• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl almam lazım artık ben düşünemiyorum lütfen okuyun

En azından çamaşır makinesinin tamburunun vidalarını gevsetsin , deterjan gözünü çikarip içine bolca porçözü görünmeyecek şekilde doldursun, bulaşık makinesinin tuz bölmesine bolca pirinc ve un, (alta un üste pirinç) parlatıcı gözüne yine bolca kireç sökücü döküp sıkıca kapatmadan çıkmasın be yav... Buzdolabının lastiklerine de makasla sık araliklarla minik delikler açıp buzluk kısmına kaynar su dolu iki cam şişe bırakırsa süper olur 🥰

Oha süper fikir 🥰
Karar verdim şuan çok hoşuma gitti bunu uygulayacağım kendide anlamaz getirip götürürken ay keyfim yerine geldi şuan Allah razı olsun ya 😂😂

En azından çamaşır makinesinin tamburunun vidalarını gevşetsin , deterjan gözünü çikarip içine bolca porçözü görünmeyecek şekilde doldursa, bulaşık makinesinin tuz bölmesine bolca pirinc ve un, (alta un üste pirinç) parlatıcı gözüne yine bolca kireç sökücü döküp sıkıca kapatmadan çıksa , buzdolabının lastiklerine de makasla sık araliklarla minik delikler açıp buzluk kısmına kaynar su dolu iki cam şişe bırakırsa acaba ne olur? 🙄 Aslinda arabanin anahtarına ulaşabilirse benzin deposuna iki bardak şeker dökmek zaten çok çok ayıp olur!

Oha süper fikir 🥰
Ayrıca eşyalar benim zaten suç unsuru da teşkil etmiyor ve ses kaydıda var bu eşyaları çıkartamazsın gibisinden vs alsın hayrını görsün 😂😂

Günaydın kızlar bu aralar çok sık konu açmaya başladım maalesef sorunlar bitmiyor fikir almak istiyorum .

Ben artık gidiyorum bu evden bitti zaten herşey. ilk merkezden otobüs ile gitmeyi düşünüyordum eşyaları topladıkça çok zor olucağını düşündüm şimdiden 5 bavul oldu sadece eşyalar giyim vs ayriyetten bir kedim var onun 40 lt kumu vs var otobüste 3 koltuk alsam annem ben ve kızıma yine yük sınırını aşmış olucaz fazlasıyla ek ücret ödeyeceğiz bende düşündüm ne yapabilirim armuttan fiyat almak için ilanlar verdim , minival nakliye , paravan nakliye , kamyonet nakliye gibi bunlardan bilgi gelirken eş kişisi geldi eve içip gelmiş yine ki umursamıyorum kendi acizliği ve yüzsüz arsız konuşuyordu herneyse dedim aradığımı armuttan gördü , ben götürürüm bana verin vs dedi lafta 9 bine anlaştık birde param olsa ben kendi çocuğumu harab ettirirmiyim kendim götürürüm sende biliyorsun vs 9 bine anlaşma da benzin deposunu dolduracağız burdan çıkışta ordan dönerken de dolduracağız, peynir ekmek yermiş beyefendi hep laf laf gerçeği giderken görücez bakalım .. bizle mola yerine bile inmezmiş biz yer dönermişiz ne yaparsak yaparmışız , dediğine göre .. (arabası transporter yani eşyalarımı fazlasıyla alır )

Bende bunun üzerine zaten evdeki bütün eşyaları bırakıyorum ailem almıştı hepsini beyaz eşya koltuk yatak odası .. çok heves alarak ettiğim mutfak eşyalarımı i*lasın süpürgesi vardı onu birde robot süpürgemi alıcağım birde çocuğun küçülen eşyalarını alacağım d*lapta satarım biraz beni idare eder gibisinden 3-5 krş sonuçta büyük araba .

Bu demeye başladı nekadar yüklersen okadar araba yakar 10 oldu 15 oldu dalga geçiyor birde demezmi çocuk 4 yaşında bizimle yatıyordu ara sıra altına kaçırdı yatağı sildik ama lekesi kaldı onu yıkayacakmışız süpürgeyle evi tertemiz bırakacakmışız bana anneme laf gelmesinmiş uzatmamak için tamam dedim artık bıktım tek gayem kurtulmak ailemin evine dönmek . Bu arada 1-2 kere kavgalı çıktığımızda ev hafif dağınıktı ablaları topladı ondan bahsediyor .

Gelelim bu güne kapının önüne çıkarttığım çöp var evde çöpler var onu bile atmamış aciz normalde yapardı hazır bir şekilde çöp kutusundan ve kapının önünden alıp gidecek ekmeğimiz 5-6 günlük dün onunla yemek yedik vs şuan küflenmeye başlamış dediğim gibi ilçe de oturuyorum markete ulaşımım da uzak merkezi yerdede oturmuyorum 2-3km yürüyüp bir o kadar da geri dönmem lazım belki de daha fazladır .
Bunları yapıyor yatağı yıkamamı bekliyor evi bal dök yala yapmamı istiyor çöp atmaya ekmek getirmeye aciz insan .

Aramıyor sormuyor ihtiyaç için ya ablalarım kardeşlerim ben ne yapayım gerçekten karmakarışık bir durumun içindeyim objektif göremiyorum siz karşıdan daha iyi görürsünüz nolur bir akıl verin yorum yapın
Siz hangi kafadasiniz ya siz uyelik adinizin ne kadar guzel hakkini veriyorsunuz ? Bu kadar sacma seyleri surda fake konu acan insanlarda bile gormedim.
Birincisi icip gelen adam armut uygulamsiyla mu ugrasacak. Saglam kafayla bile bazen kafami karıştıriyor uygulama.siz nasil gosterebildiniz
İkincisi ayrılacağınız adamdan neden rica ediyorsunuz o paraya bir cok firma goturur buna minnet edeceginize garanti sirketle anlasin madem para vereceksiniz
Ucuncusu cocugun kucuk kiyafetlerini tasimakla ugrasacaginiza kaldiki onlar dolapta hemen satilmaz suan vakit kaybi. Evden bir beyaz esyanizi fazladan alin. Yada duzgun bir nakliyeyle anlasin tum esyalarinizi alin madem beyaz esyalari herseyi aileniz aldi ona kalmasin.
Annenize niye temizlik yaptiriyor. Altina kaciran cocuk onunda cocugu madem o yatakta yatamaz atacak yenisini alacak. Bicak ne zaman k mige dayanirdi tamda bu zaman. Oyle ki kardesim yatak rahatsiz mi etti ? Anne gel buraya diyeceksin tur dosegin ucunden ac dis kapiyi birak kapiya. Oldumu diyeceksin simdi ?
Ne silmekle ugrasiyorsun. Kuflu ekmek olayini hala anlamadim o evde cocuk var nasil yiyebiliyor martketmi yok para mi yok getir uygulamasi trendyol bunlar yokmu?
En kotu sarhoşken iki tokat gecirin annenizlw su adama. Bizim zamaninda yapmadigimiz birsey degil ki bu.

Eşyaları çıkarttırmıyor pislik yapıcak eminim yorumunuza hayran kaldım 🥰 benim düşüncemde bütün eşyaları haberi olmadan zarar vermekti ben gidince anlamasıydı ama sonra yine ben suçlu olurum neyse dedim onda kalsın gerçekten üzerimde 6 senenin bıkkınlığı var çok yoruldum
Açıkçası bence hiçbir şey yapma. Geride sana laf uzayacağı hiç bir zarar vermeden kapını kapat çık. Her şey geri yerine konulur. Beyaz eşya da alınır halı koltuk da alınır. Sen canını kurtarmaya bak. Haklı olmak ya da senin hakkın olması her zaman bir anlam ifade etmiyor ne yazık ki.
Yatağı halı yıkama malzemesiyle yıka madem evde var. Annenle bir güzel temizleyin evi çıkın gidin. Bana kalsa arabasına binme bir nakliyeyle anlaş. Ben güvenip arabasına binmem. Baban ya da abin yok mu senin ? Ya da erkek bir kuzen,amca,dayı?

Armuttan nakliye için teklif al, az çok deme ver parasını, beyaz esyalarini da yükle, sakın o adama güvenip arabasına binme ...sakın...Kalan eşyaların tümüne ve evin duvarlarına (tavan ve koridor dahil) bir firça yardımıyla çocugun dışkısını itinayla sürerek bırak

Not : Çocuk küçükse her yere onun dışkısı yetmez yazık, annenle sen de malzemeye biraz katkı sağlayın, bı de lütfen paraya kıyıp sağlam, sık kıllı, uzun saplı orta yumusaklikta kaliteli bir yağlı boya fırçası alın ki her yere güzzzelce sıvayın, eşyalarda duvarlarda eksik bı yer kalmasın aman diyeyim.
Aman piraye boyle akil verme. Ben birgub uyenin birine madem evden cikiyorsun camasir makinesinin hortumunu caktirmadan alttan cikar evi su bassin temizlsin kopek yazdim. Bulasik makinesininde hortumunu alttan yerinden cikae yazdim. Uyeler beni linc etti nasil bu kadar kotu olabiliyormusum dusunebiliyormsuum 😆 insanın damarina basilsin insan neler yapiyor. Ben esim beni birgub deli ettiginde o basindan kalkmadigi ps nin kablosunu ortadan ikiye bolmustum. İsyerine ait bir evragi sakladigi dosyalarin arasindan yirtip attim. Erkegin gucu kadina vurmakla hakaretler yetiyorsa kadin birsey yapamiyorsa bunlari yapacak. Herkesin bir bedel odemesi gerekiyor

Son düzenleme:
Siz hangi kafadasiniz ya siz uyelik adinizin ne kadar guzel hakkini veriyorsunuz ? Bu kadar sacma seyleri surda fake konu acan insanlarda bile gormedim.
Birincisi icip gelen adam armut uygulamsiyla mu ugrasacak. Saglam kafayla bile bazen kafami karıştıriyor uygulama.siz nasil gosterebildiniz
İkincisi ayrılacağınız adamdan neden rica ediyorsunuz o paraya bir cok firma goturur buna minnet edeceginize garanti sirketle anlasin madem para vereceksiniz
Ucuncusu cocugun kucuk kiyafetlerini tasimakla ugrasacaginiza kaldiki onlar dolapta hemen satilmaz suan vakit kaybi. Evden bir beyaz esyanizi fazladan alin. Yada duzgun bir nakliyeyle anlasin tum esyalarinizi alin madem beyaz esyalari herseyi aileniz aldi ona kalmasin.
Annenize niye temizlik yaptiriyor. Altina kaciran cocuk onunda cocugu madem o yatakta yatamaz atacak yenisini alacak. Bicak ne zaman k mige dayanirdi tamda bu zaman. Oyle ki kardesim yatak rahatsiz mi etti ? Anne gel buraya diyeceksin tur dosegin ucunden ac dis kapiyi birak kapiya. Oldumu diyeceksin simdi ?
Ne silmekle ugrasiyorsun. Kuflu ekmek olayini hala anlamadim o evde cocuk var nasil yiyebiliyor martketmi yok para mi yok getir uygulamasi trendyol bunlar yokmu?
En kotu sarhoşken iki tokat gecirin annenizlw su adama. Bizim zamaninda yapmadigimiz birsey degil ki bu.
Nasıl gideceğiz konusunu sorunca o şekilde açıldı uygulama konusu , rica etmedim kendi dedi bende araç büyük daha fazlasını alacağı için tamam dedim benim araştırdığım nakliyeler bütçeye göre paravan nakliye minival nakliye gibiydi , 9 bine kimse götürmüyor okadar eşyayı vs dolapta hemen satılmayacağını biliyorum arabası büyük diye en azından bunları da alayım faydası olur diye düşündüm . Dediğim gibi küçük bir ilçe market uzak getir vs o firmalar bile yok burda mahrumiyet bölgesi gibi bir yer tabii ki küflü ekmeği çocuğa yedirmedik akıtma yaptık vs bunlar ayrı konu ama teşekkür ederim yorum için

Bosanma aşamasında adama koz verirsiniz, hukuki acidan sorun olur, hukuki kismini bosverin ama öyle birşey yaparsaniz bu adam cirkeflesmek icin bahane eder bunlari. Bence gerek yok, üstünüzü başınızı alin çıkın evden.

Kendinize surekli aciz demeye devam ederseniz o dusunceden siyrilamazsiniz. Anneler aciz olamaz, bebeginiz icin bir adim atmaya mecbursunuz, icinizde bu guc var, kendinize güvenin.
Bence gizli sakli yapabilirm yani evden gittikten sonra farkedebilicehi seyler. Yada bundan bilmeyecehi seyler. Makineleri bozmak gibi.

Aman piraye boyle akil verme. Ben birgub uyenin birine madem evden cikiyorsun camasir makinesinin hortumunu caktirmadan alttan cikar evi su bassin temizlsin kopek yazdim. Bulasik makinesininde hortumunu alttan yerinden cikae yazdim. Uyeler beni linc etti nasil bu kadar kotu olabiliyormusum dusunebiliyormsuum 😆 insanın damarina basilsin insan neler yapiyor. Ben esim beni birgub deli ettiginde o basindan kalkmadigi ps nin kablosunu ortadan ikiye bolmustum. İsyerine ait bir evragi sakladigi dosyalarin arasindan yirtip attim. Erkegin gucu kadina vurmakla hakaretler yetiyorsa kadin birsey yapamiyorsa bunlari yapacak. Herkesin bir beden odemesi gerekiyor
Eşyalar zaten kadininmiş, faturası kaydı vardır elinde, kendi eşyamı bırakmak zorundaysam istediğimi yaparım valla, ha duvarlari temiz bıraksa da arkasından ev leş gibiydi diyeceklerse ben de kendi çocugu sıvadı kendi temizlesin derim.

Nasıl gideceğiz konusunu sorunca o şekilde açıldı uygulama konusu , rica etmedim kendi dedi bende araç büyük daha fazlasını alacağı için tamam dedim benim araştırdığım nakliyeler bütçeye göre paravan nakliye minival nakliye gibiydi , 9 bine kimse götürmüyor okadar eşyayı vs dolapta hemen satılmayacağını biliyorum arabası büyük diye en azından bunları da alayım faydası olur diye düşündüm . Dediğim gibi küçük bir ilçe market uzak getir vs o firmalar bile yok burda mahrumiyet bölgesi gibi bir yer tabii ki küflü ekmeği çocuğa yedirmedik akıtma yaptık vs bunlar ayrı konu ama teşekkür ederim yorum için
Bu adam askermi ne is yapiuor

Eşyalar zaten kadininmiş, faturası kaydı vardır elinde, kendi eşyamı bırakmak zorundaysam istediğimi yaparım valla, ha duvarlari temiz bıraksa da arkasından ev leş gibiydi diyeceklerse ben de kendi çocugu sıvadı kendi temizlesin derim.
Evet fatura kaydı var ve zorunda kalıyorum kesinlikle böyle yapacağım

En azından çamaşır makinesinin tamburunun vidalarını gevşetse deterjan gözünü çikarip içine bolca porçözü görünmeyecek şekilde doldursa, bulaşık makinesinin tuz bölmesine bolca pirinc ve un, (alta un üste pirinç) parlatıcı gözüne yine bolca kireç sökücü döküp sıkıca kapatsa , buzdolabının lastiklerine de makasla sık araliklarla minik delikler açıp buzluk kısmına kaynar su dolu iki cam şişe bırakırsa acaba ne olur? 🙄 Aslinda arabanin anahtarına ulaşabilirse benzin deposuna iki bardak şeker dökmek zaten çok çok ayıp olur!

Oha süper fikir 🥰
Ustteki ince fikirler benimde aklima geldi de karşımızda narin bir memur eski koca yok, bayaği kriminal bir adam oldugu icin, ben infazini yakip basip gitmeyi onerdim acikcasi, korkarim boyle adamlardan.

Bence gizli sakli yapabilirm yani evden gittikten sonra farkedebilicehi seyler. Yada bundan bilmeyecehi seyler. Makineleri bozmak gibi.
Evet karar verdim ya gerçekten ruhum ferahladı burda çok teşekkür ederim akıl akıldan üstündür konuyu açtığımda ne yapacağımı bilemiyordum ama şuan biliyorum 🤩

ne eșyaymıș arkadaș bırak eșyayı filan düșünmeyi çocuğunun kıyafetlerini kedini ananı al çık șu evden. onunla nasıl para alıșverși yol pazarlığı yapabiliyorsun aklım almıyor.
o içtiği meretin sadece tek bir çeșidi yok biliyorsun değil mi sizi götüreceği zaman bir șey kullanmayacağına nasıl emin olabiliyorsun.
ay bu kadar zordaysam gider anamın kıyafetlerini giyerim bi süre yine de durmam.
annene de yazık. iyice perișan oldu kadın orda.

Ustteki ince fikirler benimde aklima geldi de karşımızda narin bir memur eski koca yok, bayaği kriminal bir adam oldugu icin, ben infazini yakip basip gitmeyi onerdim acikcasi, korkarim boyle adamlardan.
Elimde infazını yakıcak birşey yok kendime zarar verdirmem lazım kavga gürültü e ozaman götürmezde şimdi ben bu ince fikirleri uygulayacağım akşam yola çıkartırım büyük ihtimalle bir bahane sunmazsa 🥰

Eşyaların faturasının hepsi annemin üstüne ki zaten sürekli çirkefleşiyor ilerisini tahmin edemedim bu arada pazartesi gününe bilet ayırttırmışım zaten buradaki merkezden aktarmasız direk memleketime . Acizleştirdi , sindirdi ama artık izin vermiyorum çocuğum için ayaktayım ayakta kalmaya devam edeceğim çok teşekkür ediyorum gerçekten
Canım Allah yardımcın olsun öncelikle kış dönemi olduğu için otobüs firmasıyla bilet kesen yerdeki kişilerle konuşup otobüsün alt bölmesinden yer alabilirsin ek ücret ödeyip bakliyeden ucuza gelir ben çamaşır bulaşık Mak. Ceyiz eşyalarımı öyle göndermiştim garajdan aldı eşim motosiklet bile gönderiyorlar otobüsün altında arayıp bilgi al istersen otobüse kadaar bir araba bulup gerisini öyle götürebilirsin + olarak pahalı eşyalarını bırakma faturası annenin üzerine olan eşyaları spotcuya satabilirsin anında gelip alıyor onlar eşin evde yokken sat gitsin birde evi temizleyip gitmeni mi bekliyor köpek

Elimde infazını yakıcak birşey yok kendime zarar verdirmem lazım kavga gürültü e ozaman götürmezde şimdi ben bu ince fikirleri uygulayacağım akşam yola çıkartırım büyük ihtimalle bir bahane sunmazsa 🥰
Sakın o adamın arabasına binme... Duymuyor musun sen bizi?

ne eșyaymıș arkadaș bırak eșyayı filan düșünmeyi çocuğunun kıyafetlerini kedini ananı al çık șu evden. onunla nasıl para alıșverși yol pazarlığı yapabiliyorsun aklım almıyor.
o içtiği meretin sadece tek bir çeșidi yok biliyorsun değil mi sizi götüreceği zaman bir șey kullanmayacağına nasıl emin olabiliyorsun.
ay bu kadar zordaysam gider anamın kıyafetlerini giyerim bi süre yine de durmam.
annene de yazık. iyice perișan oldu kadın orda.
Biliyorum elbette eşya dediğim evin tüm eşyalarını kapsıyor büyük küçük ilkte fikrim öyle alıp çıkmaktı kalsın ne hali varsa görsün dedim hemen kurtulmak için ama bu adam bana 6 sene boyunca çektirmiş keyfini sürmüş sürekli ona para akışı olmuş birde eşyaları bırakıyorum evde keyif çatsın diye işi tüm il ilçe arasındaydı kullandığı zaman bile kullanırsa zaten binmem arabasına gerçekten çok belli oluyor kullandığı . Annem konusundada kadın perişan oldu zaten ameliyatım için geldi nelerle karşılaştı

Back