Nişanlım beleşçi mi?

Bitirdim yaziyorsunuzda tam olarak bitmemiş yalniz.Bitirdiydeniz iki gün sonra engel kalkmaz, durumlarıniza bakıyor görüyorsunuz siz de takiptesiniz. Sizin için tam olarak bitmemiş. Dönerseniz büyük hata edersiniz

Bitirdim kocaelide kalması da sözünde durmadığunu gösterir beleşçi olması da cabası ondan dolayı bitirdim aslında bitireli 1 hafta oldu konuşmuyorum numaramı değişmememim sebebi iş dolayısıyla watsap gruplarına ekliyim ve banka hesaplarında da bu numaram kayıtlı bu yüzden değişmedim

Bankalara gidip yeni numaranı vereceksin whatsapp gruplarına numaranı at sonra whatsapp sil tekrar yükle yeni numaranla aç ve oldu bitti

Bankalara gidip yeni numaranı vereceksin whatsapp gruplarına numaranı at sonra whatsapp sil tekrar yükle yeni numaranla aç ve oldu bitti
Ben onun yazacağını artık tahmin etmiyorum çünkü baya Bi sövdüm saydım anan da belrşçi sen de dedim muhtemelen bunu dediğimde annesi de vardı yanı da bilerek duysunlar diye dedim yani ne olduklarını ortaya döktüğüm için yüzleri yok

Bitirdim yaziyorsunuzda tam olarak bitmemiş yalniz.Bitirdiydeniz iki gün sonra engel kalkmaz, durumlarıniza bakıyor görüyorsunuz siz de takiptesiniz. Sizin için tam olarak bitmemiş. Dönerseniz büyük hata edersiniz
Ben engelledim ama warsapran engeli kaldırdığını gördüm ayrıca annem de engelledi anneni de engelleme miş ben kesin olarak bitirdim çünki sevgim ve, saygım bitti

Konu sahibi tam aklını peynir ekmekle mi yedin diyecektim ki çok şükür ayrılmışsınız. Aman geri adım atmayın. Cimrilik tamam bi de arsızlık var ailecek mi çökeceklermiş sizin eve onu hiç anlamadım valla. Neyse daha geç olmadan çözülmüş olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…