merhaba kk ahalisi,
2 senelik bir ilişkim var, 1 aydır nişanlıyım. Nişanlım ayda 20 bin küsür kazanmakta bense 1 senedir işsizim. Olaylar burda başlıyor:
Nişanlım bu sene illa evlenelim diye tutturdu. Ülkenin ekonomik durumu ailemin işini çok kötü etkiliyor, işimiz batmak üzere. Ailem ekonomik durumumuzdan dolayı 1 sene daha beklememizi istedi, nişanlım da bu sene diye tutturunca ailem "gelinlik ve nikah sonrası yemeği sen karşılarsan olur" dedi, nişanlım da kabul etti. Bu arada düğün, kına, nişan vs hiç biri olmadı/olmayacak zaten istemiyordum da.
Bana yüzük almış kimseye danışmadan, incecik ufacık. Ben bir şey demedim ama annesi kızmış bunu nasıl verirsin kıza utanmıyor musun diye. Şimdi bana yüzüğü değiştirelim diye baskı yapıyor ama üstüne para koyup birşey almak yerine sahte taşlı birşey almamı istiyor. Bana sıkıntı yok tamam ama kimse yüzüğü de almak istemiyor, pırlanta bozdurmak zor iş. Buna surat asıyor.
Ve yetmezmiş gibi şimdi her dışarı çıktığımızda hesabı bana ödetiyor. 4 ayda eski kıyafetlerimi satarak 700 küsür lira biriktirdim zar zor acil durumda kullanayım diye. O paranın varlığını öğrendikten sonra sanki hırsını alırmış gibi hesap gelince kasada hoop arkama saklanıyor bana ödetmek için ki dışarı çıkıp yemek isteyen kendisi. Ben çalıştığımda hesabı tabi ki ödüyordum ama şu an işsizim ve o para benim zor gün param başka birikimim yok ki hiç, bunu da biliyor yani. Bana bir akıl verin nasıl konuşabilirim onunla bu konuyu? Bu bugün böyle yapıyorsa evlendikten sonra iş bulana kadar ne yapar diye korkmaya başladım.
merhaba kk ahalisi,
2 senelik bir ilişkim var, 1 aydır nişanlıyım. Nişanlım ayda 20 bin küsür kazanmakta bense 1 senedir işsizim. Olaylar burda başlıyor:
Nişanlım bu sene illa evlenelim diye tutturdu. Ülkenin ekonomik durumu ailemin işini çok kötü etkiliyor, işimiz batmak üzere. Ailem ekonomik durumumuzdan dolayı 1 sene daha beklememizi istedi, nişanlım da bu sene diye tutturunca ailem "gelinlik ve nikah sonrası yemeği sen karşılarsan olur" dedi, nişanlım da kabul etti. Bu arada düğün, kına, nişan vs hiç biri olmadı/olmayacak zaten istemiyordum da.
Bana yüzük almış kimseye danışmadan, incecik ufacık. Ben bir şey demedim ama annesi kızmış bunu nasıl verirsin kıza utanmıyor musun diye. Şimdi bana yüzüğü değiştirelim diye baskı yapıyor ama üstüne para koyup birşey almak yerine sahte taşlı birşey almamı istiyor. Bana sıkıntı yok tamam ama kimse yüzüğü de almak istemiyor, pırlanta bozdurmak zor iş. Buna surat asıyor.
Ve yetmezmiş gibi şimdi her dışarı çıktığımızda hesabı bana ödetiyor. 4 ayda eski kıyafetlerimi satarak 700 küsür lira biriktirdim zar zor acil durumda kullanayım diye. O paranın varlığını öğrendikten sonra sanki hırsını alırmış gibi hesap gelince kasada hoop arkama saklanıyor bana ödetmek için ki dışarı çıkıp yemek isteyen kendisi. Ben çalıştığımda hesabı tabi ki ödüyordum ama şu an işsizim ve o para benim zor gün param başka birikimim yok ki hiç, bunu da biliyor yani. Bana bir akıl verin nasıl konuşabilirim onunla bu konuyu? Bu bugün böyle yapıyorsa evlendikten sonra iş bulana kadar ne yapar diye korkmaya başladım.
Beyfendinin 20bin kazandığına emin misniz sizi yiyor olmasın ne iş yapıyr
2000 de kazansa kasada arkaya saklanmak falan olur mu? Gel hayatım 2 simit yiyelim desin, çok daha güzel olur.2,000 dedı belkıde yaaaa
Ohamerhaba kk ahalisi,
Bana Da öyle geldi bir şeye kızmış inadına yapıyor gibi. Açık açık sorun madem. Derdin ne niye farklı davranıyorsun diye. Eğer gelinlik ve yemeği söylerse kusura bakmasın bunları zaten erkek tarafı yapar. Kız tarafı da damatlığı alır. Adetlere uymak istemiyorsa o zaman babanı dinleyip 1 yıl bekleyecekti. Kızması hiç mantıklı değil başka bir şey varsa ayrı.Öncelikle herkese teşekkür ederim yorumlarınız için. Belirtmem gerek, bu adam böyle değildi, olsa zaten 2 sene beraber olmazdık. Bu yüzden başlıkta "cimrileşmeye başladı" dedim. Laptopum yandı bana en iyisinden yenisini aldı, işsiz olduğumdan beridir bana hiç hesap ödetmedi ta ki şu son haftaya kadar. Ne olduysa gelinlik/yemek ücreti muhabbetinden sonra oldu ben de anlamadım
Öncelikle herkese teşekkür ederim yorumlarınız için. Belirtmem gerek, bu adam böyle değildi, olsa zaten 2 sene beraber olmazdık. Bu yüzden başlıkta "cimrileşmeye başladı" dedim. Laptopum yandı bana en iyisinden yenisini aldı, işsiz olduğumdan beridir bana hiç hesap ödetmedi ta ki şu son haftaya kadar. Ne olduysa gelinlik/yemek ücreti muhabbetinden sonra oldu ben de anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?