duzelmez daha da kotuye gider. Su an nisanlin evlilikten korkuyor ve seni kabul etmeyecegini bildigi seyler ile yildirmaya calisiyor. Tutku ile evlilik yurumez sevgi saygi olmadikca tutku bi yere kadar sizi beraber tutabilir. Bence adamakilli konusun ve sen mutlulugu sec mutsuzlugu degil

Konu sahibi keşke gelip bi açıklama yapsan ne konuştuğunuza dair. Bunca insan seni merak ediyo burda. Konu açıp gitmek doğru değil bence.

zaman ver ertele düğünü bu fikri onun sunduğunu ailene soyle evlilik oyuncak deil...sevmiyorsa gerçekten 2 ay sonra gelirsin ailenin yanuna

Adam resmen bahaneler sıralamış.
Aklına ne olumsuzluk gelirse saymış,daha ziyade saçmalamış.

Evlenmeyin.
Evlendikten sonra pişman olmamak için...

Hepimiz geçtik stresli nişanlılık döneminden.
Ama klasik şeylerdi,bu sizinki normal değil.

İyi düşünün derim.
Şimdi acıdığınız emekler nedirki evlenip boşandıktan sonra daha çok üzülürsünüz.

beniim eşim nişanlıyken sevgiliyken bi gün konuşmayalım kafa dinleyelim dediğimde müsade etmiyordu öyle sey mi olur .
biz nişanlıyız diyordu.
balayında boşanmakla tehdit etti beni.
erkekler değişir o yüzden sal gitsin...
evlendikten sonra evlilik için şans vermek gerekli ama nişanlı sevgiliyken kendini belli edene bascan tekmeyi.

Gecen sene bu zamanlar nisan attim 5 yildir sevgili olmamiza ragmen yurumeyen bi nisanlilik surecimiz vardi yani o adam yoktu artik karsimda . Surekli anlasmazlik vardi 2 kere nisani atma durumuna geldim bi sekilde ikna etti yalvardi yakardi . Istemiyorum bitti sogudum senden dedim gercektende sogumustum buna ragmen devam ettik sevgi vardi hala ama sogumustum zaten tam 1 hafta sonra bana evliligi erteleyelim sen boyle yaparsan biz bosaniriz demisti bak konusuruz eger yapamazsak ayriliriz konusarak eger ben senden ayrilirsam ilerde bi gun yanida birini gorursem pisman olurum oyuzden ortak kaarar verelim dedi hic hata görmuyo hala kendinde dedimki sanki evlilik tarihimi var da .. ciddiye almamistim ertesi gun yanima geldi nasil soguk dokunmuyo bile dedimki ben seni ciddiye almamistim ama sen ciddiymissin evet dedi . 2 hafta boyle gecti sonra bi gun guzel bi gun gecridik tekrar kazaniyoruz birbirimizi fln derken aksamina bi kavga sacma bi inatlasma bitirdim attim nisani . Beyfendi bu bohcayi gonderirsen hersey biter dedi ama icimde biran once bitirme telasi var hani yaptim yaptim hemen gonderdik ertesi aksam bana istemiyorum bitti sevmiyorum seni dedi gururuma yediremedim yazdim yazdim yazdim ... heryerden engelledi baskasini Son bi kez yuzyuze geldik hemen baskalarinin pesine dusmussun iki gunde dedim ve bana sen varken yapiyomuydum o zamanda konusmak isteyenler olmustu dedi kimdedim ismini soyledi ve ben orda birakip gittim onu . Eve gidince seni aldatmadim hic icime dert oldu seni uzmek istemedim fln dedi . Aradan 2 hafta gecti bana beni ekleme fakelerden sevdigim var dedi . Sevdigim var dedigi kiz da akrabasi ve o ismini soyledigi kiz . Yani kardesi bu adam bana bunlari soylerken coktan o kizi gozune kestirmis saglama almis benim onu birakmami beklemis benimde 5 yillim sevgilimdi her seyim di ama bana bunu yapabildi ozaman anlayamadim bunlari 1 sene oldu daha yeni anladim bu adamdan sana hayir gelmez

Çekilecek dert değil. Baban tarla sattı diye kendini sevmeyen bir adama teslim etme. Anlaşamadık bitti.

Ayrılmak istiyor kapanmayı kabul etmez nasılsa diyerek ordan girmiş pislik!

Allah yardımcın olsun masraf bilmem ne diye evet deme buna çok pişman olursun..

Evlilik düşüncesi korkuttu herhalde.

Ama size aşık olmadığını söyleyen bi adamla evlenirseniz yarın aldattiginda sana söylemiştim zaten. Aşık olmadığımı yediriyorsun ya aldatilinca mi koyuyor diyebilir.

Bence restine rest.

Bitirin gitsin.

Size aşık olabilecek çok insan var dışarda unutmayın. Bi tek o yok yani bu dünyada.

Ha 5 yıl az değil. Hayaller yaşantılar umutlar çöpe atılıp kolay unutulmaz belki

Ama

Bu adam için değer mi düşün.

Her kadin gibi sevilmek ve bunu duymak sizin en doğal hakkinizken karşınızdaki kereste size en büyük terbiyesizligi yapmış.

Atın nisani gitsin. Omur geçmez. Bu kelime de asla unutulmaz zaten.

Evlenseniz de o soz unutulmaz. Eskisi gibi tat da vermez.
Insanlar bosanarak yillarini cope atiyor.
Kaybettiklerinize degil kazandiklariniza bakin. Sizi sevmeyen biriyle devam etmek sadece ayriligi erteler o kadar. Eninde sonunda ayrilik olur boyle biriyle. Adam bin drreden su getiriyor. Belki de baska biri var ya da yok bilemeyiz ama belli ki bu iliskiye devam etmek istemiyor.

Üzgünüm ama seni sevmiyor sanki, söyledikleri hep bahane onun istediğini yapsan yine bir şey bulacak

Haklısınız böyle düşünmedim yazarken hiç maksat mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…