Nişanlım beleşçi mi?

Çalışan kadın onun neyini isticek acaba özgüvene bak yaa

Ahahah daha durrrr, sen onunla bi evlen, anasını danasını bi besle, küpü sende bi doldursun, sen dışında herkese yedirecek. Adam senden nefret edecek nefret, çünkü sen ona ezikliğini, acizliğini hatırlatacaksın. Çok çaba harcamana gerek kalmayacak, yüzüne bakması yetecek. Kendini senin yanında erkek gibi hissetmeyecek. Kendini erkek gibi hissettiren birini bulacak, senin paranla erkek olacak onun yanında.

Aaq evet ben de zaten onun bu harwkerlrti yüzünden seni erkek gibi göremiyorum demiştim saygım kalmadı sana demiştim

Sizinle eviniz olduğu için evleniyor.Zaten anasıyla plan yapmalarının sebebi bu aileni çıkartıp kendileri eve çökecek.Düğünü de altın toplayıp borç vs ödemek için istiyo.Altınları satıp istediği gibi değerlendirecek.Erkekler günümüzde çok menfaatçi olmuş sevgi aşk hikaye!Sizinki de zaten evinizle maaşınızı sevmiş,sizi değil!

Aynı şeyi o bana söylüyor sen beni hiç sevmiyosun hep yargılıyorsun diyor ben de senin için bana ettiğin sözleri yerine getirmen gerekiyor yuva kurmak için eşini taşım altona sokman gerekiyor ama by karar çıkarcı ve menfaatçi oluşun beni senden soğuttu karşımda Bi erkek değil de kendine zengin birini aratan Bi kız var gibi geliyosun dedim bunu dememe rağmen hala benle konuşmaya çalıştı dedim ki belki az yüxü kızarır o da yok pişkin Bi de

Çalışan kadın onun neyini isticek acaba özgüvene bak yaa
Yani çirkin biri değilim diyorum hani elin olsam parama baksa ama cidden beni görünce sanırım gözünde dolar işareti filan çıkıyor hayır benim de Bi evim vR Bi de kuru maaşım yani öyle arsaları tarlaları olan bti değilim ama demek ki memur birine bu gözle bakıyor

Evi olan memur kızı bidaha nerde bulacak canım yetmez mi

Yazdığım özeti okuyunca anlamışsındır senden önceki 20 konuda hep aynıydı. Hep benzer özellikle memur, hemşire ve öğretmen olunca hedef oluyorsunuz. Bir de bazı bölge insanları modern kız alıp sonra kabile halinde yaşayıp kızı köle yaptırma derdindeler.

Son düzenleme:
Bence siz yol yakınken dönün çekilecek dert değil
Durduk yere başına iş açma
Senin paranı yiyecek evinde yaşayacak birde ailesine baktıracak

Siz baştan fedakar davranmissiniz.Adamin hicmi parası yoktu da ? Disarida bir dondurma bile almadı.İyi düşünüp karar verin.Ailenizle de konusun.

Cimri olmasını geçyim adam otlakçı gibi duruyor, ben de tutumluyum tutumlu insanı da severim ama anlattıklarınız çok ileri. Hele kayınvalidenin annen ne zamaan çıkacak diye sorması ooff.

Siz baştan fedakar davranmissiniz.Adamin hicmi parası yoktu da ? Disarida bir dondurma bile almadı.İyi düşünüp karar verin.Ailenizle de konusun.
İşte işin garibi o aralar kocaelinde çalışıyordu çalışmasına rağmen böyle davranıyordu gümrükçütdü ama ilk başlarda iş sebebiyle bitiyor mahkemelik olduğu için avukat parası ödüyorum borcun var filan demişti ama borç bitti yine aynı anneme zaten annesinin sinsi sinsi beni mutfağa çekip annen evden bu yıl çıkar mı dediğini sötledim zaten annemw kardeşine de buradan iş bakıyorlar filan demesinden sonra annem de istemedi Bi de işin ilginci ailesi annemleri hiç aramıyor aralarında plan yapıyomar bizim so radan haberimiz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…