Nişanlım beni anlamıyor

Bu ne ya?Ne okudum ben gece gece?Hastalıklı bir ruhunuz var.

Umarım sadece anlatıyordur. Bugün yapılanlar başlıklı görsel atmıyordur.

Nişanlının sana bakımsız olması çok kötü ve yanlış. Heralde tüm konuda nişanlının tek hatası bu.
Herkes kuzenine o gözle bakmıyor. Biz kardeş gibiyiz mesela. Eşim muhafazakar birisi kuzenleri ile tokalaşmaz vs ama canım tatlım der. Ben kuzenlerime sarılırım öperim kardeşimden farksızlar canım gibiler. Eşim asla kötü bir şey düşünmez. Sizin olmayabilir ama onların kuzenleri ile bağları farklı olabilir. Ayrıca akılda olmayanı bu kadar dillendirmeyin bence. Yani herkes söylese de ben yine kuzenime o gözle bakmam ama nişanlınızı tanımıyoruz neticede. Neden ortada asla olmayan gayet normal bir kuzen durumunu bu kadar yasak aşkmış gibi lanse ediyorsunuz ki. Ayrıca muhafazakarlıkla konunun ne alakası var.

Düğüne isterse bir gün kalsın hemen ayrıl. Sen bu adamla yapamazsın. Çok takıntılı birisin. Evlenince çok daha kötü olur. Ailesi de sorun yaşarsın. Haklısın ya da haksızsın konusuna girmeyeceğim. Ama sen bu adamı bunaltırsın. Sürekli onu düzeltmeye çalışmakla da sen mutlu olamazsın.

her dert paylaşımının altına hastalıklı bir ruhunuzdan başka bir şey yazmayı bilemeyen kulübe üye olmuşum
Ya allah aşkına sizin düşünceleriniz hastalıklı esas. Normal mi ya su yazdiklariniz. Hadi diyelim haklisiniz bilmem nerelerini bile sizin icin temizlemeyen pis bir adamla niye evleniyorsunuz ?samimi olarak soruyorum neden?sizi dinlemiyor, pis, baskalarina susleniyor deger veriyor size gelince yok.. O zaman niye bu adamla evleniyorsunuz ?

Elinde sadece o var evlenmeye ikna edebildiği çünkü. İkisi de birbirinden beter tipler, kim ilgilenecek birbirlerinden başka. Tencere kapak...

Bu ne ya?Ne okudum ben gece gece?Hastalıklı bir ruhunuz var.

Sana ne kızım ben bir kinle bunu yazdım sen kimsin de bana neden evleniyorum diye soruyorsun hiçbirinizin yapıcı bir düşüncesi yok sadece bir kişi sakin ol yazmış aynı mesajı her konu altına giriyorsunuz biraz kendinizi geliştirin gerçekten içler acısı bir platform sözlüklerde bile bu kadar eleştiri yapılmıyor hemen saldırı yani anlamadım bizim ailede bu hoş karşılanmıyor ben böyle yetiştim ama ben ruh hastası oldum ilginç bir platform inşallah üyeliğimi tez vakitte silerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…