• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefret...

• Konu Sahibi Konu Sahibi kadn91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kadn91

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2024
66
-252
1
33
Annem çok çektirdi bana doğumdan sonra ev taşıma sürecimiz oldu çok zorlanmıştık. Ne zaman zorlandığımı dile getirsem hep kızardı ... sızlanma bir tek senmi taşınıyorsun söylenme diye bende tek basıma olduğum için çok zorlandığımı söylüyordum oda beni hiç anlamıyordu sürekli aşağılıyordu çocuk yaparken banamı sordunuz derdi yapmasaydın falan şimdi otur kes sesini falan derdi hatta kız kardeşime ihtiyacım olduğum zamanlarda bile kardeşim teyzemin çocuğuna bakıyordu ben o kadar muhtaçken o kadar ağladığım zamanlar olmuştur ki hep içimden diyordumki ben burada bu zorlukları yaşarken kız kardeşim teyzemin cocuguna bakıyor diye nasıl bir haksızlık diyordum üstelik onun kayınvalidesi de yanındaydı kadın pek bakmıyordu tabi bıkmıştı artık. Allahtan kocam hep yanımdaydı bir sekilde hep yardımcı olmaya calısti oyle boyle derken bebemizi buyuttuk.Şimdi annemin kendi kızkardeşi benim yaşadığım durumun beterini yaşıyor ... İkinciye hamile ve adam evden çıkartmak için süre vermiş durumda.. üstelik plansız gebelik....şimdi bana diyor ki teyzen mahvoldu simdi ne yapacak bu saatten sonra cocukmu bakılır falanda falann..
Annem beni kendi kız kardeşimle bile düşman etti şimdi soruyorum adalet yerini bulmuş mudur ben o kadar ağlarken zor zamanlar yaşarken kimsenin beni anlamaması manevi destek bile olmaması...Kurban olduğum Rabbım...

Annem çok çektirdi bana doğumdan sonra ev taşıma sürecimiz oldu çok zorlanmıştık. Ne zaman zorlandığımı dile getirsem hep kızardı ... sızlanma bir tek senmi taşınıyorsun söylenme diye bende tek basıma olduğum için çok zorlandığımı söylüyordum oda beni hiç anlamıyordu sürekli aşağılıyordu çocuk yaparken banamı sordunuz derdi yapmasaydın falan şimdi otur kes sesini falan derdi hatta kız kardeşime ihtiyacım olduğum zamanlarda bile kardeşim teyzemin çocuğuna bakıyordu ben o kadar muhtaçken o kadar ağladığım zamanlar olmuştur ki hep içimden diyordumki ben burada bu zorlukları yaşarken kız kardeşim teyzemin cocuguna bakıyor diye nasıl bir haksızlık diyordum üstelik onun kayınvalidesi de yanındaydı kadın pek bakmıyordu tabi bıkmıştı artık. Allahtan kocam hep yanımdaydı bir sekilde hep yardımcı olmaya calısti oyle boyle derken bebemizi buyuttuk.Şimdi annemin kendi kızkardeşi benim yaşadığım durumun beterini yaşıyor ... İkinciye hamile ve adam evden çıkartmak için süre vermiş durumda.. üstelik plansız gebelik....şimdi bana diyor ki teyzen mahvoldu simdi ne yapacak bu saatten sonra cocukmu bakılır falanda falann..
Annem beni kendi kız kardeşimle bile düşman etti şimdi soruyorum adalet yerini bulmuş mudur ben o kadar ağlarken zor zamanlar yaşarken kimsenin beni anlamaması manevi destek bile olmaması...Kurban olduğum Rabbım...
Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil bunu ikinci bebeğim doğunca anladım. 4 kardeşiz sezeryanla doğum yaptım tek başına büyüttüm çünkü bunu göze aldım..

Bence mesafeli olun hepsiyle , boş yere kendinizi doldurmayın, uzak durun ...

Ne yani anneniz cocugunuzun doktugu kekleri, kustugunuz lavaboyu sizin temizlemeniz gerektigini söylediği icin, simdi kiz kardesi zor duruma dusunce ilahi adalet yerini mi bulmuş oldu?

Burda ilahi adaleti cok carpitmaya calisan olmustu ama siz zirveye oynamissiniz.
Sanırım otel gıbı gördü yıycek ıccek batıracak arkasını yaşlı kadın temızleyecektı

Bence sizin annenizle aranızda o sıcaklık yok siz o sicakligi bulmaya çalışıyorsunuz ama yok.Anlattiginiza göre anneniz titiz yorgun sizde rahat bir karakteriniz.Olmuyorsa zorlmaya gerek yok derdinizi anlatmayın hal hatır sorup kapatin.Hakliyi haksizi aramaktan vazgeçin.mutsuz oluyorsanız araya mesafe koyun.

Teyzenizin hamile haliyle evden atılmasına ilahi adalet mi diyorsunuz? Yok artık.
Sebep ne? Kız kardeşiniz sizin çocuğunuza bakıcılık yapmak zorundaydı, anneniz her yoruldum dediğinizde koşa koşa gelip sizi pohpohlamalıydı. Bu mu?
Ben kızımı tek başıma büyüttüm, bir gün bile yardım almadım ve hayatınızda görebileceğiniz en hareketli çocuklardan biri, arkadaşlarım tek başına üçüz gibi derler kızıma.
Benim isteyerek doğurduğum çocuğa annem, kardeşim gelip bakmak zorunda mı?

Back