Nişanlım beleşçi mi?

bir de ailesiyle yaşamak varmış bak. gerçekten böyle bir ilişki ne kadar sürer sence? ki memursun nasıl gideceksin oraya sana göre değil ki. yaşlar kaç merak ettim

Bence ayrıl sadece nışanlın deıl bunlar aılecek beleşçi. Hasta eder seni. Dondurmayı 30 saat düşünmek ne. Eee nişanda ne yaptılar takı taktılar mı mesela? Nişan kıyafetı fln aldılarmı?

Bence ayrıl sadece nışanlın deıl bunlar aılecek beleşçi. Hasta eder seni. Dondurmayı 30 saat düşünmek ne. Eee nişanda ne yaptılar takı taktılar mı mesela? Nişan kıyafetı fln aldılarmı?
Ailesi almadı o şahıs almıştı beb netten getirmiştim zaten 400 liralık Bi elbiseydi takı olarak da ufak Bi set taktı onu da illaki 10 binlik beğen dedi 10 binlik ufak bişey beğendim

Ailesi almadı o şahıs almıştı beb netten getirmiştim zaten 400 liralık Bi elbiseydi takı olarak da ufak Bi set taktı onu da illaki 10 binlik beğen dedi 10 binlik ufak bişey beğendim
Yanına gelınce sana hedıye fln alıomu. Yada evınıze gelınce ne bılıyım elı boş gelıomy? Bunlar çok onemlı.

Sen bence akıllı bır kızsın. Ev almışsın. Ben cesaret edıp alamadım. Pamuk ıplıgıne bağlı bır ısım var çünkü. Bunlarla hayat geçer mı sence?
Şu an olsa ben de alamam ev ler uçmuş ben de 2018 de almıştım o zamanlar düşüktü fiyatlar ama, henüz kredisi bitmedi 1 senesi kaldı

Hayır hiç Bi zmn evde eksik var mı diye sormaz hep eli boş gelirdi her gelişinde sırt çantası ve kendisi
Canım kınamıcam bekar insanım. Sevgılım vardı defalarca agzımlaçiçek ıstedım almadı. Bı tane penye bıle almadı. Ama sevıyooo ama işe gırsın alıcak dıye dıye kendımı kandırdım. Hesap oduodum mesela araba almaya başka şehre gudıoduk bı kez bıletı ben aldım. Sonra 2 defa daha gttık başka şehre bıletlerı bana aldırmaya kalktı param yok dedım. Yemek yıyoruz ya bılet aldı dıye elını cebıne atmıodu. Pis çingene.işe gırdı ayrıldık:) Allah onu bıldıgı gıbı etsın inşallah. Böle insanlardan hiç bır sey olmaz

Senin evin olsa ve sürekli bunun gibi ödesen, idare etsen demek ki o da nikah için ısrar edecekti. Nerede kaldı alfa erkekler? Düzgün aile kavramı olan, karısını baş tacı edebilecek, adaletli kimse göremedim.

Fakirliğini. Siz çekmişsiniz para yüzü görünce başkalaeını memnyn edecek ötke mi ya işte bu yüzden fedakarlık edesim gelmiyor artık kimseye

Fakirliğini. Siz çekmişsiniz para yüzü görünce başkalaeını memnyn edecek ötke mi ya işte bu yüzden fedakarlık edesim gelmiyor artık kimseye
Cimri erkek yok, sevmeyen erkek var. Bu cimrilerin sevdiği kadına yağdırdığını biliyorum, bu gözlerimle gördüm. Sizden çaldıklarını onlara yediriyorlar.

Cimri erkek yok, sevmeyen erkek var. Bu cimrilerin sevdiği kadına yağdırdığını biliyorum, bu gözlerimle gördüm. Sizden çaldıklarını onlara yediriyorlar.
Emin ol onu tanısaydın herkese böyle olucağını anlardın. Adam cimrilikten kendine tişört ayakkabı bile almamış düşün daha önce güya Bi kız bunu çok beğenmiş bununla, sevgili olmak istemiş niye istemedin dedim kız çalışmıyor nesini istiycem dedi zaten benim ip orda koptu

Topla tasını tarağını fırlat yüzüğünü Kaaaaççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…