- 11 Aralık 2018
- 40.007
- 248.223
Amin inşallahSana ne kızım ben bir kinle bunu yazdım sen kimsin de bana neden evleniyorum diye soruyorsun hiçbirinizin yapıcı bir düşüncesi yok sadece bir kişi sakin ol yazmış aynı mesajı her konu altına giriyorsunuz biraz kendinizi geliştirin gerçekten içler acısı bir platform sözlüklerde bile bu kadar eleştiri yapılmıyor hemen saldırı yani anlamadım bizim ailede bu hoş karşılanmıyor ben böyle yetiştim ama ben ruh hastası oldum ilginç bir platform inşallah üyeliğimi tez vakitte silerler
Tövbe yarabbim,şaka mısınız siz gecenin bu saatinde?Şu üsluba bakSana ne kızım ben bir kinle bunu yazdım sen kimsin de bana neden evleniyorum diye soruyorsun hiçbirinizin yapıcı bir düşüncesi yok sadece bir kişi sakin ol yazmış aynı mesajı her konu altına giriyorsunuz biraz kendinizi geliştirin gerçekten içler acısı bir platform sözlüklerde bile bu kadar eleştiri yapılmıyor hemen saldırı yani anlamadım bizim ailede bu hoş karşılanmıyor ben böyle yetiştim ama ben ruh hastası oldum ilginç bir platform inşallah üyeliğimi tez vakitte silerler
Sende tencere çok herhalde birine yerleşebildin miElinde sadece o var evlenmeye ikna edebildiği çünkü. İkisi de birbirinden beter tipler, kim ilgilenecek birbirlerinden başka. Tencere kapak...
Sen kendi üslubuna bak ben yeni üyeyim senelerdir takılmıyorum buradaTövbe yarabbim,şaka mısınız siz gecenin bu saatinde?Şu üsluba bak.
PekiSen kendi üslubuna bak ben yeni üyeyim senelerdir takılmıyorum burada
Sen kendi üslubuna bak ben yeni üyeyim senelerdirTövbe yarabbim,şaka mısınız siz gecenin bu saatinde?Şu üsluba bak.
Sence nereden biliyorum ?Bu diye bahsettiğiniz kişi sizin nişanlınız.
Bu nasıl bir üslup
Ayrıca memleketteki adamın apış arasının temizliğini nerden biliyorsunuz foto mu atiyor size şimdi temiz şimdi pis diye?
He yerleştim, hergün duş alan misler gibi kokan, jilet gibi takımlarla gezen birine yerleştim çok şükürSende tencere çok herhalde birine yerleşebildin mi
Onu soruyorum nerden biliyorsun?Sen kendi üslubuna bak ben yeni üyeyim senelerdir
Sence nereden biliyorum ?
Oncelikle kesinlikle sakin olun hanimefendi. Tamam anladım sizin ailenizde hoş karşılanmıyor bu tarz samimiyetler yanlış, tamam. Diyelim ki haklisiniz ( bu kısim kendi fikrime göre olduğu icin diyelim ki ibaresi ekledim ). Şimdi şunu merak ediyorum (yargılamıyorum anlamaya çalışıyorum) size uygun olmayan tavırlar ve fiziksel özelliklere sahip bir adamla neden evlenmek istiyorsunuz?bu sorumun sebebi nedir irdeleyelim : bkz. Bir kadının yanlış evlilik yaparak mutsuz olmasını istememek. Yani cidden samimiyetle soruyorum neden bu berbat adamla evlenmek istiyorsunuz ? Öneri bekliyorsanız illaki nişanlinizla ne kadar üzülüp kirildiginizi paylaşın ama sanırım paylaşmışsınız ve bir reaksiyon alamamissiniz yanılıyor muyum?Sana ne kızım ben bir kinle bunu yazdım sen kimsin de bana neden evleniyorum diye soruyorsun hiçbirinizin yapıcı bir düşüncesi yok sadece bir kişi sakin ol yazmış aynı mesajı her konu altına giriyorsunuz biraz kendinizi geliştirin gerçekten içler acısı bir platform sözlüklerde bile bu kadar eleştiri yapılmıyor hemen saldırı yani anlamadım bizim ailede bu hoş karşılanmıyor ben böyle yetiştim ama ben ruh hastası oldum ilginç bir platform inşallah üyeliğimi tez vakitte silerler
Madem yerleştin bana neden aslında mutsuzmuşsun gibi saldırıyorsun kocanın gönlünü etme zamanın değil miHe yerleştim, hergün duş alan misler gibi kokan, jilet gibi takımlarla gezen birine yerleştim çok şükürkuzenleri de şeker gibi kadınlar.
Hı hıSana ne kızım ben bir kinle bunu yazdım sen kimsin de bana neden evleniyorum diye soruyorsun hiçbirinizin yapıcı bir düşüncesi yok sadece bir kişi sakin ol yazmış aynı mesajı her konu altına giriyorsunuz biraz kendinizi geliştirin gerçekten içler acısı bir platform sözlüklerde bile bu kadar eleştiri yapılmıyor hemen saldırı yani anlamadım bizim ailede bu hoş karşılanmıyor ben böyle yetiştim ama ben ruh hastası oldum ilginç bir platform inşallah üyeliğimi tez vakitte silerler
Aha bak hemen anladı mutsuz olduğumu, cin gibi kadınsın maşallahMadem yerleştin bana neden aslında mutsuzmuşsun gibi saldırıyorsun kocanın gönlünü etme zamanın değil mi
Bir cinsel hayatımız var canım sence başka nereden bilebilirim ilişkinin i sini yaşamayanlar gelmiş yorum yapıyorOnu soruyorum nerden biliyorsun?
Valla ilginç ortam ha laf sokan hem cinslerimle doluAha bak hemen anladı mutsuz olduğumu, cin gibi kadınsın maşallah
Yok benim gönlümü edip uyudu kendileri, malum yarın iş günü bu saate kalamıyor.
Hemcins birleşik yazılır.Valla ilginç ortam ha laf sokan hem cinslerimle dolusabah kalkıp nişanlımdan özür dileyim fazla ileri gitmişim
Bak sen yaşadığın ortamda haklısın ben neler neler gördüm her kadını kendinle bir tutma benceÇünkü kuzeni boşanmış , kadında yeni talibi için pusuya yatmış timsah potansiyeli olduğunu düşünüyor . Etrafta erkek kalmadı , metroseksuel nisanliniza deli gibi kafayı taktı. Doğumluyum. Abi dedigimiz kuzenlerimize ensest ilişkiler beklemiyoruz. Hadi diyelim nisanliniz kuzeninden uzaklaştı, bu sefer de aralarında bişey vardı hissettim ki ayrıldılar demeyeceginiz ne malum .