Nişanlım beleşçi mi?

Dayınız çok beğendiyse kızını verebilir. Kızı kalmadıysa evlatlık alsın beslesin.

Öyle cidden akrabaya bu yüzden bişey anlatmak istemiyorum ama doğal olarak soruyorlar düğün ne zm. Vs. Açıklama yapmak zorunda değilim bundan sonra zaten ben öyle uygun gördüm diycdm

Dayınız çok beğendiyse kızını verebilir. Kızı kalmadıysa evlatlık alsın beslesin.
Direkt dayısı evlensin, amaaan bazı insanlar dayı hala vs yakın akraba bile olsalar sanki evlenecek kişinin öğünü onlardan geliyormuş da bir boğazdan kurtulacaklarmış gibi davranıyorlar insanı sinir ediyorlar.
Hatibilge siz boşverin dayıyı halayı amcayı, kim ne konuşursa konuşsun, her konuşanın söylediğini kafaya takarsak başımız dertten kurtulmaz.

Kendilerinin b.k gibi bir hayatı olduğu için, mutlu ve kaliteli bir yaşam sürenlere büyük kinleri var, ellerinden gelse kendi eliyle kurtların eline atarlar seni beni. Eminim o kızını da gittiği yerde lime lime ediyorlardır, ondan kaynıyordur dayı efendi.

Zaten Bi arq ayrılma aşamasına gelmişler öyle duydum ama dışarıya bizim kız uyum sağladı sorun bende gibi gösteriyorlar

Zaten Bi arq ayrılma aşamasına gelmişler öyle duydum ama dışarıya bizim kız uyum sağladı sorun bende gibi gösteriyorlar
Ekmeğinizi dayınız mı veriyor, neden onun sözü bu kadar düşündürüyor sizi? Onun kızı gittiği yere bi .mını götürmüştür, siz neden adamın ailesini beslemek zorundasınız ki bu durumda? Dayınız damada ev alsın, damadın anasını danasını oturtsun öyle konuşsun.

Ben mi uyuzum bilmiyorum ama hiç sevmem böyle ahkam kesilmesini, gerçek bir dayıysa eğer yeğeninin iyiliğini düşünür, sadece yeğeni de değil yeğeninin annesi dayının kızkardeşi veya ablası demek, insan ablası dert sahibi olsun ister mi?
Yeğenin dayı bu yüzden nişan attım dediğinde, aa o zaman haklısın kızım dişinle tırnağınla yaptıklarını elin adamına mı yedireceksin diyeceğine, evlenince her şeye katlanacaksın diyor, koca evi çilehane mi?
İnsan evlenince bazı şeylere göğüs gerer ama karı-koca beraber göğüs gerer, ikinizde var gücünüzle çabalıyor birlik olup mal mülk edinmeye çalışıyorsunuzdur veya çok çalışıyorsunuzdur ama paranız ancak evi döndürmeye yetiyordur, kişisel bazı harcamalardan ikinizde feragat ederek fedakarlık yaparsınız veya Allah göstermeye biriniz çok hasta olmuştur çalışamayacak durumdadır diğeriniz o süreçteki tüm zorlukları göğüsler ama elin adamı yan gelip yatsın, kadının binbir zorlukla yeri geldiğinde kendi harcamalarından kısıp aldığı eve çöreklenmeye kalksın, kendi yetmezmiş gibi sülalesini o eve yerleştirme planı yapsın, kadın da buna başında koca olmazsa olmaz zihniyetindeki dayılar, halalar, teyzeler yüzünden katlanmak zorunda kalsın, hay Allah.

Bir kere şunu anlamıyorum işi gücü olmayan düzeni olmayan adamla bu yola neden giriyorsunuz? şimdiden böyleyse cimri bir adamla ömür nasıl geçsin. Bi erkeğe asla yakıştırmıyorum. Sakın evinizi satma gibi hatanız olmasın daha büyüğünü alalım vs diyerek. Dayınızı da alakadar etmez resmen kötülük istiyor

Bunun binde birini yapan adamdan buz gibi soğumuştum çoktan.. benmkide abartı tabi iyi bir şey demiyorum da bunlara rağmen hala koca olacağını düşünüyorsanız bu adamdan.. ya karnı aç daha gözünden bahsetmiyorum hiç

Cidden bu konularda en çok akrabalar moral bozuyor o yüzden önce akrabaya anlatmamak lazım Böyle şeyleri

Evet Bi. mını götürdü kızın ailesi ev almıştı zaten önce orda oturdular sonra birikim yapıp ev almışlar onda da kızıyla kocası oturuyor ailesi oturmuyor

Cidden bu konularda en çok akrabalar moral bozuyor o yüzden önce akrabaya anlatmamak lazım Böyle şeyleri
Anlatmak ve hesap vermek zorunda değilsiniz, merak edip soruyorlarsa ben öyle uygun gördüm deyip kestirip atın, kafanızı bulandırmalarına izin vermeyin çünkü gerçekten eski diyeyim artık nişanlı olmadığınıza göre eski nişanlınızın hiçbir iyi yanı yok, evlenseniz sizi maddi manevi yıpratacak birisi.

Evet Bi. mını götürdü kızın ailesi ev almıştı zaten önce orda oturdular sonra birikim yapıp ev almışlar onda da kızıyla kocası oturuyor ailesi oturmuyor
Aman ne güzel, bi daha bıdı bıdı ederlerse, sen önce damadına ev al sonra konuş dersiniz.

Gümrükte çalışıyor normalde kocaelinde ama ben anlaraya atandığım için buradaki gümrük şirketlerine girecekti öyle anlaşmıştık ama ailesiyle yaşamayı kabul etmeyince bu sefer vazgeçti gelmekten sen kocaelibe gel demeye bŞladı

Ohh valla millet bedava kız postalıyor kocaya, boşanır gelir başıma masraf olur diye aklı çıkıyor sonra gelip akıl satıyor. Sizin suçunuz, bunları siz azdırıyorsunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…