Nisanlim benden ayrilmak mi istiyor?

GuerillaTanya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
834
7
Merhaba Hanimlar,
cok uzun olucak ama nolur okuyun
ben nisan ayindan bu yana nisanliyim. nisanlim istanbulda yasiyor bense yurtdisinda. 2 senedir uzak iliski konusunda cok mücadele ettik eger böyle tanimlamak gerekirse cidden gayret ve sabir gerektiren bir sürec bu.
her neyse..son bir haftadir bir tuhaf haller var nisanlimda. her telefonu actigimda yorgun olup yatacagini söylüyor (ise yeni basladi ve masa basi is, cogu zaman sirf oturup msnde oluyor. eve gec geldigi icin kisa konusuyoruz). ve biz o calistigindan beri 15dk anca konusuyorduk gün boyu. diyordum neyse normaldir ise yeni basladi.
bir seferinde facebooktaydim, kendisinn facebook hesabi yok ama benim sifremi biliyor. nisandan 1 hafta önce facebookuma girip bi olayi yanlis anladigi icin bana hakaretler edip seni istemiyorum demisti. araya aileler girince ve bu günlerce yalvarip hatasini anladigini farkettigimde tekrar denemistik. ve facebooka bidaha girmiceni söylemisti.
neyse biz telefonda konusurken o ara facebook acikti ama ben girmiyordum yani acik birakmistim karsimda duruyordu laptop. o sira ortak bir arkdadas chat yerinden bana yazdi ben geri yazmadim. bi baktim pencere kapandi. sonra baska bir pencere acildi. sonra cevrimdisi oldum chatten.
erkek arkadasim bu sira bana sen napiyosun neyle mesglsun dedi. bende hicbiseyle dedim. aha dedi. 20dk sustu ve uyuyacagini söyleyip kapatti. ben anlamistim ki bu hala giriyor. sanki bisey bulacak orada amaci ne anlamadim. kac kere tartistik bu konu yuzunden...
bisey demedim bu sefer yine desem girdin mi girmedim dieyecek inkar edecek. ertesi gün yine sus pus ne askim ne bitanem neseli degil. neyin var bir skntin mi var bisey mi oldu hayir sacmalama uzatma diyip durdu. gunlerce bana öfleyip pöfleyip konustu. en son gecen gün baktim msnde yazdim yazdim cvp yok. dedim heralde basinda degil. odama gectim telefonumdan aradim 2 kere cikmadi. tekrar oturma odasina gectim msnden yazmak icin.msne sei ariyorum yazmis. gittim tam ben odaya girerken o ara aramis meger. geri aradim dedim ne msnde ne telefonda ulasilabiliyorsunuz canim dedim böyle tatli sitem eder gibi. yaaaa bu ne ne abartiyosun abartacak ne var. sanki aradan saatler gecti hesap sorar gibi israrla dedi. ben sok oldum. alt tarafi bir kere sordum. ama bu sesimi bastira bastira 10 kere neden öyle oldugunu anlatiyor. görende benim ona on kere hesap sordugumu sanacak. dedim bitanem napiosun sakin olur musun. burda bisey anlatmaya calisiyorum dedim.,,,ne lafi geveliceksin yine gevele bakalim dedi'' benim gözlerim doldu aglamak üzereydim üzüntüden bana diyor,,hah yine cocuk gibi aglamaya basla''..dedim nasil konustugunun farkinda misin. ,ooof tamam ya söyle de yaticam ben uykum var ugrasamicam dedi'' dedim uykun varsa kapat o zaman telefonu. herseyi yine abartiyorsun iste sacma sapan konusuyorsun dedi. ben dedim sen böyle incitiyorsun beni farinda misin? böyle konusmak istemiyorum seninle icimden gelmiyor dedim. öyle mi benim hic gelmez o zaman dedi kapatti telefonu görüsürüz diyerek.

ertesi gün aramadim hatasini anlamasini bekledim. (ve daha önceleri hep ben bu yöntemi kullandigim zaman hic aramiyordu aradan 3 gün geciyo aramiyodu hep pes eden ben oluyodum). baktim ertesi gün ariyor görseniz bi sevindim anladi dedim...bana demez mi ,,sirf sen 2 gün sonra beni aradiginda ,,bak yine arayan benim'' lafini duymamak icin ariyorum yoksa yüzde yüz suclu ve güclüsün dedi. dedim keske hic aramasaydin. hala o laflarla kirdiginin farkinda degil misin dedim. sen yaptiginin farkinda misin dedi. bende dedim bisey yaptiysam söyle bende dusunurum kendi payima düseni tartarim igneyi kendime de batiririm ama naptigimi söylemiyorsun ki dedim. bilmiyorum dedi. nasil yani bilmedigin bisey icin mi beni sucluyorsun dedim. of allah askina kapat telefonu ya bu ne ya dedi. aglaya aglaya kapattim.
annem dedi bir derdi vardir veya face girdi biseyi yanlis anladi olabilir dedi sen ara sor ne derdi varmis ögren dedi. bugun aradim. dedi disari cikiyorum. dedim eve gecicekmisin arkadaslarinda mi kalicaksin. dedi bilmiyorum kalirsam bi sekilde anlarsin dedi. bende haber verirsen anlarim dedim. oooof yaaaaa allah askina yaaaaa haber vericez heralde ne bu simdi dedi söylenerek. tamam xxx dedim kapattik telefonu.
msj atmis arkadaslarimda kaliyorum diye.

arkadaslar ben napicam? neden böyle davraniyor anlamiyorum. cok uzun oldu diye daha önceki olayi anlatmadim. nisandan bi hafta öncede cok büyük olay cikmisti :KK43:((

bana ayrilmak istiyormus gibi geliyor. artik normal degil davranisi her an her saniye aklimda kimseyle konusmuyorum morelim cok bozuk napicami sasirdim :KK43:((

Onun ne düşündüğünü sen tanıdığın halde anlamıyorsan canım bizim anlamamız tabi ki mümkün olmaz ama tahminlerde bulunabiliriz ancak.
Bir kere şu kesin sana saygısızca davranıyor. Ortada bir sorun varsa öncelikle konuşarak çözme yoluna gidilmeliydi ama o baştan savma
azarlama gibi şeyler yapmış. Birbirinizi ne kadar sevdiğinizi bilmiyorum ama anlattıklarınızdan evlenecek kadar olmadığını düşündüm. En doğrusunu tabi ki siz bilirsiniz ama şimdiden böyle afra tafra yapan adam evlenince hiç çekilmez gibi geldi bana ... Hakkınızda hayırlısını diliyorum Allah gönlünüze göre versin herşeyi...

Arkadasim erkeklerde bazen böyle anormallikler görülüyor :) Yani inan sen yazarken bi an sözlümün verdigi tepkiler geldi aklima, ortada birsey yokken snaki ben cok büyütüyormusum gibi bikkinlik iceren tepkiler...Belki face yüzünden kizmistir, senle konusurken face acikmis belki sana napiyorsun neyle mesgulsün derken face acik demedigin icin yalan söyledigini falan düsünmüs olabilir..Erkekler bizim gibi kizdiklari seyleri hemen söylemiyorlar, ara ara laf sokup igneleyip bizim anlamamizi bekliyorlar sonrada konuyu kappatiriyorlar :) Ayrilmak istedigini ben düsünmüyorum acikcasi, bi dönem sonra gecer, biraz nazlaman lazim belki...:KK1::KK1: Ayriligi düsünme ama ..

Merhaba Hanimlar,
cok uzun olucak ama nolur okuyun
ben nisan ayindan bu yana nisanliyim. nisanlim istanbulda yasiyor bense yurtdisinda. 2 senedir uzak iliski konusunda cok mücadele ettik eger böyle tanimlamak gerekirse cidden gayret ve sabir gerektiren bir sürec bu.
her neyse..son bir haftadir bir tuhaf haller var nisanlimda. her telefonu actigimda yorgun olup yatacagini söylüyor (ise yeni basladi ve masa basi is, cogu zaman sirf oturup msnde oluyor. eve gec geldigi icin kisa konusuyoruz). ve biz o calistigindan beri 15dk anca konusuyorduk gün boyu. diyordum neyse normaldir ise yeni basladi.
bir seferinde facebooktaydim, kendisinn facebook hesabi yok ama benim sifremi biliyor. nisandan 1 hafta önce facebookuma girip bi olayi yanlis anladigi icin bana hakaretler edip seni istemiyorum demisti. araya aileler girince ve bu günlerce yalvarip hatasini anladigini farkettigimde tekrar denemistik. ve facebooka bidaha girmiceni söylemisti.
neyse biz telefonda konusurken o ara facebook acikti ama ben girmiyordum yani acik birakmistim karsimda duruyordu laptop. o sira ortak bir arkdadas chat yerinden bana yazdi ben geri yazmadim. bi baktim pencere kapandi. sonra baska bir pencere acildi. sonra cevrimdisi oldum chatten.
erkek arkadasim bu sira bana sen napiyosun neyle mesglsun dedi. bende hicbiseyle dedim. aha dedi. 20dk sustu ve uyuyacagini söyleyip kapatti. ben anlamistim ki bu hala giriyor. sanki bisey bulacak orada amaci ne anlamadim. kac kere tartistik bu konu yuzunden...
bisey demedim bu sefer yine desem girdin mi girmedim dieyecek inkar edecek. ertesi gün yine sus pus ne askim ne bitanem neseli degil. neyin var bir skntin mi var bisey mi oldu hayir sacmalama uzatma diyip durdu. gunlerce bana öfleyip pöfleyip konustu. en son gecen gün baktim msnde yazdim yazdim cvp yok. dedim heralde basinda degil. odama gectim telefonumdan aradim 2 kere cikmadi. tekrar oturma odasina gectim msnden yazmak icin.msne sei ariyorum yazmis. gittim tam ben odaya girerken o ara aramis meger. geri aradim dedim ne msnde ne telefonda ulasilabiliyorsunuz canim dedim böyle tatli sitem eder gibi. yaaaa bu ne ne abartiyosun abartacak ne var. sanki aradan saatler gecti hesap sorar gibi israrla dedi. ben sok oldum. alt tarafi bir kere sordum. ama bu sesimi bastira bastira 10 kere neden öyle oldugunu anlatiyor. görende benim ona on kere hesap sordugumu sanacak. dedim bitanem napiosun sakin olur musun. burda bisey anlatmaya calisiyorum dedim.,,,ne lafi geveliceksin yine gevele bakalim dedi'' benim gözlerim doldu aglamak üzereydim üzüntüden bana diyor,,hah yine cocuk gibi aglamaya basla''..dedim nasil konustugunun farkinda misin. ,ooof tamam ya söyle de yaticam ben uykum var ugrasamicam dedi'' dedim uykun varsa kapat o zaman telefonu. herseyi yine abartiyorsun iste sacma sapan konusuyorsun dedi. ben dedim sen böyle incitiyorsun beni farinda misin? böyle konusmak istemiyorum seninle icimden gelmiyor dedim. öyle mi benim hic gelmez o zaman dedi kapatti telefonu görüsürüz diyerek.

ertesi gün aramadim hatasini anlamasini bekledim. (ve daha önceleri hep ben bu yöntemi kullandigim zaman hic aramiyordu aradan 3 gün geciyo aramiyodu hep pes eden ben oluyodum). baktim ertesi gün ariyor görseniz bi sevindim anladi dedim...bana demez mi ,,sirf sen 2 gün sonra beni aradiginda ,,bak yine arayan benim'' lafini duymamak icin ariyorum yoksa yüzde yüz suclu ve güclüsün dedi. dedim keske hic aramasaydin. hala o laflarla kirdiginin farkinda degil misin dedim. sen yaptiginin farkinda misin dedi. bende dedim bisey yaptiysam söyle bende dusunurum kendi payima düseni tartarim igneyi kendime de batiririm ama naptigimi söylemiyorsun ki dedim. bilmiyorum dedi. nasil yani bilmedigin bisey icin mi beni sucluyorsun dedim. of allah askina kapat telefonu ya bu ne ya dedi. aglaya aglaya kapattim.
annem dedi bir derdi vardir veya face girdi biseyi yanlis anladi olabilir dedi sen ara sor ne derdi varmis ögren dedi. bugun aradim. dedi disari cikiyorum. dedim eve gecicekmisin arkadaslarinda mi kalicaksin. dedi bilmiyorum kalirsam bi sekilde anlarsin dedi. bende haber verirsen anlarim dedim. oooof yaaaaa allah askina yaaaaa haber vericez heralde ne bu simdi dedi söylenerek. tamam xxx dedim kapattik telefonu.
msj atmis arkadaslarimda kaliyorum diye.

arkadaslar ben napicam? neden böyle davraniyor anlamiyorum. cok uzun oldu diye daha önceki olayi anlatmadim. nisandan bi hafta öncede cok büyük olay cikmisti :KK43:((

bana ayrilmak istiyormus gibi geliyor. artik normal degil davranisi her an her saniye aklimda kimseyle konusmuyorum morelim cok bozuk napicami sasirdim :KK43:((

başlığını hiç beğenmedim konunun.ayrılırsa korkusuyla nişanlını fazlaca havalara sokuyosun kendini bişey sanıp seni ezmeye başlaması an meselesi.dikkatli ol evlendikten sonra niye bukadar değer verdim diye çok pişman olursun.ayrılırsa ayrılsın.hem o korksun seni kaybetmekten sen değil.erkeklere bukadar değer vermeye değermi.diğer konuları oku ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

üstüne düşme canım
bırak ne hali varsa görsün
biraz zamana bırak bakalım hatasını anlayacak mı?
belkide ayrılmak istiyor
ayrılırsa ayrılsın
inan ki evlendikten sonra bu anlattıkların daha cok can acıtır..
fazla kafanada takma adamın umrunda bile değil baksana...
nişandan önceki o cok büyük olay ne peki?
dediğin gibi büyük bir olaysa nişanlınında böyle davranmasına sebep o olaydır sanırsam
bunu sen bizlerden daha iyi bilirsin

Bu işin sonu happy end olmayacağı kesin tanımadan nişanlanmışsın memleketimde sanal aldatmalar yüksek düzeyde maksadı almanyaya kapak atmak mı? Ayrıca farklı çevre ve kültürde yetiştiğinizden kafa yapınızın uyuşmayacağı sanıyorum ,

hayir arkadaslar biz sanal da tanismadik. ben sosyal sorumluluk projelerin organizasyonunu yapiyordum. cesitli ülkelerde kamplar düzenliyorduk. nisanlimla kamplarda tanistik beraber görev aldik vs. ve ben 1,5 yil icinde her 2 ayda bir türkiyeye uctum. bu sosyal sorumluluk projelerinden bir kurus para almadim. inanir misiniz haftanin 5 günü okula gidiyordum+stajyer ögretmenlik yapiyordum ve her aksam 3 saat temizlik isine gidiyordum. sadce bu temizlik isinden kazandigm paralari biriktirip her 2 ayda bir ucak biletimi alip gittim ben yanina. hic bir zaman bunu basina kakmadim cunku biliyordum ki onun bu imkani yok. trden buraya ziyarete gelmek imkansiz gibi bisey cunku. daha sonraki gidisimde beni ailesiyle tanistirdi ve bende durumu aileme actim.
ailem benim mutlulugumu ister hep, annem babam ayrilmisti o süreci diger basliktan takip edebilirsiniz...annem evi terk ettiginde psikolojik bunalim geciriyorduk hepimiz. bu sürecte bana nisanlim cok destek oldu benim agresifligimi hep alttan aldi sagolsun.
sonra o askere gitti, askerden dönüste nisanlanacaktik. ama isler istedigimiz gibi gitmedi. nisanlim is bulacagina garanti gözüyle bakiyodu 4 yillik bitirmis isletme-muhasebe. ama gel gör ki bulamadi. simdi akraba yaninda calisiyor aldigi 500 küsür evlenmeye yetmiyor haliyle. bu yuzden 2012ye ittik tarihi. annem babam bir araya geldiler benim icn 1 hafta boyunca istanbulda onlarin yaninda kaldik bizi cok güzel agirladilar iki tarafta saygida kusur etmedi saki 40 yildir tanisiyor gibiydiler. o zamanda hersey yolundaydi.

ama nisandan, yani bizim gelmemize 1 hafta kala nisanlim beni artik istemedigini söylemisti. olay su. biz tartismistik ve 3 gün olmustu beni aramamisti. ne zaman bir tartisma olsa kendisi hic aramaz aradan haftalar dahi gecse pes eden ben olurum. bizim de ortak bir arkadasimiz vardi onunla dertlesiyordum face'den. ben arkadasima kafamin karisik oldugunu o böyle yaptikca gelmek istemedigimi anlatiyordum. meger nisanlim o sira benim faceime girmis ve okumuz yazilanlari. bana telefonda bagirdi durdu sen nasil bir insansin, naptigini saniyorsun beni istemeyeni hic istemem yalancinin önde gideniymissin. tarzi cümleler kurdu. ben cok kirildim o gün evde misafir vardi ben durumu saklayamadim dogal olarak bide rezil oldum nisandan önce. araya annem girdi onunla konustu,, bizim gelmemize 1 hafta kala ne oluyor bütün bunlar. kizim arkadaslariyla da mi dertlesemeyecek.'' diye konusmustu. bu arada bide artik beni istemedigini gelmeyin lüzum yok dedigini de annem duymustu. sonra 4 gün agladi sizladi özür diledi. annem de bana dediki kizim gidelim sen istemedigini anlasamayacagini dusundugun an otele gideriz sen üzülme dedi. gittigimde gönlümü almisti ama simdi neden bölye yapiyor anlamadim.

bugün aksama kadar aramazsa arayip konusmayi düsünüyorum. benimle alakali bir yanlis anlasilma veya skntisi varsa söylemesini isteyecegim. eger hayir yok sirf o tartisma yüzünden derse, ben hala tartismadaki sucumu anlayamadigim icin onunla konusmayacagim. sürekli benim pes edecegimi tahmin ederek böyle yapmasi canimi skiyor.

aksam gelismeleri size anlatirim :KK43:

üstüne düşme canım
bırak ne hali varsa görsün
biraz zamana bırak bakalım hatasını anlayacak mı?
belkide ayrılmak istiyor
ayrılırsa ayrılsın
inan ki evlendikten sonra bu anlattıkların daha cok can acıtır..
fazla kafanada takma adamın umrunda bile değil baksana...
nişandan önceki o cok büyük olay ne peki?
dediğin gibi büyük bir olaysa nişanlınında böyle davranmasına sebep o olaydır sanırsam
bunu sen bizlerden daha iyi bilirsin

Askerden geldikten sonra 1-1.5 ay kadar benim sevgilimde böyleydi. ben herşeyi abartıyo, büyütüyodum onun gözünde. dırdırcı, ısrarcıydım, boğuyodum onu göya. aynı senin nişanlının verdiği tepkileri o da bana vermişti. kendi halinde garip bişeydi. bende çok üzülüp ağlamıştım. ayrılmaya bile karar vermiştik. o, o değildi sanki, nasıl böyle olabilir, nasıl bana karşı bu kadar soğuk ve umursamaz olabiliyor diye kendi kendimi yiyordum. tatlı dille konuştum bir gün, kırıldığımı çok üzüldüğümü anlattım, hatalarını yanlışlarını söyledim, tek taraflı değil aynı şekilde bende böyle böyle davranmış olabilirim dedim. ikimizde düşündük bir süre, kısa bir süre sonra da herşey eski güzelliğine döndü :nazar:

bir süre kendi haline bırak, sonra aşkım canım demeden sakince güzel bir dille konuş, uzatmadan soru sormadan ne nasıl olması gerekiyorsa.
ikinizde düşünün, seviyosanız neyi paylaşamıyorsunuz neden bu hale geliyorsunuz, tek taraflı değil sende o da ikinizde bakın. ben dili önemli sanırım bu durumlarda. umarım bu dönemi atlatırsınız bir an önce

Büyük bir problem yok
İkinizde stresli bir dönemdesiniz, hayatınızın imzasını atıcaksınız sonuçta
Böyle küçük olaylar bile bir kere daha düşünmenize sebebiyet veriyor
Onun da kendine göre nedenleri vardır böyle davranmak için
Aranızdaki asıl problem iletişimsizlik
Problemleri susup trip atarak çözmeye çalışıyorsunuz ama böyle olmaz
O yapmıyor sen yap güzel ve olgun bir şekilde "Canını sıkacak bir şey mi oldu, o günden beri böylesin birşey olduğunu ve problem neyse halletmeyi öneriyorum, böyle küçük meselelerin aramıza girmesini istemiyorum"de
Eğer söylememekte inat ederse trip atma normal bir şekilde rutin aramalarına devam et, eskiden nasıl konuşuyorsanız öyle konuş
Küçük bir olay bile sana ayrılmak mı istiyor düşüncesini getirmiş o yüzden tavsiyem olayları gözünde büyütmemen
Mutluluklar...

GencliGin ve ozgurlugun kiymetini bilmiosunuzzzz...arakdsim rahatbirakkk sen onu anlamaya calisacagina birak o seni anlamaya caliisssin.sensizlik ne grsun amaaaa sonunda yumusamaa...bunlr isarett cnmm ayrilirsa ayrilsinnn hayatin sonu deil baslangi ci olcak bu emin oll...

GencliGin ve ozgurlugun kiymetini bilmiosunuzzzz...arakdsim rahatbirakkk sen onu anlamaya calisacagina birak o seni anlamaya caliisssin.sensizlik ne grsun amaaaa sonunda yumusamaa...bunlr isarett cnmm ayrilirsa ayrilsinnn hayatin sonu deil baslangi ci olcak bu emin oll...

Katılıyorum size anlamaya çalışan hep hanımlar olsun

Alttan alsın ...Arasın...Onun bütün saçma sapan kaprislerini çeksin

....Bişey varsa adam gibi söylesin sana ben bu aralar stresliyim beni idare et desin çokmu zor

Erkekler rahata alışmış bence......

of bakin bu saat oldu ve hala aramadi! yani artik normal degil gercekten.
bide bu arada arkadasinda kaldi ya kaldigi arkadasta erkek degil kiz! simdi söyle oluyor anlatayim size...nisanlimin arkadas cevresini bende 2 senedir biliyorum ama kampa gidip gelmelerimden. bide gittigimde yarim saat görüsürüm o kadar. bunlarda univ falan okuduklari icin istanbulda ev tutmuslar yani bu kiz arkadasi. ve bu arakdas ortami bir araya geldigi zaman eger son arabayi kacirdilarsa nisanlim o kizin evinde kaliyor diger bir kac arkadasla birlikte. bikere bende kalmistim kalacak yerim yoktu diye.
ama ben nisalima defalarca dedim ki ben bu durumdan hoslanmiyorum. bu sefer diyor sen onlari taniyorsun ne var bunda bu kadar güvensizlik sorunu mu yasiyosun. ben diyorum ki alakasi yok. sadece herkes evini yurdunu bilmeli. evlenincede mi böyle olacak yani anlamadim diyorum. tabiki olmicak diyor. dedim suanda olmasin o zaman. kac kere kavga ettik bu sebeble. bana diyor ki mantikli bir neden sunmuyorsun bana sunmadigin sürecede ben son arabayi kacirirsam kalmaya devam edicem sonuc olarak tek basima kalmiyorum orada baskalari da var dedi.

cidden sinir oluyorum. ya son araba eger 23.00da ise sende ona göre ayarla ve erken kalk o mekandan yani bende gidip erkek arkadaslarimin evinde kalmiyorum sonucta!

Kiz arkadasta kalmasi hic hos degil. Sen kalsaydin bi erkek arkadasta ne derdi?
Canim sen buna cokkkk yuz vermissin, g... kalkti bunun, adamda ayrilma korkusu yokki, ne diye ilgilensin. Sen onun degil o senin nazini cekmesi lazim.
Hem mesafe var, dogru duzgun gorusemiyorsunuz bile, kim olsa zaman kisitli bile olsa, o zamani degerlendirir.
Hiccc dusunme, daha evli bile degilsiniz ki. Ararsa arasin, he aramiyor mu, salla gitsin...
Sakin ama sakin arayim deme canim, zamana birak bakalim beyefendi neler yapicak...

Ne kadar tanırsanız tanıyın bi bayanın evinde kalması hiç hoş degil böyle başlamışsa böyle de devam eder evlenince olmayacagını zannetmiyorum,bencede biraz aramayın bakalım neler olacak..

türkiyeliyik haklisin canim. annemde aramamami söylüyor. annem cok sükür zaten hep destek oluyor bana.konun basligina bakinca yanlis anlamayin ayrilmayi falan dusunmuyorum. yada bunun icin sürekli onun kötü taraflarini desmiyorum. sadece derdi ne, neden böyle davraniyor bunun altinda yatan sey ne onu anlamaya calisiyorum. buraya yazdikca da belki aklima biseyler gelir diye aslinda konusuyorum sizlerle...
bide benim ideallerim,hefeflerim var onlarada laf ediyor. ben amatör tiyatro yapiyordum. hoca tiyatrodan ayrilinca kendi cabimizda devam ettik ama grup dagildi. yasadigim yerde baska kurs veya atölyede yok devam etmem icin. dedim ki evlendigimizde de kursa kesinlikle girmeyi dusunuyorum. bana diyor biz evlenince bisürü masrafimiz olacak sen bana foto makinasini cok gördün kendin kursa gidecegini söylüyorsun diyor. bende dedim ki ben hem calisirim hem giderim haftasonu. hem o fotograf makinesi olayida söyleydi: su lüks 2bin liralik makineler oluyor ya profesyonel ondan almak istiyordu.bende dedim ki askim o makinalar profesyonel olarak yapmak icin. yani hobby icin o kadar para verilmez bence kursa falan gitmelisin ki alasin dedim. bu gitmis bunu o kadar para verme diye anlamis. bana diyor sen öyle dedin diye almadim ben...simdi sen gidecegini söylüyorsun diyor.
biz nisanlanmadan önce ben demistim benim hedeflerim,hayallerim var evlilik düsünmüyorum.evlenince cunku ulasamayacagimi biliyorum demistim. beni ikna etmisti simdi mirin kirin ediyor. düsündükce deli oluyorum..

ama dediginiz gibi kesinlikle aramicam bakalim arayacak mi..

OooFff cnm aramaaa sakinnn iki ay gecse bilee...arasa da acma sakin bak dinle beni yitlrtinsinn bakalim sen kacinca o kovalijak mi yoksa yarabbi sukur kurtuldum mu dicrkk..aci ama gercek

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.
Bu nedenle konu "Aşk acısı çekenler" başlığına taşındı.

Bence de canim sakin arama ya bu ne boyle,kiz arkadasta kalmalar,adam gibi konusmamalar bide ! Hem sen facebooka girsen ne olacak girmesen ne olacak,boyle biseyden sorun cikarmak cok mantiksiz.Bence suan senin onu kesin tekrar arayacagini dusunuyo,cunku simdiye kadar hep boyle olmus,sen adim atmissin.Erkeklere bi kere bu kozu verince sonradan killarini pek kipirdatmiyolar.Bakalim iyice dusunsun,belki sana soyleyemedigi bi sikintisi vardir,tabii bu gene de senle bu sekilde konusmasini gerektirmiyo.Arkadaslarin dedigi gibi aramazsa da kendi kaybeder,sen elinden geleni yapmissin.

türkiyeliyik haklisin canim. annemde aramamami söylüyor. annem cok sükür zaten hep destek oluyor bana.konun basligina bakinca yanlis anlamayin ayrilmayi falan dusunmuyorum. yada bunun icin sürekli onun kötü taraflarini desmiyorum. sadece derdi ne, neden böyle davraniyor bunun altinda yatan sey ne onu anlamaya calisiyorum. buraya yazdikca da belki aklima biseyler gelir diye aslinda konusuyorum sizlerle...
bide benim ideallerim,hefeflerim var onlarada laf ediyor. ben amatör tiyatro yapiyordum. hoca tiyatrodan ayrilinca kendi cabimizda devam ettik ama grup dagildi. yasadigim yerde baska kurs veya atölyede yok devam etmem icin. dedim ki evlendigimizde de kursa kesinlikle girmeyi dusunuyorum. bana diyor biz evlenince bisürü masrafimiz olacak sen bana foto makinasini cok gördün kendin kursa gidecegini söylüyorsun diyor. bende dedim ki ben hem calisirim hem giderim haftasonu. hem o fotograf makinesi olayida söyleydi: su lüks 2bin liralik makineler oluyor ya profesyonel ondan almak istiyordu.bende dedim ki askim o makinalar profesyonel olarak yapmak icin. yani hobby icin o kadar para verilmez bence kursa falan gitmelisin ki alasin dedim. bu gitmis bunu o kadar para verme diye anlamis. bana diyor sen öyle dedin diye almadim ben...simdi sen gidecegini söylüyorsun diyor.
biz nisanlanmadan önce ben demistim benim hedeflerim,hayallerim var evlilik düsünmüyorum.evlenince cunku ulasamayacagimi biliyorum demistim. beni ikna etmisti simdi mirin kirin ediyor. düsündükce deli oluyorum..

ama dediginiz gibi kesinlikle aramicam bakalim arayacak mi..

Vay beee herife bak! Simdiden kisitlamaya basladi... Canim once hedeflerine ulas, hayallerini gerceklestir ondan sonra evlen, aceleye gelme sakin. Dunyaya bi kere geliyoruz, bunu unutma emi :KK70:

X