Nişanlım beni anlamıyor

Amin inşallah

Tövbe yarabbim,şaka mısınız siz gecenin bu saatinde?Şu üsluba bak.

Tövbe yarabbim,şaka mısınız siz gecenin bu saatinde?Şu üsluba bak.
Sen kendi üslubuna bak ben yeni üyeyim senelerdir
Bu diye bahsettiğiniz kişi sizin nişanlınız.
Bu nasıl bir üslup
Ayrıca memleketteki adamın apış arasının temizliğini nerden biliyorsunuz foto mu atiyor size şimdi temiz şimdi pis diye?
Sence nereden biliyorum ?

Kadın sırf boşanmış biri olduğu için bu kadar art niyetli çıldırmacalar yaşadığınızı düşünüyorum. Zihninizdeki yakıştırma çok çirkin olmasa bu düşüncelere sahip olmazdınız. Daha açık yazardım ama boşanan hemcinslerim var diye çirkin düşüncelerinizi yazmayacağım. Zihniniz hakaretle dolu. Ne demek eski halinden eser yok ya. Pardon da sizin istediğiniz gibi mi olmak zorunda? Ne haddinize?
Güvenmediğiniz adamla da işiniz ne? Madem güvenmiyorsunuz ona buna çamur atıp kuduracağınıza ayrılın. Bence bütün fesatlıklardan sonra en yakışan hareket bu olacaktır size.
(Hijyen konusunda da inanmadım)

Oncelikle kesinlikle sakin olun hanimefendi. Tamam anladım sizin ailenizde hoş karşılanmıyor bu tarz samimiyetler yanlış, tamam. Diyelim ki haklisiniz ( bu kısim kendi fikrime göre olduğu icin diyelim ki ibaresi ekledim ). Şimdi şunu merak ediyorum (yargılamıyorum anlamaya çalışıyorum) size uygun olmayan tavırlar ve fiziksel özelliklere sahip bir adamla neden evlenmek istiyorsunuz?bu sorumun sebebi nedir irdeleyelim : bkz. Bir kadının yanlış evlilik yaparak mutsuz olmasını istememek. Yani cidden samimiyetle soruyorum neden bu berbat adamla evlenmek istiyorsunuz ? Öneri bekliyorsanız illaki nişanlinizla ne kadar üzülüp kirildiginizi paylaşın ama sanırım paylaşmışsınız ve bir reaksiyon alamamissiniz yanılıyor muyum?

He yerleştim, hergün duş alan misler gibi kokan, jilet gibi takımlarla gezen birine yerleştim çok şükür kuzenleri de şeker gibi kadınlar.
Madem yerleştin bana neden aslında mutsuzmuşsun gibi saldırıyorsun kocanın gönlünü etme zamanın değil mi

Hı hı
Kendini Geliştirme :"ben ne alâka"

Çünkü kuzeni boşanmış , kadında yeni talibi için pusuya yatmış timsah potansiyeli olduğunu düşünüyor . Etrafta erkek kalmadı , metroseksuel nisanliniza deli gibi kafayı taktı . Doğumluyum. Abi dedigimiz kuzenlerimize ensest ilişkiler beklemiyoruz. Hadi diyelim nisanliniz kuzeninden uzaklaştı, bu sefer de aralarında bişey vardı hissettim ki ayrıldılar demeyeceginiz ne malum .

Madem yerleştin bana neden aslında mutsuzmuşsun gibi saldırıyorsun kocanın gönlünü etme zamanın değil mi
Aha bak hemen anladı mutsuz olduğumu, cin gibi kadınsın maşallah

Yok benim gönlümü edip uyudu kendileri, malum yarın iş günü bu saate kalamıyor.

Aha bak hemen anladı mutsuz olduğumu, cin gibi kadınsın maşallah

Yok benim gönlümü edip uyudu kendileri, malum yarın iş günü bu saate kalamıyor.
Valla ilginç ortam ha laf sokan hem cinslerimle dolu sabah kalkıp nişanlımdan özür dileyim fazla ileri gitmişim

Bak sen yaşadığın ortamda haklısın ben neler neler gördüm her kadını kendinle bir tutma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…