kizlar dayanamadim malesef daha sonra aradim
normal konustuk bisey yokmus gibi. hatta birbirimizi özledigimizi söyledik...sonra msnde konusmaya devam ettik. tam dedim ki ben dusa giricem sonra görüsürüz, o dedi ,,cami acarmisin 1 dk yüzünü göreyim. yada müsait degilsen dustan sonra acarsin''. dedim askim sonra acarim suan müsait degilim zaten. bi baktim pat diye msnden cikmis. aradim dedim noluyor neden öyle ciktin, bana demesin mi ,,zaten acsam sasardim. her seferinde böyle yapiyosun''. bende dedim ki sen demedin mi daha sonrada olur diye? ,,dedim ama sen hic o an acmayi dusunmedin hemen sonra dedin her zamanki gibi bundan sonra sen acmak icin yalvarsanda ben acmam o kamerayi'' dedi.
ooooof. ben fazla kamera acmiyorum ona cunku genelde telefonda konusuyoruz msnde ayda yilda bir. sanki bilerek acmiyomusum gibi davrandi.
sonra dedim ki, müsait degildim acmak istesem bile yanimda kardesim var babam vardi dedim , ben bunlari söyerken o alayci bi tavirla , hihihihi hihi hi hi hi'' diyip durdu. hihihi ne demek allah askina kizlar? he öyledir salla demeye getirdi resmen!
dedim ki ne yani yalan mi söylüyorum sana dedim. öyle bisey demedim sen söylüyosun dedi. cildirdim resmen. dedim benimle laf oyunu yapiyosun resmen. amacin ne dedim. yok bi amacim falan sacmalama dedi.
ya öyleyse kac gundur bana bu tuhaf davranisinin sebebi ne? biliyorum senin benle ilgili kafanda biseyler var cözemedim henuz dedim. ,,bak yaa beni itham altinda birakiyosun kafamda bisy falan yok. ne bicim konusuyosun benimle dedi. sacma sapan konusma benle dedi'' bende kendimi anlatmaya calisirken bana dedigi suydu ,, kontörün bitiyo dusuna mi giriosun napiosan yap sonra istiosan ararsin''.
bende kapattim telefonu ve artik ciddi anlamda bu iliskiyi sorgulamaya basladim
cok üzgünüm, cok kirginim, cok incindim