Nişanlım benden ayrıldı

Dunyaya bir kere geldigini unutma, kimse icinde üzülme.
Hayatta birinci önceliğin kendin olacaksın.
Bu konuda bencil olacaksin hatta.

"senin kendine biçtiğin değer neyse, hayat onun ustune cikmaz"

Seni manipüle etmesine izin verme. Asla da affetme

Dunyaya bir kere geldigini unutma, kimse icinde üzülme.
Hayatta birinci önceliğin kendin olacaksın.
Bu konuda bencil olacaksin hatta.

"senin kendine biçtiğin değer neyse, hayat onun ustune cikmaz"
biliyormusun ben 2 sene önce babamı kaybettim. gerçek manada annemden başka kimsemde yok. illa iş akraba vs oluyor.ama kapıyı kapatınca evde kendinle kalıyorsun.durum böyleyken o başlardada çok iyi yaklaştığı için bana umut oldu, ben zaten zor seven biriydim ve evet dedim artık mutluluk sırası bende, aşk ikramiyesi artık banada döndü, annemde beni bırakıp giderse artık yanlız kalmayacağım ve birbimize sahip çıkacağız umudu bana kendimi çok iyi hissettirmişti.
ama şimdi o umut yerle yeksan oldu, belkide ben başa dönmekten, o duyguya dönmekten korkuyorumdur.yanlız kalma duygusundan ve kimsemin olmayışından

Allah rahmet eylesin babacığına, ben de babam varken babasız büyüdüm o yuzden
anliyorum hissettiklerini ama bu düşüncelere izin verme. Yalniz kalmayacaksin, hayalini kurduklarin bu kisiyle olmayacak sadece, oyle düşün.

İnternette videolar izlemiş güya bu kistler çocuğa engel olabilirmiş ileride ilişkiye girmeye engel olurmuş kendini doldurmuş da doldurmuş.
Allahın adaleti şaşmaz etme bulma dünyası yaşan yaşatır
Rabbim inşallah tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder ve çok mutlu olursun

Dediğine göre internette izlediği videolar onu etkilemiş kist olunca çocuk olmazmış, cinsel ilişkiye girmek zor oluyor muş ağrılı acılı olurmuş vs

Bunların hepsini annesi söylemiyorsa, olmayan beynine annesi sokmuyorsa ben üyeliğimi kapatır giderim bu alemden. Kist çocuk olayı vs. doktora gidecek dediğinde sen de odaya gir doktoru dinle diye kesin annesi demiştir. Bu durum erkeğin karaktersiz olduğu kadar sokma akıllı olduğunu da gösteriyor. Evlenmeyi geçtim hemen ayrılın nişanı atın. Bunlar sizi yer bitirir, sonra buraya kayınvalidem kocam zulüm yapıyor diye yine konu açarsınız.

Ben de öyle düşünüp kendisine paylaştığımda; annesinin bu olaylardan haberinin olmadığını, annesinin onu değil onun annesini dolduruşa getirdiğini söyledi, kimsenin ağzına bakmadığını, kimsenin dolduruşuna gelen biri olmadığını ifade etti. Dediğine göre annesi demiş ki öğrendiğinde, emin misin oğlum bak eviniz tutuldu nişanlını karşına alıp bir konuş demiş

Tamam nişanlınıza diyecek laf yok bu adamdan size hayır gelmez bunlar ayrı ama ben sizide anlamadım. Anneniz neden önceki erkek arkadaşınızı övüyor. Siz kendi hatanıza tamam doğru değil ama annem kötü niyetli değil diye geçiştiriyorsunuz? Size yapılsa aynısı bu kadar kolay kapatır mıydınız? Sonra 3 kişi bu kist meselesini niye konuşuyor. Sizin özeliniz yok mu? Anneniz doktordan dönerken niye ağlıyor tabi adam acaba bir şey var bana söylenmiyor diye düşünmüştür. Çok fazla iç içe bir şeyleri yaşamışsınız laçkalaşmış ilişkiniz

Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Şöyle aslında ortada övme yok. Mesela bir yakını önemli bir sınava hazırlanıyor, annemde benzerlik kurarak anlatıyor, eski erkek arkdşm için. Söylediği yersiz, ben anneme hak veriyor değilim, kendisinide uyardım zaten ama, annemin yanlışının faturası bana böle mi kesilmeliydi. Annem bu durumdan sonra nişanlımı sağda solda hep överek anladı. Nişanlımın kendiside biliyor bunu, neden iyi taraflarını görmüyor? Ben zaten nişanlımada söyledim, aynı durumu ben yaşasam asla hoşuma gitmezdi, ama sana mal etmezdim dedim. Onun annesi de bana laf soktu. Şükürki evlenebiliyomuşum diye, ben onun gibi onu terk etmedim ama? Kendisine yansıtmadım bile konuyu. Benim özelimi anlatan kendisiydi maalesef ben değil, bizi tanıştıranlara anlatan, yok çocuk olmaz yok cinsel ilişki olmaz diyen kendisiydi, şükürki ben değilim. Annem ağladı çünkü o gün muayenedeyken odama çok doktor girip çıkınca korkmuş, endişeye sürüklenmiş, zaten benden başka kimsesi yok kadının, benimde ondan başka kimsem yok, çoğu konuda hassas bana karşı, o yüzden ağladı

Birde şunu ifade etmek istiyorum, hani annenizin ağlayışına yanlış anlamıştır dediniz ya. Ben size şöyle söyliyim. İnsanız ben de bazen bazı şeyleri yanlış anlayabiliyorum, ama gözümle görmeden kulağımda duymadan emin olmadığım hiçbir konu hakkında karşı tarafı suçlamıyorum. Ve elimde bir delil olmadan nişan atmıyorum ya da ayrılmıyorum konuşmaya çalışıyorum anlamaya çalışıyorum

Sakın inanmayın. Aileler yüz göz olmuş, hoş olmayan şeyler söylenmiş. Güvenilir biri değil bu çocuk sakın dönmeyin. Daha çok sıkıntı çekersiniz.

Mal bu adam , ben evlendikten sonra kistim çıktı neredeyse 2 yıl uğraştım sürekli tekrarladı , gerekli tedaviler sonrası çocuğum da oldu yani , ay Allah kurtarmış kaç kurtul

İnanılmaz bir aklama çabanız var. Adam rol yapmış ve bu rol yapma evlilik öncesi aşamada çok sık rastalanan bir şey. Köprüyü geçene kadar afedersiniz ayıya dayı diyorlar. Adam bakmış köprüyü geçemiyor gerçek yüzünü göstermiş, kusmuş tüm içine attıklarını. Özür dilemeye bile anasıyla gelmiş, anası savunmuş adamı. Anasının eteğinin altına saklanan bir adamdan ne bekliyorsunuz? Niye affettirmeye çalışıyor diyorsunuz ama size “adı evlendi boşandı olsun diye evlendirmeye çalıştılar” diyen bir adam adının nişan attı diye çıkmasını sorun etmez mi? Yok kist için değil de sakladığınız için kızmış falan filan. Basbaya kistin çocuğu engellediğini düşündüğü için çıkarmış bu kavgayı, anası da körüklemiş. Ah oğlum vah oğlum sana çocuk doğurabileninden buluruz demiş. Aklınızı başınıza alın, yol yakınken dönün.

Nasıl haberi yok anlamadım. Kadın bizzat her şeyin ortasında. Evinize kadar gelip annenizi azarlıyor üstüne oğlumda travma açtınız diyor. Sizi barıştırmaya çalışıyor. Haberi yoksa niye bunu söylüyor? Siz saf mısınız yoksa bahaneler üretip, buradan destek alıp bu adamla devam mı etmek istiyorsunuz? Karşınızdaki oluşum analı oğlu çirkef çukuru. Düşmeyi bırak girmeyi düşünüyorsunuz. Yorum yapmaya değmez, iki yalana çiçeğe kanmaya heveslisiniz. Ev hazırlanmış kurulmuş, elaleme ne deriz diye istiyorlar sizi. Siz yok deyin 1 ay içinde başkasını bulur ana oğul.

Dediğine göre internette izlediği videolar onu etkilemiş kist olunca çocuk olmazmış, cinsel ilişkiye girmek zor oluyor muş ağrılı acılı olurmuş vs
Aynen kanka. Benim çikolata kistim ve her ay 6 7 cm çıkıp kendiliğinden patlayan basit kistlerim var. Dr bana çocuk olur olmazsa da ameliyatla alırız olur dedi ?? Annemin de çikolata kisti vardı aldırdı ben doğdum. Bu pislikten bağımsız çocuğum olmayacak ya da ağrılı geçicek ilişki diye üzülme yok öyle bir şey.

Kurtulmuşsunuz bi kere, sakın barışarak kendinizi ateşe atmayın.

1. Başkalarının aklıyla hareket eden bi adam var. Şuan hatasını anlamış gibi gösteriyor kendini ama evlendikten sonra da annesinin aklıyla hareket edecek.

2. Evlenirseniz odak noktanız ister istemez çocuk meselesi olacak. Çocuk olmadığı takdirde size inanılmaz baskı uygulayacaklar.

Bile bile lades etmeyin, dünyada tek kalan erkek eski nişanlınız değil, yolunuza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…