Nişanlım benden ayrıldı

Nişanlım sağolsun her işime koşturur,her konuda yardımcı olmaya çalışır,.Bana ve aileme de çok saygılı bir insan(gerçi sonradan ben size annen için değil senin için geliyorum desede).Allah var 1 yıldır tek bi yanlışını görmedim.Ama sonra bende kist çıktı.aslında bu kist uzun zamandır o hayatımda yokkende vardı.birgün doktora gittik,muayeneden çıktım, hatta oda girmek istedi ama doktor izin vermedi.kistimde biraz büyüktü,çocuğun bir tık zor olabileceğini söyledi,bende çıkınca nişanlıma paylaştım saklamadım.sonra yine birgün bizdeyken bu konu konuşuldu, hatta nişanlımda sonuçları vs.gördü.sonra bi gitti, bana tavrı 180 derece değişti,bir sonraki buluşma günümüze tuhaf ve soğuk konuşarak gelmedi,sonra o hafta çok tartışmalarımız oldu,hep geçmişle ile ilgili sudan sebep olayları yüzüme çarptı,yok hata yapıosun yok bilmem ne dedi.söyle hatamı biliyim dedim,kist durumunu niye sakladın dedi.bende saklamadım, önemli görmediğim için paylaşmadım sadece dedim.sen kimin dolduruşuna geliyosun niye böyle tuhaflaşmaya başladın dedim,kimsenin dolduruşuna gelmedim dedi,o hafta birbirimize çok soğuk yaptık,çünkü ben onun tavırlarını anlayamadım,ayrılacağımız hafta doktor kontrolüne bırakcaktı beni,bende kendim giderim sağol dedim,çünkü o hafta beni çok üzdü,hep birşeyleri yüzüme çarptı,çokça misilleme yaptı,ters davrandı,neyse sonra illa geldi.dktor ilaçlı emar verince ben girmeye çekindim.gir girmicem gir girmicem inatlaşma oldu,neyse sonra ilaçlarımı alıp eve bıraktı.aynı gün benimle iletişimi kesti,defalarca aradım açmadı,sabahta benden ayrıldı.ben onu nasıl aldatmışım,çocuğum olmayacağını bile bile ona çocuk hayalleri kurdumuşum,yalanla avutmuşum.ne beni ne sülalemi görmek istemiomuş,annemle ona oyun oynamışız.evlendi boşandı desinler diye bir amaç ile onunla birlikte olmuşum.onu sevmemişim.dürüst olsaymışım daha tanıştığımızda söylermişim çocuğum olmayacağımı.ailesi şöyle sağlıklı şöyle iyi biz kız var diye diye benim gibi biriyle tanıştırmışlar,benim duruşuma inanmışlar.ben ona ilk tanıştığımızda sağlık sorunum yok diyerek gelmişim,çcuk düşünmüyorum demişim,oda bana neden bir sağlık sorunummu var dediğinde hayır deyip yere bakmışım,orda anlamalıymış ama bana güvendiği için altında bişey aramamış.annem 3 yıldır kist var demiş ben 6 ay demişim, dediklerimiz birbirini tutmamış(halbuki tamamen yanlış hatırlama). yalan söyleyip onu kandırmışız.ve daha kırıcı bir sürü söz.bende ona;bak olayları çok farklı yere çektin,düşündüğün gibi değil,yüzyüze görüşelim,böyle şeyler telefonda olmaz dedim,yapıcı olmaya çalıştım.asla dinlemedi.bizi görücü usulu tanıştıranlar araya girdi,onunla konuştu,onlarada yok dedi.bitti bu iş dedi,keskin bir viraj aldı anlayacığınız.2gün sonra eşyaları bölüştürme mesajı attı,3.gün eşyalarımı kapıma bıraktırdı.bende tabi şok oldum.kafayı yedim rsmen.işin özeti şuan 3 aydır özür dileyip kendini affettirmeye çalışıyor.ama inanın hatasını anlayıp gerçekten banada özür dilemesi haftalarını aldı,üstüne bide annesiyle bize gelip gerçek manada mahcubiyet duyacaklarına annesi annemi suçladı,benim annem oğlunda travma açmış,eski arkdaşım ile alakalı konuşmuş, nişanlımda düşünmüşki benim annem evlenmemizi istemiyormuş.halbuki nişanlım neredeyse hep bizdeydi,beraber yiyip içip vakit geçiriyorduk,annemin gerçekten art bi niyetle söylemeyeceğini bilmemesi çok tuhaf.ama kendi annesi patavatsızlık yapınca, aman be canım annem güzelleme yapıyor oluyor,küfür edince anadolu ağzı işte diyor.sonra annesi bize geldikten 1 gün sonra beni aradı, biribirne sahip çıkın bir bugün varız yakın yokuz falan dyerek güzel bir şekilde konuştu.ama anneme travma açtınız diiyp üste çıkmaya çalışmasına çok sinir oldum.uzun bir süre bu konuda kendini haklı gördü.şuan yanıma görmeye beni geliyor adımı farklı kaydetmiş,evdekilere biriyle görüşüyorum diiyp evden çıkıp yanıma geliyor,tam manasıyla barıştığımzda ikimizi açıklayacakmış.neden böyle bir yalan söyledin,illa birimi olmak zorunda hayatında dedim.annesi üzülmesin,evdekiler çok soru sormasın diyeymiş.ailesiyle telefonda konuşurken annesi buna hep başkasını buluruz diyor,bana karşı olmasada biriler hakkında küfürlü konuşuyor annesi.bende dedimki annen yanlış konuşuyor neden kızmıyorsun,küfür doğru bişy değil diyorum,neymiş Anadolu ağzıymış.dedimki ne ara unuttunuz ya,daha nişan atalı ne kadar olduda birini bakıyorlar sana,neymiş onun üzüldüğünü görüyorlarmış onun içinkısaca kızlar ben hayatımda ilk defa birini çok sevdim,ve ilk defada böyle bişi yaşıorum.beni çok kırdı,resmen gökdelenden aşağı attı,ileride tekrar aynı şeyleri yaşatmasından korkuyorum.bir yandan diyorum insandır herkes hata yapar.öte yandan beni hiç dinlememesi çağrılarıma cevap vermeden kestirip atması korkutuyor.sizin düşncelerniz neler kızlar?
Asla barışma maf eder o aile hayatını,daha şimdiden herşeyi başına kakan evlenince neler etmez.Zaten daha nişanliyken sorunlar oluyorsa evlenince o isten hayır gelmiyor Kaç kurtar kendini

Tum degerlerin normal olsa bile cocugunun ne zaman olacagini Allah bilir
Bunu basina kakip ayrilmasi korkutucu
Her regl oldugunda tavriyla tribiyle evliligi burnundan getirir bu
Dusunme bile bas tekmeyi anadolu agziyla yolcula
yorumunuz için çok teşekkür ederim. onun Savunması şöyle; benim derdim çocuk değil, benim derdim benden saklaman,bana yalan söylemen diyor.yalan ailecek kırmızı çizgileriymiş. ama işte sorun şu ki ben yalanda söylemedim asla bişey saklayıp gizlemedim. tamamen olayları kendi anlamak istediği gibi anladı.

bir yandan diyorum insandır herkes hata yapar.
Bu bir hata değil, bildiğin varoşluk görmemişlik
ailesi şöyle sağlıklı şöyle iyi biz kız var diye diye benim gibi biriyle tanıştırmışlar
Kurban pazarından kurban mı seçiyormuş anası ? Ne malum zürriyetsiz olmadığı oğlunun. Senin eline de kaliteli spermleri olduğuna dair test versinler madem öyle..
Allahın paçavraları.. Dişlerini 2 günde bir fırçalayan pasaklı biridir kesin bunlar ana oğul

Sen bu kadar değersiz misin ? Kisti olan insan kısır değildir. Seninle sırf üremek için evlenecek adamın peşinden koşma daha fazla

Bu bir hata değil, bildiğin varoşluk görmemişlik

Kurban pazarından kurban mı seçiyormuş anası ? Ne malum zürriyetsiz olmadığı oğlunun. Senin eline de kaliteli spermleri olduğuna dair test versinler madem öyle..
Allahın paçavraları.. Dişlerini 2 günde bir fırçalayan pasaklı biridir kesin bunlar ana oğul

Sen bu kadar değersiz misin ? Kisti olan insan kısır değildir. Seninle sırf üremek için evlenecek adamın peşinden koşma daha fazla
kendini sonradan şu şekilde ifade etti; benim derdim çocuk değil. benim derdim bana yalan söylemen, saklaman diyor. durup dururken aa canım ya bak bende kist var mı deseydim yani ne alaka? ben onun aklıyla alay etmişim, çocuğum olmayacak adımı evlendi boşandıya çıkarmak için annemle ona tezgah kurmuşuz, o paranoyak biri değilmiş, annemle benim hal ve hareketlerim onun gerçeği görmesini sağlamış. eğer saklamasaymış bana kist ile ilgili video attığında, onun bu çabasına karşılık verirmişim, evet bende belki onun bazı sorularını cevapsz bırakmış olabilirm.ama cidden o hafta çok üstüme geldi, bana hep sende zaten böyle yapmıştın, ailem ile ziyarete hiç gelmiyordun, yok aldığımız eve hiç gelmiyorsun,ama sende böyle yapmıştın, hep bir misilleme yaptı.nasıl desem sana; mesela bir olay yaşıoruz ama o olaydan rahatsız olduğunu hiç ifade edip yansıtmıyor, ama o hafta bana karşı kendini doldurdu.o yansıtmadıklarını birden hep yüzüme kaktı,bende kendisine dedim ki,madem bunlar rahatsız ediyordu seni, keşke rahatsz olduğun an dile getirseydin,beraber çözebilirdik dedim,işte söylememiş çünkü anlayış göstermiş, e sonraddan patlayınca o anlayışın ne hükmü kalıyor diye sorar insan

Sana “adı evlendi boşandı olsun diye evlendirmeye çalıştılar” diyen adamın hangi iğrenç imada bulunduğunu anlamamışsın, “seni sağlıklı bi kız var diyerek tanıştırdılar” diyen adamın dedikleri seni hiç kırmamış, eşya derdine düşüp kapının önüne eşyaları yığdırmış bozulmamışsın. Denecek ne var da ne diyelim?

Ha bu arada, seni yalancılıkla itham edip kıyametleri koparan birinin senin adını bile yalan söylemesi de mi soğutmadı?

İnşallah doğru kararı verirsin. Hakkında hayırlısı olsun

O da, ailesi de eger ki evlenirsen gonderdikleri çiçekleri yedirirler sana:)
Azicik laf dinle be ablam, bir sey biliyoruz da konusuyoruz.
Bu adam bes para etmez.

Ha yasayip anlayabilirsin tabi, tutan olmaz.
Herkes doğru karar verecek diye bir sey yok.

Yoksa herkes mutlu/sorunsuz falan olurdu:)
Sen de azıcık cek bakalim, ozaman akillanirsin.
yorumun çok samimi:) çok teşekkür ederim.ama anlamıyorum, neden o zaman barışmak istiyor.madem ben üçkağıtçıyım yalan söyledim.neden önüne bakmıyor

Delirme, adam seni gerçekten sevse bunun beraber aşmanız gereken bi problem olduğunu düşünür orta yol bulurdu. Kaldı ki ne kadar çirkin ithamlarda bulunmuş bu asla affedilemez. Artı madem çok biliyor az araştırsın bakalım tıp bu kadar ilerledi, asla çocuğun olmaz denilen kimler kimler çocuk sahibi oluyor, imkansız diye birşey kalmadı desek yeridir. ( Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏) Sen bu adamdan koşarak uzaklaş..

yorumun çok samimi:) çok teşekkür ederim.ama anlamıyorum, neden o zaman barışmak istiyor.madem ben üçkağıtçıyım yalan söyledim.neden önüne bakmıyor
Afedersin de, bulmuş senin gibi safı neden bıraksın.
Demedigi kalmamış, yine de seviyorum/seviyor falan diyorsun, birakir mi?

Ya gerçekten sonuna gelince sizin adınıza çok üzüldüm. Neden barıştınız?
Sizin bir rahatsızlığınizla ilgili şunları söyleyebilecek vicdani olmayan biriyle nasıl bir evlilik hayatınız olacak ?
Sizce bu adamdan eş mi olur, yoldaş mi olur , baba mi olur ? İnsanız hasta da oluruz, çocuk da olmayabilir, başımıza her türlü iş gelebilir. Hayatınızdaki insan böyle sorunlarda bu kadar kırıcı olacaksa, ihtimalinde bu kadar cirkinlesecekse sizin bu adamla ne işiniz var ?
Üstelik annesi sıkıntılı, aile ilişkileri garip.
Gerçekten nedir bunu vazgeçilmez kılan ? Emin olun size hak ettiğiniz değeri verecek insan vardır şu dünyada. kendinize yazık etmeyin bu adamla olup.

Sana “adı evlendi boşandı olsun diye evlendirmeye çalıştılar” diyen adamın hangi iğrenç imada bulunduğunu anlamamışsın, “seni sağlıklı bi kız var diyerek tanıştırdılar” diyen adamın dedikleri seni hiç kırmamış, eşya derdine düşüp kapının önüne eşyaları yığdırmış bozulmamışsın. Denecek ne var da ne diyelim?

Ha bu arada, seni yalancılıkla itham edip kıyametleri koparan birinin senin adını bile yalan söylemesi de mi soğutmadı?

İnşallah doğru kararı verirsin. Hakkında hayırlısı olsun
Sana “adı evlendi boşandı olsun diye evlendirmeye çalıştılar” diyen adamın hangi iğrenç imada bulunduğunu anlamamışsın,
anlatayım; benim çocuğum olmayacakmış, onuda zaten hiç sevmemişim, sevsem umursamaz davranmazmışım. benim amacım onunla evlenmek ve zaten gerçekler ortaya çıkınca boşanırız, he ne oldu evlendi boşandı desinler miş benim amacım.

sonra dedimki bana bunları söyledin sen ; diyorki ben kandırılmış ve alay edilmiş hissettim. boşver lütfen unutalım onları diyor,ben sildim o mesajları sende sil diyor. eşyaları da kapıya benim canımı yakmak için koymuş.

yorumunuz için çok teşekkür ederim. onun Savunması şöyle; benim derdim çocuk değil, benim derdim benden saklaman,bana yalan söylemen diyor.yalan ailecek kırmızı çizgileriymiş. ama işte sorun şu ki ben yalanda söylemedim asla bişey saklayıp gizlemedim. tamamen olayları kendi anlamak istediği gibi anladı.
O zaman sende ona spermlerin ne durumda diye sor
Gitsin test versin ona gore karar vericem de
Kist oldugunu soylemek zorunda da degildin yani
Ha rahmini aldirman gerekir bunu soylemezsin saklamis olursun okey de kist basli basina bir neden degil
Bu adam asiri takintili biri korkunc yani

Afedersin de, bulmuş senin gibi safı neden bıraksın.
Demedigi kalmamış, yine de seviyorum/seviyor falan diyorsun, birakir mi?
ne desen haklısın vallahi.

beni ne şaşırtıyor biliyormusun?
1 yıldır tek bir yanlış,hata,saygısızlık,hürmetsizlik görmedim. hep iyiydi banada ailemede.

bir anda böyle yapması, ya acaba anlık bir hata mıyı düşündürdü. çünkü gerçekten ben rüya yaşamadım.
okadar iyiydiki.herkesi şok etti,inanamadık

Delirme, adam seni gerçekten sevse bunun beraber aşmanız gereken bi problem olduğunu düşünür orta yol bulurdu. Kaldı ki ne kadar çirkin ithamlarda bulunmuş bu asla affedilemez. Artı madem çok biliyor az araştırsın bakalım tıp bu kadar ilerledi, asla çocuğun olmaz denilen kimler kimler çocuk sahibi oluyor, imkansız diye birşey kalmadı desek yeridir. ( Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏) Sen bu adamdan koşarak uzaklaş..
o benimle her derdi her sorunu aşarmış, ama ben kist konusunda onu çok yanıtsız bırakmışım,umursamaz davranmışım.sakladığımı düşündüğü için,ona yalan söylediğimi düşündüğü için böyle davranmış.yoksa ölene kadar başımda beklermiş. annem ile benim ilk kist teşhis tarihini farklı tarihlerde söylememiz ve doktor dönüşü annemin ağlaması, ona ondan bişey sakladığımızı düşündürmüş.onu bu hale biz getirmişiz. o durup dururken bu hale gelmemiş.

ne desen haklısın vallahi.

beni ne şaşırtıyor biliyormusun?
1 yıldır tek bir yanlış,hata,saygısızlık,hürmetsizlik görmedim. hep iyiydi banada ailemede.

bir anda böyle yapması, ya acaba anlık bir hata mıyı düşündürdü. çünkü gerçekten ben rüya yaşamadım.
okadar iyiydiki.herkesi şok etti,inanamadık
Ee Fatih de iyidi noldu bebem?
Ki bu iyi de değil, kandırıyor.

Iliskide/evlilikte yani karsi cinsle kuracagimiz her münasebet bizi bir adim ileriye goturecek şeyler katmalı.

Uzmemeli, kirmamali, incitmemeli.

Inan bana var boyle insanlar.

Kendimden ornek verirsem, ciddi anlamda cekilmesi zor bir kadinim, yillardir evli oldugum adamdan ne kalbimi kiracak bir soz ne de davranis gormedim.
Gercek sevgi budur.
Ha arada sakayla karisik lafini sokar, o da olsun:)
Seni incitmeyen birini bulacaksin, bunu def et ki, hayat sana onu getirsin.

Ya gerçekten sonuna gelince sizin adınıza çok üzüldüm. Neden barıştınız?
Sizin bir rahatsızlığınizla ilgili şunları söyleyebilecek vicdani olmayan biriyle nasıl bir evlilik hayatınız olacak ?
Sizce bu adamdan eş mi olur, yoldaş mi olur , baba mi olur ? İnsanız hasta da oluruz, çocuk da olmayabilir, başımıza her türlü iş gelebilir. Hayatınızdaki insan böyle sorunlarda bu kadar kırıcı olacaksa, ihtimalinde bu kadar cirkinlesecekse sizin bu adamla ne işiniz var ?
Üstelik annesi sıkıntılı, aile ilişkileri garip.
Gerçekten nedir bunu vazgeçilmez kılan ? Emin olun size hak ettiğiniz değeri verecek insan vardır şu dünyada. kendinize yazık etmeyin bu adamla olup.
neden gelgit yaşadığımı samimiyetle anlatmama izin verin;
çünkü 1 yıl boyunca tek bir hata/hakaret/saygısızlık görmedim kendisinden.herşeyimle ilgilenirdi, bi çocukmuşum gibi üstüme titrerdi,ve beni çok severdi ve tabikide bende hayatımın insanını bulduğumu düşünüp bende kendisini çok sevdim.benimle ailemle her türlü sorunumuzla ilgilenirdi.sohbetide hoş biriydi.

birtek bu yukarıda anlattığım hadise yaşandı, buda hepimizi şok etti tabi, ve af dilerken üzlürken gözlerinin mağrurluğu, hata yaptım affet demesi, hergün beni görmeye gelmesi. ya acaba gerçekten pişman mı, belki bu olaydan dersini aldı diye düşünmeme sebep oluyor. ben seni kist için bırakmadım diyor, sakladığımı düşündüğü için ihanete uğramış hissetmiş. yalan söylediğimi düşündüğü için bırakmış

Ee Fatih de iyidi noldu bebem?
Ki bu iyi de değil, kandırıyor.

Iliskide/evlilikte yani karsi cinsle kuracagimiz her münasebet bizi bir adim ileriye goturecek şeyler katmalı.

Uzmemeli, kirmamali, incitmemeli.

Inan bana var boyle insanlar.

Kendimden ornek verirsem, ciddi anlamda cekilmesi zor bir kadinim, yillardir evli oldugum adamdan ne kalbimi kiracak bir soz ne de davranis gormedim.
Gercek sevgi budur.
Ha arada sakayla karisik lafini sokar, o da olsun:)
Seni incitmeyen birini bulacaksin, bunu def et ki, hayat sana onu getirsin.
yani diyorsunki ağzıyla kuş tutsa dahi bazı hataların telafisi yoktur..
çok güzel söyledin ve ne güzel böyle bir eşe sahip olman, Rabbim 2 cihanda da mutlu olmanızı nasip etsin.
böyle buruk bir akşamda derdimi dökerken öte yandan böyle güzel evlilikerin de olabildiğini görmek insana umut oluyor

X