• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım boğazımı sıktı

Bunlarin ofke kontrolu vardir ama is yerinde patronumun bogazini sikamaz mesela. Sadece sinirleri kendi eslerine.
Ailenize anlatin, kendini de olduruyor mu yaparsa yapsin ki yemez, sizden ayrildiktsn sonra kisa surede evlenir hatta, kendinizi vazgecilmez unutulmaz sanmayin, boyle giderse sizi oldurecek. Normal saglikli, medeni insan davranisi degil bunlar .

Yaratıcı sana vermiş 80 belki 90 yıl ömür. Demiş ki al sana bir hayat veriyorum. Sonra öleceksin.
Su an diyelim 25-30 arasındasın. Kaldı mı sana genç halinde 20 sene. Bak ciddi soruyorum 25'e gelene kadar yıllar nasıl geçti hiç anladın mı? 50 yaşına gelene kadar da pat diye geçip gidecek. Eee güzel kardeşim? Değer mi?
Gezin dolaşın yiyin için. Hayat çok kıymetli. Sağlıklı ve genç olmak çok kıymetli. Dünyada milyarlarca insan ve erkek var. Artık insanlar uluslararası evlilik yapıyor. Sen ne yapacaksın bu dağ ayısı ile?
Ben sana olası senaryoları yazıyorum

İyi ihtimal sana vurunca vefat edeceksin.
Kötü ihtimal sana vurunca sakat kalacaksın o da o halinle seni istemeyecek. Anan baban ve sen o sakat halinle yaşayıp öleceksin.

Açın gözünüzü hayat böyle bir şey değil.

Nişanlımın öfke sorunu var. Öfkelendiği zaman bir yerlere vurup sakinleşirdi bana bu zamana kadar bir şiddet göstermedi. Bu yüzden bana birşey yapacağı aklımın ucundan geçmedi her tartışmamızda kendine birşey yapacak gibi konuşuyor beni manipüle ediyor. Kıskançlık problemi yüzüne tartışırken ayrılmak istedi bende ayrılmak istedim bana vurdu ve boğazımı sıktı o an şoka girdim tepki veremedim asla beklemiyordum. İnmeyeyim diye kapıyı kilitledi ve çok hızlı gitmeye başladı nereye gittiğini söylemedi yol boyu tartıştık ve birden yine krize girdi direksiyona vurmaya başladı ve kaza yaptık. İkimiz de kötüyüz hayatımı cehenneme çevirmek istemiyorum ama böyle bir insan değildi 3 yıllık ilişkimiz var bie yıldır nişanlıyız ailem öğrenirse olay büyür şoktayım hâlâ kimseyle paylaşamıyorum bilerek yapmadığını söylüyor düzelir mi değiştirebilir miyim bu öfkesini düğün aşamasındayız nasıl davranman gerektiğini bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum
Şuan aileni ve elalem ne der’i düşünüyorsun ben anladım ama 2 gün konuşulur sonra unutulur. Bence ayrıl. Değiştiremezsin hiçbirşeyi. Hele ki kıskançlığı asla. Şimdi bakma ailenle yaşadığın için eve sağ Salim gidiyorsun. Yarın öbür gün eve hapseder seni.

ve böyle bi insandan hala nişanlım diye bahsetmen ? nişanlılık tanışma süresidir herkes evlenmeyebilir. bariz ruh hastası korkunc bi varlık hele ki nişanlıyken böyle yapıyosa evlenince dusunemedim. ben de nisanlılık gecirdim biz de sinirlendik kavga ettik ama kendine bile zarar verseydi ayrılırdım. değil ki bana. usulunce bagırdık cagırdık ben bitti her şey bitti diyip evime gidicem dediğimde sarılıyodu sadece, öfke anında şefkatli yaklaşıyosa o adamdan olur, ama aksi bi durumda basın tekmeyi

tabi ki düzelir sakin ayrılmayın...ayrılırsınız mazallah nasıl hayatınıza odaklanacaksiniz? onsuz nefes alamaz yemek yiyemez hayata tutunamazsiniz. gerçekten aklı melekeler ile ilgili bir sorununuz yoksa bu soruyu sormanız bile insanı dehşete düşürüyor bu kadar da olmaz. adam boğazını sıkıyor bilmem ne yapıyor hız yapıyor kaza yapıyor daha ne yapsın? bi bıçak saplamadigi kalmış yanında olsa belki onu da sokardı bi tarafa. allahim senin gibi olan kızlarımıza ve sana akil fikir versin. ana babacığına da sabır.

Nişanlımın öfke sorunu var. Öfkelendiği zaman bir yerlere vurup sakinleşirdi bana bu zamana kadar bir şiddet göstermedi. Bu yüzden bana birşey yapacağı aklımın ucundan geçmedi her tartışmamızda kendine birşey yapacak gibi konuşuyor beni manipüle ediyor. Kıskançlık problemi yüzüne tartışırken ayrılmak istedi bende ayrılmak istedim bana vurdu ve boğazımı sıktı o an şoka girdim tepki veremedim asla beklemiyordum. İnmeyeyim diye kapıyı kilitledi ve çok hızlı gitmeye başladı nereye gittiğini söylemedi yol boyu tartıştık ve birden yine krize girdi direksiyona vurmaya başladı ve kaza yaptık. İkimiz de kötüyüz hayatımı cehenneme çevirmek istemiyorum ama böyle bir insan değildi 3 yıllık ilişkimiz var bie yıldır nişanlıyız ailem öğrenirse olay büyür şoktayım hâlâ kimseyle paylaşamıyorum bilerek yapmadığını söylüyor düzelir mi değiştirebilir miyim bu öfkesini düğün aşamasındayız nasıl davranman gerektiğini bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum
İki üç çocuk yapın düzelir ! Ya da sizi öldürünce geçer bir şey olmaz ! Bir de soruyor yaa şaka mısn kardeşim ?

Offf valla insanın kendine yaptığını yedi düvele toplanıp yapamıyormuş.

Offf valla insanın kendine yaptığını yedi düvele toplanıp yapamıyormuş.
kesinlikle sağlıklı dusunemediğini yazmıs bi de o zaman çevrene anlat yol yakınken ayrıl, evlenince cocuk olunca bi de size maruz kalıcak, komple kendinin dogmamıs cocugun veya cocuklarının hayatını yakacak ayrılmazsa

düzelir mi değiştirebilir miyim bu öfkesini düğün aşamasındayız nasıl davranman gerektiğini bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum
Yaşadığına şükret. Mezardan öfkesini düzeltecek değilsin. Rehabilitasyon merkezi misin ? Sen niye onu düzelteceksin ? Önce o kendinde yanlış olduğunu görüp kendini düzeltecek. Belli ki öfke onun gömleği gibi olmuş.

Kadınlar neden erkekleri düzeltmek istiyor ? Bunu da anlamış değilim. Erkekler düzeltmez. Ayrılır. Ama bizim ahmak kadınlarımız erkek bulunca düzeltme yoluna giriyor. Tabii ki de ölmeden önce ayrılmalısın.

Böyle bir insan degildi deme allah askına! Simdi adamın gercek yüzünü görmüs oldun. Sen bunun evlilik sonrasını gör iki katı şiddet uygular. Ayrıl ve annene babana söyle bilgisi olsun.

Son düzenleme:
Burdaki üyeleri dinleme onlar aşktan sevgiden anlamaz.canim tabiki düzelir nisanliyken herkes bu durumları yaşıyor evlenince gör bak nasıl melek oluyor.ha baktın olmadı çocuk yap hemen o kesin çözüm.

Arkadaşımın sevgilisi oldu çocuk önce şiirler falan yazıyordu üniversite zamanıydı, kızın biraz kilosu vardı begenilmeyecegini düşünüyordu tabi bu çocuk ilgi gösterince bağlandı çocuğa, fakat zamanla çocuk sinirlenince sağa sola vurmaya başladı şahit oldum buna çünkü yanımızda yapmıştı, daha sonra boğazını sıkmış ağza alınmayacak küfürler ediyordu ayrıl dedim bak olmaz bunla üstelik aile kökleri tamamen zıt ailesi Türkçe bilmiyor yapamazsin dedim bizim ki çocukla biseyler yaşamış ayrilamiyordu. Birgün ben tepki gösterince ya arkadaşın ya ben demiş tabi ki onu seçti oysa ki en yakın arkadasiydim ve sadece onun iyiliğini istemiştim. Yıllardır görüşmüyoruz, evlendi ama sonu ne oldu bilemiyorum da iyi olmadığına eminim.

belki de korkulan oldu bile.. böyle çocukların akibetine çok üzülüyorum.
muhtemelen siteye bakmıyorsundur.
ola ki bakacak olursan lütfen tüm yorumları dikkate al.
senin için de çok geç olmasın.

Back