Nişanlım beni anlamıyor

Bak sen yaşadığın ortamda haklısın ben neler neler gördüm her kadını kendinle bir tutma bence
36 yıllık hayatımda az buçuk bı şeyler görüp yaşadık bizde . Her zaman şunu bilirim, ister eş ister sevgili olsun sadakat yükümlülüğü partnerlere aittir . 3. Şahıslar istedigi kadar dibinizde bitsin , kalbinizde yoksa bitmiştir. Sizin zaten güven problemizin varmış , ne diye güvenmediğiniz ayrica beğenmeyip kucumsediginiz insanla yuva kurma yoluna giriyorsunuz? Nisanlinizin aile ilişkileri samimi siz bunu şimdiden kaldiramiyorsunuz ki , eee oyleyse bile bile zorlamak niye.

Yav he he

Ne degisik psikolojiler var ya. Cevaplarinizi hayretler içinde okuyorum. Allah nisanliniza sabir versin yardim etsin. Umarım huzurlu bir yuvanız olur ne diyelim.
Pek mümkün gözükmüyor. Adamı önce ensestlikle suçladı sonra bir güzel gömdü. Aldığı tepkilerden sonrada bu adamla barıştım diye nispet yaptı. İbretle okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…