Nişanlım beleşçi mi?

Evlenmeden önce alınan mallar malı alan kişinin sayılıyor diğer eş talep edemiyor o dediğiniz eski kanun yeni kanunda blyor diyır

Evet ailecek gelmeyi planlamılkae ve benim bundan haberim bile yok sonradan öğreniyorum

Bende yorum yapan arkadaşlar gibi düşünüyorum beleşci resmen bu takıldigim noktaa sen yeni ev almışın ve birdaha aldircak seni banka olarak görüyor sana şu kadarini söyleyim evlenirsen bu adam oturur sen calişirsin cünkü herşeyi sana yüklüyor senin sırtından geciniyor ne güzel dünya boşver be yavrum ne kendine sıkıntıya sokucan yol yakin ken yol ver gecsin gercekten okudum ve sinir oldum utanmaz bu tutumluluk degil olsa sana birdaha ev aldirmaz ve acır sana biraz acima duygusu yok adamda yazık yazık

Mümkün olan en ters mesafeye, en hızlı halinle koşmaya başla

Hemen kaç uzaklaş kardeş. Bundan ne koca olur ne bişey. Yalı kazığı olur ancak. Ailecek seni sogusleyecek gibi duruyor bunlar.

Ev alalım diyor Allah bilir evi alsak bile gelir anası gili ya da kardeşlerini oturtturur

İnanın içim rahatladım ben burdan okurken ürktüm. Mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah devam etmemiştir dedim içimden. Son sayfaya kadar sabredemedim.
Valla insan mutlu olmak için huzur bulmak için hayatın yükünü paylaşmak için evlenlr böyle Bi durumda ne huzur ne mutluluk yük üstüne yük binmesi de cabası ondan dolayı ben bu yaşıma kadar mutsuz olmak için beklemedim karşı tarafa da çok şükür Bi ihtiyacım yok ondan dolayı onun ailesiyle yaşayacağıma kendi annemöe kwbdş kardeşlerimle yaşarım daha iyi ne karışan ne hesap soran var

Hemen kaç uzaklaş kardeş. Bundan ne koca olur ne bişey. Yalı kazığı olur ancak. Ailecek seni sogusleyecek gibi duruyor bunlar.
Evet y ürüyülü de uyuz Bi iş beceremiyor bir dondurma alamıyor yemin ediyorum ben ondan daha erkeğim e herşeyi ben yapacaksam ona ihtiyacım yok ki onu napıym uyuz şey

Kesinlikle. Kimsenin oğlunun dadısı değilsiniz. Kendisi yaslanacak yer aramış resmen. Kimse böyle kafada olan biriyle evlenmek istemez ki. İsabetli karar vermissiniz.

Ev alalım diyor Allah bilir evi alsak bile gelir anası gili ya da kardeşlerini oturtturur
Kendine istiyor seni düşünen yok ki bu adam ver yesin sadece zaten öyle bir hata yapip alirsan ev sen bitersin 2 tane borc maşallah fabrikatör kizimizin sen kusura bakma canim gercekten boyle insanlara sinir oluyorum icinde sevgi yoksa yol ver gitsin bu seni yer bitirir

Net beleşçi..Allah kolaylık versin

Lütfen dön bı bak yazılan ve başkasının derdi gibi yorumla ne yapardin ne yazarsın . Güzel canına yazık kendine yazık . 1 3 ay depresyona girer sonra toparlanırsin emin ol anlattiklarinda adamligin a si yok . Hayırlı mübarek gün yalvarırım kendine etme

Bitirdim

Hay çok yaşa be .rabbim senin karşına kusursuz eşsiz adam gibi adam çıkarsın inşallah . Mutluluktan ölene kadar hayır mübarek gün . Bu geceki duamda olacaksın söz veriyorum.
Teşekkür ederim inşallah herkesim gönlüne göre olur herşey amin

valla aşko böyle adamlara nasıl katlanıyosunuz ben bilmiyorum, bir erkek para muhabbeti yapınca ben ordan koşarak uzaklaşıyorum siz bi de tutup evleniyonuz şaka gibi uzak dur bundan direkt bırak ya bunu mu doyurcan hayatının sonuna kadar daha iyilerine layıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…