Nişanlım benden ayrıldı

İlla evlenip çocuk yapıp boşanma konusu açacaklar

bence saglikla ilgili seyleri ilk gorunce soylemeye gerek yok, once biraz gorusursun, sonra ciddi bir yola girmeye baslayinca soylersin. her tanistigina bende kist var mi diyeceksin

ailesine soylemiyor ama. beraber oluyor musunuz? sizden bri fayda goruyorsa annesi yeni bir aday bulana kadar oyalaniyor olabilir

Aklınızı başınıza alın. Kalbinizi sağa park edin. Allah’ın izniyle ileride istediğiniz kadar çocuklarınız olacak(size gerçekten değer veren birinden) ama bu doktorun dedikleri bu kişinin gerçek yüzünü görmeniz içinmiş.

Tamamını okumadım ama kist olunca çocuk olmuyor mu? Ablam 9 cm myomla yeğenimi doğurdu kız o bir ihtimalden söz etmiştir bence. Benim tek takıldığım konu bu. Nişanlın karaktersiz ucubenin tekiymiş, dürüstçe ben çocuk olmama riskini göze alamam dese bundan daha az itici görünürdü belki

Ne güzel Allah erkenden gösteriyor eş adayının kaynana adayının gerçek yüzünü ama bizim kızlar hala onu kandırdıgımı düşündüğü icin nişan atmış diye polyanayı oynuyorlar, salak nişanlın kesin cocugun olmaz diye nişan attı, orda burda da kist kesin engel değil olabilir cocuk vs diye örnek verenler olduysa geri dönüyor işte sizden cıkarı var mı maddi cinsellik vs cünkü seni sevmiyor da adam, evlendiğinde azına edecekler bu arada uzak dur iğrenç bir adam çekilmez

Keşke bi nokta bi boşluk bıraksaydın gözümüz kanadı.

Bu heriften hiç bir halt olmaz. Sakın barışma.

Evlilik hastalıkta sağlıkta demek. Daha evlenmeden kendini belli etmiş.

Biz 10 senedir evliyiz 10 sene çocuğumuz olmadı.
Eşim tek sefer lafını etmedi. Benim bebeğimde sensin seninle uğraşıyorum işte dedi moral verdi.

Evlendik eşim 6 ay sonra zincirleme kazaya karıştı. 1 sene yürüyemedi birşey yapamadı baktım.

Öyle hemen bi kistte bu tavırlara girenden hiç bir halt olmaz.

Konuyu güncel görünce ben de gelişme var sandım.
Ancak konu sahibi en son "ama çok pisman" dedikten sonra bir daha ortalarda görünmedi.
Ağzından açıkça ayrılacağım, affetmeyeceğim cümlelerini duyamadık yani.
Muhtemelen çoktan barışmaya karar verdi, nişanlısının ailesi sorun çıkarmadıysa da evlilik yoluna girdi.
O kadar çok kişi affetme dedikten sonra da sonucu yazmadı diye düşünüyorum.

Bunca şeyden sonra güvenip barışmak.. bile bile lades.. ileride gerçekten hiçbir sebebi yokken bile hamile kalamazsanız sizi direk boşayacak zaten.

Kesinlikle katılıyorum bazen erkekde sorun çıkıyor ama kadını suçlamak daha kolay ben de hanımefendinin yerinde olsam barışmam kendime iyi bir eş bulurum bide bitane çocuk olunca da gözüne sokardım kurduğu hayalleri başkalarıyla yaşamakta varmış der kendi kendine ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…