Nişanlım beni aldatıyor mu sizce?

Bencede iyi yapmışsın canım, aldatmak bu başka bişeye benzemiyorki. Evliliklerin çoğu aldatma ile sonlanıyor, seninki şimdiden böyle şeylerle meşgul, birde evlenince, ne bileyim hamile kalınca felan her fırsatı değerlendirecek gibime geliyor..

Erkeklerden bu yüzden nefret ediyorum
Ama siz onun oldugundan kesin eminmisiniz?Eger gercekten o ise hani hergun girip cıkmasa o siteye belki bir ihtimal denir eskiden acmıştır kulanmıyor.Ama diyorsunuzki gunde 2 defa giriyor kızlara dörtlükler döktürüyor falan.Ozaman bu işin affedilir bir yanı kalmamış.Bence daha fazla takip etmektense bu işi bitirin ve sizi ika etmesine de izin vermeyin derim malesef

Nişanlınız ben girmedim heralde şifremi çalmışlar diyor hemen akşamına profil iptal oluyor e bilmiyorsa şifreyi nasıl iptel oldu profil. Karışık

üyeliğini hemen nasıl çat diye kapattırdığı tabi ki bir muamma. dediğine göre arkadaşı varmış o siteyle uğaşan vs. ona sölemiş bu hesap bana ait değil diyip kapattırmış. ama hiç inandırıc değli bence. önüne gelenin hesabını çat diye kapatamazlar ki? ona bakarsan herkes birbirininkini kapattırır.
neyse işte. o günden beri aramıyor beni. geri kazanmak için vs hiçbir çabası yok. üstüne beni suçladı. sen bana inanmıyorsun güvenmiyorsun ben de bana inanmayan biriyle yapamam vs dedi.
ben sana hemen inanmıştım sen bana inanmıyorsun demek ki ayrılmak için bahane bulmuşsun bile dedi.
ben sana inanmıştım dediği de, birbirimizden uzakta yaşadığımız için ben gittiğim her yeri haber veririm. bir gün arkadaşa gitmiştim kuzenim de vardı. ikisini de tanyor ve en yakınlarım olduğunu biliyor. neyse arkadaşımın bir erkek arkadaşı da geldi eve. ama ben eve bir erkeğin geldiğini söylemedim. yanlış anlar vs uzun uzun açıklama yapmak zorunda kalmiyim diye. tabi sonradan ortaya çıktı eve bir erkeğin geldiği. ben ilk başta inkar etmiştim yok gelmedi diye ama sonra baktım olmuyo doğruyu söyledim. yanlış anlarsın diye ilk başta söylememiştim dedim. o da tamam dedi konu kapandı. hee ama her kavgamızda mutlaka öne sürülüyodu bu konu. bu olayı katederek bana "ben sana inanmıştım o zaman" dedi.

missmelek adıyla soyadıyla, mail adresiyle, msn ya da diğer ortamlardaki nikiyle felan googleda aratıp çıkan sonuçları inceleyebilirsin. ben bu şekilde bulmuştum.

ecrinnur maalesef ki tamam sana inandım diyemiyorum, diyemediğim için de affedemiyorum. affetsem bile içimde hep bir kuşku olucak. acaba yaptı mı, yine yapar mı hep bunları düşünücem.
o yüzden bitirmek en sağlıklısı.
zaten kendisinin de inandırmak için, kazanmak için pek bir çabası olmadı.

canım sen yanlışı başta yapmışsın. gerekirse, bin tane bile profil kurup ne yapıp edip onunla konuşmalıydın. ya yüz yüze bir görüşme, yada tl numarası falan almalıydın ozaman inkar edemezdi seninde ilerde acaba doğru söylüyor olabilir mi gibi bir düşünce aklının ucundan bile geçmezdi. keşke bunu yapmış olsaydın..

Neyse hayırlısı olsun hakında..

Zeytinyağı gibi üste çıkıyor bide.. ve sen bunun bu oyununa gelirsen ileride buna benzer daha çok şey yaşarsın..
yok site yöneticisini tanıyan arkdaşı varmışta , yok arkadaşı girmişte, yok o kapattırmışta, yok şifreyi hatırlamıyorda... şifreyi hatırlamıyor diyelim hangi site kullanıcı adını bilmeyen kişiler tarafından bir kullanıcı adı kapattırılabilir... Hadi biri benim KK kullanıcı adımı kendi kafasına göre kapatsın.. kolaymı bu... adam oyun oynuyor..
Böyle adamı sevilmez!!

bu konu bir süre aklımı çok kurcaladı. acaba gerçekten günahını mı alıuorum diye düşündüm.
ama hayır.
ona dedim ki peki mailini aç o zaman.
bu zamana kadar ondan asla ama asla böyle bir şey istememişimdir. telefonunu bile elime alıp bakmamışımdır.
açmadı.
mailini aç sadece açtığını görmek istiyorum dedim. bana maille mi güveneceksen istemiyorum öyle güvenmeni dedi ve açmadı.
açmıyorsan bu iş bitiyor dedim.
yine açmadı.

şimdi sizce,
bir erkek
güveni sarsılan, kafasında soru işaretleri oluşan nişanlısını rahatlatmak için elinden ne geliyorsa yapar mı
yoksa
gurur yapıp "sen bana güvenmiyorsun" diyerek nişanın atılmasını göze mi alır?

hangisi?
ben böyle bir durumda olsam, suçsuz olduğum halde nişanlım bana bir türlü inanmasa...
evet kırılırım.
ama onu ikna etmek için, bu sevgiyi harcamamak için, emeklerin boşa gitmemesi için ne gerekiyorsa yapardım.
kapısında yatardım.
yalvarırırdım.
ufak da olsa bişeyler sakladıysam, açık yüreklilikle söyler, af diler, yeter ki bana güven beni sev ama aklında soru işareti kalmasın derdim.
düşünüyorum düşünüyorum çıldıracak gibi oluyorum.
annesi annemi aradı. kızınız kesin kararlı mı? bitecek mi diyor diye sordu.
anneme bu işin bu sepeten bittiğini söyleyememiştim.
rezil olmasına gönlüm elvermedi.
çok sıkıştırdı ailem beni ama söyleyemedim işte.
annem telefonda annesine sordu neden böyle oluyor oğlana sorsanıza diye.
annesinin cevabı: "ay üstüne gidemiyoruz biz onun pek"

nasıl yani???
nişan atılıyor ve sen oğlunu kenara çekip bu iş neden bitiyor diye soramıyorsun? beni bile aramadı annesi kızım neler oluyor diye.
ve şöyle demiş anneme:"hediyeler kalsın önemli değil nişan takılarını verirsiniz sadece"
bak bak bak!
yani her şeyin bitmesi kabullenildi takı alıp verme konuşuluyor!!!

bu nasıl iş aklım almıyor benim!

anneme söyledim sonradan, sebep budur dedim.
ah keşke söyleyeydin de anasının yüzüne vuraydım dedi.

nişanlımdan hala ses yok.
aklım almıyor olanları.

Son düzenleme:
tabii ilginç olan,
nişanlımın beni inandırmak için annesinin babasının ve hayatta en sevdiği kişi olan ölmüş annanesinin üstüne yemin etmesi.
benim yerimde saf bir kız olsa inanırdı.
ah canım yalan olsa böyle yemin edemez diye düşünürdü.

vicdan çok önemli bir şey, bunu anladım.
bir insanın vicdanı sızlamıyorsa yalan yere yemin etmek zor değil sanırım.

peki ya doğru söylüyorsa kuşkusu içimi yiyip bitirmiyor çünkü evet mailini açmadı.
açıp "al işte bak hiçbişey yok" demek bu kadar zor muydu?
neymiş, inanmayan insan bir şey olmadğnı görse bile inanmaz, başka bahanaler bulurmuş.
bırak orasını da ben düşüneyim.
başka bahane bulursam o zaman sen de derdin ki "inanman için her şeyi yaptım ama yine de bana inanmadın asıl sen beni sevmiyorsun" deme hakkın olurdu.

ama şimdi öyle bir hakkı yok.
çünkü inanmam için her şeyi yapmadı...

Son düzenleme:
canım yazdıklarını okuyunca gerçekten çok üzüldüm ben de nişanlıyım allah kimseyi böyle bir insanla sınamasın inşallah..
bence çok iyi düşünmüşsün gerçekten en mutlu olduğunuz anda yap bunu ve bir hatasının nelere maal olduunu görsün işte ozaman gerçekten çok pişman olacaktır çok!
rabbim sana sabır versin

canım özür dilerim yorum yaptım ama konunun bir kısmını şimdi okudum ailesinin yaptığı da çok ayıp gerçekten
bence de daha fazla uzatmadan bitsin
bak gör mevlam ne eyler mevlam ne eylerse güzel eyler bunu unutma o insan senin için hayırlı değilmiş demekki daha nişanlıyken bunu farkettiğn içinde şükret...

zor bir durum gercekten..
ama böyle bir olaya kalkışmış olması bile yeterli bir sebep..
siz artık sevgili değil ciddi olarak nişanlısınız..
bunun sorumluluğunu üzerinde taşımalı..
gözü dışarda olacaktı maden niye acele etti..neyin boşluğunu
yaşıyor olacak ki..
eğer kesin bir şekilde eminseniz yanılmayacağınızı
düşünüyorsanız biran evvel yüzüne vurun..
yoksa ufacık bir sezme dahi fark ettiğinde anti sebepler
yazmaya başlayacak ve sizi dahi suclu duruma düşürecek hale
getirebilecektir..:26:
hayatları nekadar boş bu erkelerin..
hiç mi dertleri kederleri yok..
hiç mi gelecek kaygısı gelecek düşleri olmaz..
pes doğrusu..
Allah kimsenin basına vermesin..

sevgılı ıken boyle bırsey yapılmaıs bıle kotu bırde nısanlı aılelr bılıor cıdden zor durum ama boyle durumda ınsanın ıcınde saklaması kotu en ıısı yuzune soyleyıp ıfadelrını gormek bır bahne ıle cagırıp konusmak ki boyle yapmıssın (( sevıyorum derken cıdden neden boyle uzak duruyor acaba cok mu gururlu dıycemm gururlu olan boyle sey yapmaz her sey muamma allah kolaylık versın onsuzluk nasıl olacak alısabılcen mı

nisanliniz sizi aldatiyor mu? evet aldatiyor, hem de cok igrenc bir sekilde yani copcatan siteleri araciligiyla
yerinizde olsam bu siteden ona gonderdiginiz mesaja cevap gelse bile asla karsilik vermezdim.
ugrasmayin boyle seylerle Allah askina...
hic geregi yok...
sizin yaniniza geldiginde bu yalanci duzenbaz adamin suratina yuzugunuzu firlatin bitsin gitsin yani olayi dallanip budaklandirmanin anlami yok bence

kesşnlikleeee katılıyorum.
sen şimiden önlemini almazsan ewlenince bırakıp gitseydin deyip yüzsüzlük yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…