nişanlım çalışmadığım halde benden para kabul etti

Ben olsam bende soğurum üstelik daha nişanlıyken ..Cok kötü bir durum ..Biraz paragöz gibi geldi bana ayy hıste sevmem soğumakta haklısın evlenme olayını bence düşün bu bir ömür

Yaşlarımiz belli uzun yıllar flört edecek değiliz. makul mantıklı iyi bir eş iyi bir baba olabilecek dürüst biriyle dedik yola ciktik

Ne yani, 30'undan sonra ömrünü beraber geçirecegin kisiyi tanimaya gerek yok mu? Yoksa yas ilerleyince insanlari 4 ayda tanima kabiliyeti mi olustu sende?

Şimdi sen ona sormuşsun oda belki samimiyetine güvendi istedi. Soğuk falan davranıp tepki göstermemiş. Böyle bir denemeye ne gerek vardı ki. Ailenle kararlaşıp haberlesip adamı denemişsiniz bana tuhaf geldi. Yani bu karar nasıl alındı ki neden gerek duydunuz. Sadece kredi kartının limitini yükselt dediği için mi.

Elden ödeme yapacaktı karşılığında mal alacaktı. Çek yoktu biliyorum yoksa yapmadım. Ayrıca yılların ticaret adamı ben yokken napiyordu.benim 3-4 birileri güvenli. Kaldığı benimde diil.ailemden istediğimi biliyor.insan hiç tamam işte dersi. Almam o mali onun yerinde olsam. Benim çok gururlu düşünüyorum acaba

Bende şu nişanlıyı test etmeyi anlayamıyorum,herkeste bir Sherlock Holmes bir FBI bir CIA ruhu var.güvenmiyorsan neden nişanlandın tatlım, yada güveniyorsan neden denedin? Elbette bu devirde insanları tanıyamıyorsun ama madem güven problemin var neden hemen nişanlandın?

Bu önceden hazırlanmış bir deneme planı değil. Ona parayi aniden teklif ettim.o sıkıntısından bahsedİnce. Kabul etmez sandım. Benim değil neticede ben bulmaya çalışın falan dedim çünkü. Kabul edince bozuldu aileme açtım konuyu

Nisan dediğimiz bir çeşit deneme süreci değilmi zaten.

Kendi ailesinden para istemiş mi?

Aile işi yapıyor demişsiniz. Sizin ailenizin verdiği parayı alsa sizin aileniz onun ailesine para veriyor olacaktı.

Bir de aranızda belli ki derin bir sevgi bağı yok, bu bağ olmadan da teklifi kabul etmesi bence de garip.

Ama kız '''alması'' veya kız eviyle alakası yok. Cinsiyet fark etmeksizin derin bir sevgi veya güven bağı olmadan para ilişkisine girilmesi tehlikeli olmasının yanı sıra çirkin de gözüküyor.

Son düzenleme:
Aile işiyle uğraşıyor. Ticaret yapıyor işi gücü var çok şükür. Bende onu diyorum zaten is güç etrafı insan dolu. Neden benden kabul ediyor

Bilmiyorum, bence ayıp yaptığınız. Siz teklif etmeseniz o istemiş olsa haklısınız, ama kalkıp kendiniz sormuşsunuz sonra neden kabul etti? Belki samimiyetinize güvendi. İçi dışı bir bir insan olmadığınızın farkında değil. Madem size ters bir durum ki bende borç vermeyi sevmem prensip olarak vermem, sormayacaktınız.

Siteyi kullanmayı bile henüz ogrenememisken herkese yetisemiyorrum s

Kesinlikle... Ailesi duşa bu durumu ona eminim çok kızar böylece düzgün insanlar

Nisan dediğimiz bir çeşit deneme süreci değilmi zaten.
Elbette öyle ama sen tanımadığın hatta güvenmediğin biriyle bi yola çıkmak için fazla riske giriyorsun o zaman. Bende aynı Hatayı yaptım,tanımadan nişanlandım sonra olmayacağına karar verdik. Ama senin madem bir güven problemin var acele etmeseydin,ayrıca ben bi terslik göremedim bende erkek arkadasım cüzdanını unuttuğunda borç teklif ettim kesinlikle kabul etmedi Buda benim zoruma gitti. Insanlar farklı bakış açılarına sahip. Banamı güvendi diyorsun ama belkide gercekten sana güvendi ve borç istedi, siz hayat paylaşacaksınız belkide seni çok benimsediği için çekinmedi senden,bunun gururla alakası yok

Madem vermeyeceksiniz, neden teklif ettiniz?

Geçiniz şu "Erkek gururlu olmalı, kız alacağı aileden para alınır mı" laflarını. "Erkek adam sert olur, kodu mu oturtur" demekten ne farkı var?

Ayrıca sizin onu denediğiniz gibi nişanlım beni denese çok fena olurdu. Siz milletle iş yapmayı çocuk oyunu sanıyorsunuz herhalde. "Almayıvrsn cnm n vr .s.s"

Ben 30 yaşını geçmiş kadının hayata daha yürekten bakmasını beklerim. Poker oynar gibi davranmasını değil.

Neyse, yöntemlerinizle pek mümkün olduğunu düşünmesem de, hayatta mutluluklar. Ya da "Başarılar" diyeyim, "İyi olan kazansın".

Evlenir 10 sene eşini tanıyamadım günümüz insanlarına göre kararsız yada kafam karışık kalmış olabilirim.burda bir istişare imkanım var aklibasinda herkesin fikri onemlidir

Ben de 9 aydir tanidigim kisi ile 6 aydir nisanliyim.

Kendisi henuz nisanli degilken kredi karti borcumu kapatti.

Ben de bu ay ona 3 bin tl para verdim. (Sirket arabasiyla kaza yapti direk maasimi saydim eline)

Kimse digerinden verdigini istemedi. Ikimiz de ev gecindiriyoruz hani fazla para degil konu.

Senini benimi yok bizde.

Borc parayi kabul etmesi dogal. Denemeniz yanlis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…