- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
mantık insanısın vallahi harika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mantık insanısın vallahi harika
Önemli olan miktar değil zihniyet.ee soğucak kadar önemli değilmiş sizin için.nolucak 3-4bin kadarmış laf ediyosunuz
Ailen ayrıl diyorsa fırsatı bulmuşken ayrıl bence. Bin lira için nişanlının ailesinden para alma teklifi kabul mü edilir ya? Bu erkekler bunu neden yapıyorlar gerçekten anlamıyorum. Ya ben babamdan para istemeye utanırdım bekarken... Millet ne kadar da rahat. Ayrıl gitsin canım. Kimse vazgeçilmez değildir. Evlendikten bir müddet sonra aşk bitebiliyor. Sonra ne yapsa gözüne batar. Bitir bence bu işi.Nişanlım çalışmadığım halde ailemden alıp kendisine borç verme teklifimi kabul etti. Ailem isyanlarDa. Ayrılmalısin diyorlar. Nişanlımin kopan fırtınalardan haberi yok. İşin açıkçası benide bozdu bu durum.soğudum gibi. Ne yapmalıyım sizce?
9 aydır tanışıyoruz. 4 aydır nişanlıYıZ.
Siz bu adamla paranızı paylasamıyosunz teklıf ettıgınz halde şüphelısınız.. hayatı nasıl paylaşcanız cok merak ettım..Para işinin hallolmayisini biraz geç haber aldı bugünden yeni para arayışına girmek onu strese soktu. Bende defalarca Özür dileDim. Olmayacağını biliyordum gibi laflar etti ama sonra parayi buldu birsekilde ve işini halletti. Sonrada beni teselli etti uulzulme senin sucun diil samimimi değilmi
millete akil sir ermiyor.. bi planlar bi denemeler .Siz teklif etmişsiniz o istememiş ki. Madem böyle tepki görecekti neden böyle bir teklifte bulundunuz?
bence nişanlınızı çok zora sokmuşsunuz bu küçük güven oyunuyla. para vercem diyip vermemişsiniz son anda paraya sıkışmış. siz vercem demeseniz o başkasından bulurdu stresede girmezdi. şu durumda nişanlınızın sizin paraya düşkün olduğunuzu düşünmesi daha muhtemel.Para işinin hallolmayisini biraz geç haber aldı bugünden yeni para arayışına girmek onu strese soktu. Bende defalarca Özür dileDim. Olmayacağını biliyordum gibi laflar etti ama sonra parayi buldu birsekilde ve işini halletti. Sonrada beni teselli etti uulzulme senin sucun diil samimimi değilmi
sende sevgi 0 bence hiç evlenmeyinÖnemli olan miktar değil zihniyet.
Bakın ben paranın derdinde değilim. Ben zihniyetin derdindeYim. Bu insan bu aileden kız alacak.. Aile demezmi bu adam kızımız nasıl bakacak. . Edep adap bunu gerektirmeZmi.ben erkek olsam ne olursa olsun asla kız tarafında nisanlimada böyle şeylerle gitmem.katiyen çok gururlu olurum.ama evlenmek cidden sıkışsa ozaman tamam.daha nişanlıyıl abes degilmiarkadaşım
onun yaptığı mı doğru yoksa sen mi fesatsın ben henüz anlayamadım
ama şunu çok net anladım: sen bu adama kesinlikle güvenmiyorsun ve gerçek anlamda sevmiyorsun
oysa evlilik güven ve sevgi üzerine kurulu olmalı
görücü usulü evliliklerde bile en azından "aileler arası" güven olur
bence sen evlenmekte acele etme...
ayrıca, şurayı da enteresan buldum
güvenmiyorsun ve olta atıyorsun
ama öte yandan kendi param olsa çıkarıp verirdim diyorsun
güveniyorsan, kendi paranı gözün kapalı verebiliyorsan ailenin parasını da verebilmelisin
yok güvenmiyorsan, ailenin parasını veremiyorsan, kendi paranı neden vermeyi düşünüyorsun?
Aile işiyle uğraşıyor. Ticaret yapıyor işi gücü var çok şükür. Bende onu diyorum zaten is güç etrafı insan dolu. Neden benden kabul ediyorPEkte işi varmış gibi gelmedi bana açıkçası nişanlınız. Limiti yükselt ilerde iş için lazım olur. Borcum var iş için para lazım vs. Ne işmiş ki bu acaba? Ne işle meşgul kendileri? Çok kabul görmüyor sizin ve ailenizin tarafından sanırım ki para hususunda güveniniz yok bu kişiye.
Bence de garip ama aklından geçeni buradan okuyamazsınız gerçekten...Kendisine en azından birkaç soru sorun yahuAile işiyle uğraşıyor. Ticaret yapıyor işi gücü var çok şükür. Bende onu diyorum zaten is güç etrafı insan dolu. Neden benden kabul ediyor
3-4 bin.. melamin büyüklüğü değil mevzu. Bir erkeğin kız alacağı evden borç alabilmesi. Ben erkek olsam asla istemezdim.sorun olcaksa teklif etmeseydin niye abarttınız bu kdr meblağ çok mu
arkadaşım
onun yaptığı mı doğru yoksa sen mi fesatsın ben henüz anlayamadım
ama şunu çok net anladım: sen bu adama kesinlikle güvenmiyorsun ve gerçek anlamda sevmiyorsun
oysa evlilik güven ve sevgi üzerine kurulu olmalı
görücü usulü evliliklerde bile en azından "aileler arası" güven olur
bence sen evlenmekte acele etme...
ayrıca, şurayı da enteresan buldum
güvenmiyorsun ve olta atıyorsun
ama öte yandan kendi param olsa çıkarıp verirdim diyorsun
güveniyorsan, kendi paranı gözün kapalı verebiliyorsan ailenin parasını da verebilmelisin
yok güvenmiyorsan, ailenin parasını veremiyorsan, kendi paranı neden vermeyi düşünüyorsun?
O günden beri mesafeli davranıyorumn ister istemez. Çünkü bir erkeğin bir kadından ne olursa olsun eşi olmadıkça borç kabul etmesi bile tuhaf geliyor.oda şüphelenilen babamı bozuksun. Para mevzuyu yüzündenmi. Ailenmi duydu yoksa birşeymi dediler sana. Buyuzdenmi korusun ne oldu diyip duruyoBence de garip ama aklından geçeni buradan okuyamazsınız gerçekten...Kendisine en azından birkaç soru sorun yahu
Nişanlım çalışmadığım halde ailemden alıp kendisine borç verme teklifimi kabul etti. Ailem isyanlarDa. Ayrılmalısin diyorlar. Nişanlımin kopan fırtınalardan haberi yok. İşin açıkçası benide bozdu bu durum.soğudum gibi. Ne yapmalıyım sizce?
9 aydır tanışıyoruz. 4 aydır nişanlıYıZ.
Para işinin hallolmayisini biraz geç haber aldı bugünden yeni para arayışına girmek onu strese soktu. Bende defalarca Özür dileDim. Olmayacağını biliyordum gibi laflar etti ama sonra parayi buldu birsekilde ve işini halletti. Sonrada beni teselli etti uulzulme senin sucun diil samimimi değilmi
Ayrılık düşünmüyor. Vericem dedim ama kendi param olmadığı için aracıyom biliyor. Verecek kişi veremedi.yapacak birsey yoktu.şimdi ben soğuk davranışta para yüzünden diyip duruyor.sonuna kadar inkar etsemdne supheleniyorvericem deyip vermemişsiniz adamın düştüğü durum iyi olmamış ayrılmak isterse şaşmayın
Para işinin hallolmayisini biraz geç haber aldı bugünden yeni para arayışına girmek onu strese soktu. Bende defalarca Özür dileDim. Olmayacağını biliyordum gibi laflar etti ama sonra parayi buldu birsekilde ve işini halletti. Sonrada beni teselli etti uulzulme senin sucun diil samimimi değilmi
Seviyorum seni :)