- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
Yaşlarımiz belli uzun yıllar flört edecek değiliz. makul mantıklı iyi bir eş iyi bir baba olabilecek dürüst biriyle dedik yola ciktik
Para işinin hallolmayisini biraz geç haber aldı bugünden yeni para arayışına girmek onu strese soktu. Bende defalarca Özür dileDim. Olmayacağını biliyordum gibi laflar etti ama sonra parayi buldu birsekilde ve işini halletti. Sonrada beni teselli etti uulzulme senin sucun diil samimimi değilmi
Elden ödeme yapacaktı karşılığında mal alacaktı. Çek yoktu biliyorum yoksa yapmadım. Ayrıca yılların ticaret adamı ben yokken napiyordu.benim 3-4 birileri güvenli. Kaldığı benimde diil.ailemden istediğimi biliyor.insan hiç tamam işte dersi. Almam o mali onun yerinde olsam. Benim çok gururlu düşünüyorum acabaarkadaşım konunda hala kararsızım zira boşluklar var, alternatif çok
fakat, iş hayatının içinde biri olarak, konudan bağımsız şekilde sana şunu tavsiye etmek istedim
yakınlarını para ile sınama yolun yanlış
bak diyorsun ki para işinin olmayacağını geç haber aldı bugün
ya sana gerçekten güvenseydi ve o paraya bel bağlasaydı (neticede nişanlın)? ya o güne çeki olsaydı, çeki yazılsaydı? vb.
eğer bir insanı para ile sınamak istersen muhtaç olduğunu bildiğin anda yapma bunu
haklı da olsan, haksız da olsan bu çok yanlış birşey
olan olduktan sonra dilediğin kadar özür dile, ne fayda...
3-4 bin.. melamin büyüklüğü değil mevzu. Bir erkeğin kız alacağı evden borç alabilmesi. Ben erkek olsam asla istemezdim.
Bu önceden hazırlanmış bir deneme planı değil. Ona parayi aniden teklif ettim.o sıkıntısından bahsedİnce. Kabul etmez sandım. Benim değil neticede ben bulmaya çalışın falan dedim çünkü. Kabul edince bozuldu aileme açtım konuyuŞimdi sen ona sormuşsun oda belki samimiyetine güvendi istedi. Soğuk falan davranıp tepki göstermemiş. Böyle bir denemeye ne gerek vardı ki. Ailenle kararlaşıp haberlesip adamı denemişsiniz bana tuhaf geldi. Yani bu karar nasıl alındı ki neden gerek duydunuz. Sadece kredi kartının limitini yükselt dediği için mi.
Nisan dediğimiz bir çeşit deneme süreci değilmi zaten.Bende şu nişanlıyı test etmeyi anlayamıyorum,herkeste bir Sherlock Holmes bir FBI bir CIA ruhu var.güvenmiyorsan neden nişanlandın tatlım, yada güveniyorsan neden denedin? Elbette bu devirde insanları tanıyamıyorsun ama madem güven problemin var neden hemen nişanlandın?
Bence kadında almasını zaten.ama erkeğe daha fazla gururlu ve güçlü olmak yakisirNeden borç almak kadınlara mahsus bir şey mi kadında almasın o zaman onun özelliği ne?
millete akil sir ermiyor.. bi planlar bi denemeler .
O günden beri mesafeli davranıyorumn ister istemez. Çünkü bir erkeğin bir kadından ne olursa olsun eşi olmadıkça borç kabul etmesi bile tuhaf geliyor.oda şüphelenilen babamı bozuksun. Para mevzuyu yüzündenmi. Ailenmi duydu yoksa birşeymi dediler sana. Buyuzdenmi korusun ne oldu diyip duruyo
Aile işiyle uğraşıyor. Ticaret yapıyor işi gücü var çok şükür. Bende onu diyorum zaten is güç etrafı insan dolu. Neden benden kabul ediyor
Siteyi kullanmayı bile henüz ogrenememisken herkese yetisemiyorrum sben bu konu sahiplerinin
daha konu açalı 24 dakika olmuşken ve bunca cevap yazılıp soru sorulmuşken
üstüne üstlük online oldukları halde
kendi konularına cevap yazmamalarını anlayamıyorum!!!
arkadaşım huuuuu
biraz saygı yaw!!!
Kesinlikle... Ailesi duşa bu durumu ona eminim çok kızar böylece düzgün insanlarKendi ailesinden para istemiş mi?
Aile işi yapıyor demişsiniz. Sizin ailenizin verdiği parayı alsa sizin aileniz onun ailesine para veriyor olacaktı.
Bir de aranızda belli ki derin bir sevgi bağı yok, bu bağ olmadan da teklifi kabul etmesi bence de garip.
Ama kız alması veya kız eviyle alakası yok. Cinsiyet fark etmeksizin derin bir sevgi veya güven bağı olmadan para ilişkisine girilmesi tehlikeli olmasının yanı sıra çirkin de gözüküyor.
Elbette öyle ama sen tanımadığın hatta güvenmediğin biriyle bi yola çıkmak için fazla riske giriyorsun o zaman. Bende aynı Hatayı yaptım,tanımadan nişanlandım sonra olmayacağına karar verdik. Ama senin madem bir güven problemin var acele etmeseydin,ayrıca ben bi terslik göremedim bende erkek arkadasım cüzdanını unuttuğunda borç teklif ettim kesinlikle kabul etmedi Buda benim zoruma gitti. Insanlar farklı bakış açılarına sahip. Banamı güvendi diyorsun ama belkide gercekten sana güvendi ve borç istedi, siz hayat paylaşacaksınız belkide seni çok benimsediği için çekinmedi senden,bunun gururla alakası yokNisan dediğimiz bir çeşit deneme süreci değilmi zaten.
Kesinlikle... Ailesi duşa bu durumu ona eminim çok kızar böylece düzgün insanlar
Evlenir 10 sene eşini tanıyamadım günümüz insanlarına göre kararsız yada kafam karışık kalmış olabilirim.burda bir istişare imkanım var aklibasinda herkesin fikri onemlidir"Parayı kabul etti doğru mu değil mi?" "Senin suçun değil dedi samimi mi değil mi?"
Bunları neden bize soruyosunuz ki.
Tamam yaşınız ileri olabilir de, sırf yaşınız çok diye niye tanımadığınız güvenmediğiniz biriyle nişanlanıp, kişilik özelliklerini buradaki nişanlınızla hiç alakası olmayan bizlerden öğrenmeye çalışıyosunuz ki? Çok tuhaf valla...