Herkese merhabalar. 34 yaşından gün almış bir kadın olarak ben hayatla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum. Bu işin formülü nedir?
Gereksiz detaylarla sizleri bunaltmak niyetinde değilim. İki evlilik geçti başımdan. İki evliliğimden de çocuğum yok, iki evliliğim de altı aydan az sürdü. Pişman değilim boşandığım için.
Bir daha hiç sevilmeyeceğim, evlenemeyeceğim, evlat sahibi olmayacağım gibime geliyor. Sağlık sorunlarım yok. Sigara alkol almam. Kiminle tanışsam yaşıma şaşırıyorlar ama benim içim canlı ceset adeta.
Hayat evlilikten ibaret değil ki ! dediğinizi duyar gibiyim. Beni evlilik meraklısı olarak da görmeyin lütfen.
Kimi beğensem veya kim bana yaklaşmaya çalışsa evli çıkıyor. Hemen kaçıyorum iletişimi kesiyorum. Ancak bu ardı ardına olmaya başladı. Canım çok yanıyor.
Yolda yürürken, kafede otururken, deniz kıyısında yürürken evli çocuklu çiftleri görüyorum, gözlerim doluyor. O gece yastığım gözyaşlarımdan sırılsıklam oluyor.
Ailemle kalıyorum bir süredir. Uzun bir süre daha böyle devam edecek gibi. Ekonomik durumum ailemden ayrı bir eve çıkmaya müsait değil. Şu an işsizim zaten.
Spor salonuna yazıldım, yılbaşına kadar tadilatta dediler. Üyeliğimi iptal de edemiyorum. Mesela maddi durumum elverseydi çello çalmak isterdim, açıkçası hobi sahibi olmak da maddiyat gerektiriyor değil mi?
Kuzenlerim, arkadaşlarım, ailem beni yalnız bırakmıyorlar ancak ben kafamdaki sesleri susturamıyorum. Yardım aldım daha önce işe yaramadı. Kalp ağrım geçmiyor. Neyi nerede ne şekilde yapmalıyım, niye olmuyor neden olduramıyorum..ufacık şeylerle mutlu olabilen bir insanım..
Ben evlenmeden cinsellik yaşamak istemiyorum. Aile yapım, yetiştirilme tarzım, duygularım buna müsade etmez. Bünyem kaldırmaz.
Yaşım ve yaşanmışlıklarım gereği herşey için çok mu geç ? Anne olmak için, yuva kurmak için, iş hayatında iyi bir statü sahibi olabilmek için?
Diyelim ki ahlaklı, eğitimli, merhametli bir adam çıktı karşıma..sonrası? nasıl açıklayacağım iki kez boşandığımı?
Bu siteyi takip ediyorum uzun süredir. Bekareti veya boşanmayı tabulaştırmayan adamlarla evli kişiler var aramızda. Nasıl başardınız?
Meditasyon, yoga, uzun yürüyüşler, yüzme..kalp çarpıntılarım geçmiyor. ASMR videolarını izlemeden uyuyamıyorum.
Tanıştığım / tanıştırıldığım her erkek '' baştan söyleyeyim ben evlilik düşünümüyorum'' ile başlayan cümleler kuruyorlar. Yutkunamıyorum bile.
Gururumu kıran farklı bir durum daha var..
Bana son kullanma tarihi geçmiş yoğurt muamelesi yapılıyor. Bunu yapan kız arkadaşlarım. 34 yaşında bir kadın olarak bana uygun gördükleri erkekler 50 yaş ve üzeri olanlar..
Sadece içimi dökmek istedim..
37 yaşında dul kaldım. Ama bni üni öğrencisi zanederlerdi genç duruyordum 2 çocuğum var. Bn çocuklarına kendini adayan bir anneyim. Geçenlerde 6 yıldır hayatımda olan bayan arkadaşımın arkamdan söyledikleriyle yıkıldım... Oysa o kdr çok ama çok ama çokkkkk sevdiğim arkadaşımdı...
Bnim girdiğim iş yerinde müdürdü bu rezil bayan. 15 gün olmuştu işe gireli ve bnm elektrik ve doğalgaz aboneliğimi eski eş inat için kestirmişti.bnmde param yoktu açtırmak için 15 gün sonra maaş alıcam ki açtıracaktum... Bnm hayatımda biri yada birileri olsaydı bu zorluğu çekermiydim. Ben eve geliyorum oğlumun arkadaşı duymuş olayı bize elektrikli ışoldağı getirmiş,, sabah bizden alıp şarj edip akşam bize bırakıyordu cnm yavrum... 15 gün ağladım o çocuğun iyiliğine... Sağuk suda duş alıyor işe gidiyordum. Kızım üni deydi, oğlum babasında... Kendi başımın çaresine baktım. Çocuklar evde olsaydı mutlaka ailemden borç isterdim. Ama gerek duymadım.... Bu kadın o işe girdiğim ilk dönemde bu süreçte demişki dul ya hazırlanıp çıkıp erkeklerle haşne fişne yapıyor...... Oysa işimiz çok yoğundu,,,, terliyorduk, iş çıkışı elimi yüzümü yıkayıp çıkmam bunu düşünmeye teşvik etmiş ve her kezin içinde bunu söylüyormuş....
Sonra bir gün iş çıkışı tüm arkadaşlar sahile dondurma yemeye gidelim dedik... Aaa o dondurmacı bnm arkadaşım dedim.. Marka bir yer.... Gittik bu arkadaşımı görünce işte bu dedim uzaktan,,,, bu pislik kız arkadaşım aaaa tam senlik dedi.... Bnde kız o evli dedim....olsn ne fark eder dedi,,,, deli meli gülüştük..... Yani Bn söyledim evli olduğunu... Biz gittik aldık dondurmayı arkadaşımla hal hatır ayak üstü knştuk. Kızlarla gittik bu kdrrrrrrrr....
Bir hafta sonra biri girdi iş yerine... Bu rezil bayan arkadaş gidip ona bnm için nice1985 nsl buluyorsun demiş... O da bni çok sevdiğini söylyr.. Ve ona bu dondurma olayını anlatıyor... Biz gittikte adamla vıcık vıcık knştu kiiiii o kişiyle Bn çok ciddiyim,,,, bn aralarında bir şy olduğunu düşnyrm demiş... Arkadaşımda bekar kadın istediğini yapar demiş....
Farz et Bn o an yanlş hareket yaptım yeni giren birine bni neden anlatıyorsun, sen bna yakıştırdın ben adamın evli olduğunu söylüyorum... Öyle namusuz olsam evli olduğunu sana neden söyliyim...
Yani dul olunca her hareketin batıyor.... Gülmen, oturman, konşman,,,, Ah ah çok acı... Bnm kızım bunları duyduğu,, 2 gün önce o kadına dediki bnm annem halen babamın ailesinin için de sevilerek oturuyor sen kendine bak patronunla adın çıktı dedi.... Bunlar çok çirkin çok....