Nişanlım beleşçi mi?

Cimri olmasını geçyim adam otlakçı gibi duruyor, ben de tutumluyum tutumlu insanı da severim ama anlattıklarınız çok ileri. Hele kayınvalidenin annen ne zamaan çıkacak diye sorması ooff.
Başta bana da tutumlu olması kötü gelmedi ama kendi hiç bişey yapmazken bebden beklemesi yiyiciliğe giriyor

10 kardeş mi kafana sıkmak kadar net olur bu tiple evlenmen be arkadaşım çok mu aşıksın aksi aptalliga girer afedersin

Bu adamla neden birliktesiniz kendinizi mi begenmiyorsunuz acaba yani biriyle birlikte olamam diye mi düşünüyorsunuz? Yani bu parayla birini tutmak gibi bir durum yanlış anlamayın sizi tanimadigim için yazıyorum psikolojik bir probleminiz olabilir mi ? Bu adam libidoyu öldürür çünkü

Ne tepki verdi terkedilince
En son arsa satıldı ben kocaelide işe gireyim mi dedi çünki ailesiyle birlikte aynı ev olayını kabul etmedim yoksa anlaraya gelecekti ankarada iş bulmasına rağmen beğenmeyip kocaelibe gel demesi çileden çıkardı iyice ben de ben buraya yeni atandım ben niye geleyim öyke anlaşmadık baştan deseydin ozmn dedim annem de ne zmn ankaradan iş bulursun eşyaları alırsın ozmn konuş kızımla dedi e peşinden kocaelibe gelemem defolun beleşçi ler dedim kapattım sonra engelledim o da enggekedi ama baktım 3 gün so ra engeli kaldırmış instagram da hikayelerime bakıyor

Kendimi beğeniyorum çirkin biri değilim ama başta tutumlu olması benim memlekete gelicem demesi buradan iş bukucam demesi cazip geldi annene de yakın olucaktım hem başta her şeye evet dedi ama hiç birini yapmadı garip garip planlar mesela başta ailesiyle birlikte yaşama fikrini hiç söylemedi ama, nişanda sonra bu ortaya çıktı ondan sonra ip koptu zaten

Kaç konu sahibi valla topukla bu ne böyle bu adam sizin ömrünüzu yer ailesine yedirir en sonunda da aldatacak tıp var parayı siz getirdiginiz için kendini erkek gibi hissetmeyecek

Konu sahibi bu durumdan gayet memnun, burda konu açarakta egosunu tatmin edip zehrini kusup sonra da doğruca bu embesil adama gidecek ve onunla evlenecek, burda yazıp milleti sinir etmekten başka yaptığı hicbir kazanım olmayacak sonuç olarak, konu sahibinin de psikolojisi iyi değil, aklı ve mantığı yerinde bir insan iyi ve kötüyü ayırt edebilir ancak ...

Bence beleşci bizden çalıp başkasına yedirıyorlar

Ara ara gelişme var mı diye konuya giriyorum ,konu sahibi son durum ne sonuç,netice ?
Siz bu adamın pintiliği ve arsızlığı yüzünden değil de kocaelinde kalıp ankaraya gelmeyecek olmasından dolayı triplere girdiğinizi düşünmeye başladım .
her yerden engelleyince her şey bitiyor mu? Büyükler konuştu mu ,yüzüğü geri yolladınız mı. Bunların cevabı hayır ise daha da konunuza yazmam ,yaşayıp göreceğiniz var demek

Katılıyorum ısrarla hala hem burada yazıyor, hem ailesini arayıp annnesi bu iş bitti dememiş, eşyaları masrafa saysın diyerek göndermiyor, tuhaf

Peki o an sizi yanında durduran şey neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…